Kocam beni aldatıyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ameliaaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
101
16
13
Merhaba kızlar
Moralim çok bozuk
Ne yapicam bilmiyorum...
Evliyim 2 sene olacak nerdeyse.8 aylık hamileyim.
Eşimin telefonu bi kaç önce bozuldu.tamire götürdü.Benim telefonu kullanıyor.
Benim telefona kendi e-posta adresi açmış.
Bugün eşimin Facebook açtım Messenger.
Ne bakim 4-5 tane kızlar vardı ama mesajlar gizliydi.gecen ay konuşmuş o kızlarla
Sifre lazımdı.sifreyi bi kaç kere denedim ama olmadı.
Sonra arşiv kısımda baktım bi kiz vardı eşim ona bi kadının videosu göndermiş kadın çıplak.
Çok özür diliyorum parmakları şeye sokuyordu sonra o şeyi okşuyordu.
O anda çok gözlerim karardı.cok kötü oldum hala öyleyim.o videoyu geçen sene temmuzda göndermiş.o zaman eşim gece çalışıyordu.eve gelmiyordu gece hiç.ben gündüz çalışıyordum.
Sonra eşimin Facebook'ta girdim " hareketler dökümü" kısımda gördüm
Sadece kızlar vardı.Hep kızlar ismi aramış.
Bi erkek bile yoktu hep kızlar arama kısımda yazmış.profile bakıyordu yani.O kızın ismini de fark ettim bi kaç kere aramış onun ismini.en son 3 Nisan'da 2025...bi sürü kızlar takip ediyor Facebook'ta.
Eşim 101 okey oyunu çok oynuyor
Hep fark ettim ki kızlarla oynuyor ama bi şey demedim. pek önem vermiyordum.yapmaz diye düşünüyordum.
Arkadaşlarına gördüm hep kızlar.
Sonra baktım bi sürü kızları beğenmiş ama gönderi yoktu. Oyunu mu beğenmiş,neyi beğenmiş bilmiyorum...
Kac ay oldu birlikte olmuyoruz.
Her zaman onun için hazırlanıyorum hep reddetti beni hamilelikten dolayı diyor ama doktor yasak koymadı.
Sevmiyor mi beni artık, üzün zaman oldu kendimi çok değersiz hissediyorum.
Hep eşime soruyordum beni eskisi gibi sevmiyorsun artık,zaman ayirmiyorsun bana artık.
Sana öyle geliyordur diyor yok öyle bi şey...
Dun akşam birlikte olalım dedim,niye istemiyorsun beni artık, özlemedin mi beni
Çok özledim dedi ama hamilesin
Sıkıntı olsaydı doktor söylerdi dedim ama yok bi şey dedim problem değil
Tamam yarın akşam dedi.
Daha gelmemiş evde.birazdan gelir.
Bilmiyorum napicam.
Soyleyim mi soylemeyim mi
Nasıl soyleyim.
Ondan çok soğudum. Eskisi gibi olamicam.
Bilmiyorum ne olacak
Siz söyleyin bana napayım.
Eşim kumar da oynuyor bunu evlendikten sonra öğrendim cok kızmıştım ama bırakmıyordu sonra kabul ettim
Ama aldatmayı kabul edemem.
Biz severek evlendik.cok Zorluk cektik evlenmek için.benim ailem onu istemiyordu.
1 sene falan hiç konuşmadık telefonum yoktu ama hep birbirimizi bekledik.3 sene geçti sonra kactik evlendik.
Napim ben yardım edin....

Eh bu yaptıkları besbelli aldatma. Size yaklaşmıyor belki hastalıklı olduğundan korkuyordur. Siz de yaklaşmayın bari. Ne yapabilirsiniz? Durum varsa boşanmak en mantıklısı. Bu tür düzelmez. Hem Kumar hem aldatma... bari cinsellik yaşamayın hastalık kaparsınız

Merhaba kızlar
Moralim çok bozuk
Ne yapicam bilmiyorum...
Evliyim 2 sene olacak nerdeyse.8 aylık hamileyim.
Eşimin telefonu bi kaç önce bozuldu.tamire götürdü.Benim telefonu kullanıyor.
Benim telefona kendi e-posta adresi açmış.
Bugün eşimin Facebook açtım Messenger.
Ne bakim 4-5 tane kızlar vardı ama mesajlar gizliydi.gecen ay konuşmuş o kızlarla
Sifre lazımdı.sifreyi bi kaç kere denedim ama olmadı.
Sonra arşiv kısımda baktım bi kiz vardı eşim ona bi kadının videosu göndermiş kadın çıplak.
Çok özür diliyorum parmakları şeye sokuyordu sonra o şeyi okşuyordu.
O anda çok gözlerim karardı.cok kötü oldum hala öyleyim.o videoyu geçen sene temmuzda göndermiş.o zaman eşim gece çalışıyordu.eve gelmiyordu gece hiç.ben gündüz çalışıyordum.
Sonra eşimin Facebook'ta girdim " hareketler dökümü" kısımda gördüm
Sadece kızlar vardı.Hep kızlar ismi aramış.
Bi erkek bile yoktu hep kızlar arama kısımda yazmış.profile bakıyordu yani.O kızın ismini de fark ettim bi kaç kere aramış onun ismini.en son 3 Nisan'da 2025...bi sürü kızlar takip ediyor Facebook'ta.
Eşim 101 okey oyunu çok oynuyor
Hep fark ettim ki kızlarla oynuyor ama bi şey demedim. pek önem vermiyordum.yapmaz diye düşünüyordum.
Arkadaşlarına gördüm hep kızlar.
Sonra baktım bi sürü kızları beğenmiş ama gönderi yoktu. Oyunu mu beğenmiş,neyi beğenmiş bilmiyorum...
Kac ay oldu birlikte olmuyoruz.
Her zaman onun için hazırlanıyorum hep reddetti beni hamilelikten dolayı diyor ama doktor yasak koymadı.
Sevmiyor mi beni artık, üzün zaman oldu kendimi çok değersiz hissediyorum.
Hep eşime soruyordum beni eskisi gibi sevmiyorsun artık,zaman ayirmiyorsun bana artık.
Sana öyle geliyordur diyor yok öyle bi şey...
Dun akşam birlikte olalım dedim,niye istemiyorsun beni artık, özlemedin mi beni
Çok özledim dedi ama hamilesin
Sıkıntı olsaydı doktor söylerdi dedim ama yok bi şey dedim problem değil
Tamam yarın akşam dedi.
Daha gelmemiş evde.birazdan gelir.
Bilmiyorum napicam.
Soyleyim mi soylemeyim mi
Nasıl soyleyim.
Ondan çok soğudum. Eskisi gibi olamicam.
Bilmiyorum ne olacak
Siz söyleyin bana napayım.
Eşim kumar da oynuyor bunu evlendikten sonra öğrendim cok kızmıştım ama bırakmıyordu sonra kabul ettim
Ama aldatmayı kabul edemem.
Biz severek evlendik.cok Zorluk cektik evlenmek için.benim ailem onu istemiyordu.
1 sene falan hiç konuşmadık telefonum yoktu ama hep birbirimizi bekledik.3 sene geçti sonra kactik evlendik.
Napim ben yardım edin....
Kumarı kabullenip üstüne hamile kalmak neyin kafası?
Adam bangır bangır aldatıyor hala kocam da kocam diye oturmaya devam mı edeceksin? Aman kaçın ailelerinizden bu rezil heriflere. Sen beklemiş olabilirsin de adam evliyken bile beklememiş.

Bir hastalık taşıdığını biliyorsa bebeğe zarar verir diye korkusundan sizinle birlikte olmuyordur. Niye kumar oynayan adamdan hamile kaldınız ki? Bu işin sonu belli. Kanıt toplayıp boşanma davası açın.

Yok yahu, nereden çıkardınız?
Screenshot_20250607_230928.webp

Kocan seni aldatıyor mu? mu??? :işsiz:
Senin aldatma sınırın ne mesela, daha ne olursa aldattı diyeceksin.
Hala seviselim diyorsun, adam istemiyor da bu gece sevissem mi yoksa yakaladiklarimı sorsam mı diye mi soruyorsun.?!
Bu kafayla devam et.

Kocan seni aldatıyor mu? mu??? :işsiz:
Senin aldatmayı kabul etme sınırın ne mesela, daha ne olursa aldattı diyeceksin.
Hala seviselim diyorsun, adam istemiyor da bu gece sevissem mi yoksa yakaladiklarimı sorsam mı diye mi soruyorsun.?!
Bu kafayla devam et.
Bu sitede konu açanların %80i falan kocalarını yatakta basmazlarsa bunu aldatmadan saymıyorlar. Çıplak kadın videoları falan hiç önemli değil, küçük sherlocklarımız olaya şüpheci yaklaştıkları için direkt gözleriyle o ilişkiyi görmezlerse asla ikna olmuyorlar, hep bir "acaba" var

Bu sitede konu açanların %80i falan kocalarını yatakta basmazlarsa bunu aldatmadan saymıyorlar. Çıplak kadın videoları falan hiç önemli değil, küçük sherlocklarımız olaya şüpheci yaklaştıkları için direkt gözleriyle o ilişkiyi görmezlerse asla ikna olmuyorlar, hep bir "acaba" var
Kesin kocasının arkadaşı falan bakmıştır, adam pûrü paktır, gunahini alıyoruz cümleten 😏

Ay bence kumar aldatmadan daha onemli bir sorundu konu sahibi, o kisimda bosasaydiniz aldatiliyor olmazdiniz, adam deccal gibi tum kotu ozellikleri tek potada eritmis masallah.

Kumarı kabullenip üstüne hamile kalmak neyin kafası?
Adam bangır bangır aldatıyor hala kocam da kocam diye oturmaya devam mı edeceksin? Aman kaçın ailelerinizden bu rezil heriflere. Sen beklemiş olabilirsin de adam evliyken bile beklememiş.
Iyi ki alıntı yapmissiniz da konu silindiği icin aklimda acaba kalmadi ahshd

Aldatılmışsın da umurunda değil gibi hatta adam seninle sevişsin diye yalvarmadığın kalmış ne diyelim mutluluklar sana. Düzenli olarak bulaşıcı cinsel hastalıklar testlerini yaptırmayı unutma ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X