- 24 Ekim 2024
- 35
- 10
- 1
- 27
- Konu Sahibi varmisinyokmusun
-
acaip uzuldum.. .''nasıl bı aldatma''dan kasıt ne? yanı sadce sohbet mesaj mı yoksa ılıskıye gırıyor mu anlamında mı erak ettın? ıkısının benım gozumde bı farkı yok ben uzgunken baskasını guldurmeye calısıyorsa ben onun bı sohbetıne hasret kalırken bı guzel ıltıfatına o baska kadına verıyorsa.. yatıp yatmamasının ne onemı kalır. duygusal bısı hıssetmıs bır bag kurmus sevmıs ya da hoslanmıs neyse ıste.. zaten artık bız dıye bısı kalmamıstır ki son belırttıgın sey cocugunun baba sevgısı babasından nefret eden 1.5 yas bebek gormedım zaten. her bebek anasına babasına duskun olur. bosanma nıyetın oldugunu sanmıyorum cunku aldatma cesıdıne gore affedılebılecek bır yan bulacakmıssın gıbı geldı.. uzucu . ogrenıp ne yapacaksın ? onu bılmek çok onemli. tut kı yatıyorlar? ne degısecek. aglayıp oturacaksın. cok mıncıklama sen bence konuyu. ha dıyorsan boşar hayatıma bakarım bunu burda bırakmam o zaman dıbını bile sıyır ..Arkadaşlar merhaba 3 yıllık evliyim 1 buçuk yaşında bi kızım var kızım doğduğundan beridir eşim bana karşı biraz soğuktu hep içimden diyordum beni aldatıyormu diye çok korkuyordum benimle beraber de olmadı bazen telefonunu çok kurcaladım hiçbirşey çukmıyordu bu sefer bi cesaret telefonumu kaydını açıp kayda aldım telefonla konuşmaya balkona gitti beni biriyle aldatıyormuş ama hiçbir bilgim yok bu konuyla ilgili ben ne yapıcam nasıl hareket edicem bilmiyorum nasıl bi aldatma onuda bilmiyorum ama korkuyorum çocuğum daha çok küçük ve en çok korktuğum şey başıma geldi nasıl tepki vermeliyim napmalıyım bilmiyorum başımdan kaynat sular döküldü resmen kızım babasını çok seviyor bide allahım çok kötüyüm şuan kızlar bana akıl verin nolursunuz beynim durmuş durumda
Bunu yazan sizsiniz ama şimdiden çocuğum babasına çok düşkün kartını kullanıverdiniz. Hangi çocuk anne babasına düşkün değil, bir sizinki mi? Sizinle cinsel birliktelikten kaçıyor, balkonda köşede gizli gizli biriyle konuşuyor, mesajlarını konuşma kayıtlarını siliyor. Adam nerdeyse göstere göstere yapıyor.Eğerki bilsem aldatıldığımı kaldıramam bunu ama aldatılıyorsam da salak yerine konup devam etmek istemem sonucu ne olursa olsun bir kere aldatan hep aldatır ikinci bi şansı haketmiyor erkekler
Ne konuşuldu? Ne söyledi?onun için herkesi karşıma aldım ailem istemiyordu gerçekten de seviyordum halada seviyorum ama ihanetini kabul edemiyorum nasıl yapar bunu bana diye düşünüyorum borçlarımız var diye kızımı anneme bıraktım 2 ay çalıştım ama doğumdan sonra çok ağrılarım oluştu kendi mesleğimi şuan yapamıyorum maalesef ağrılarımdan dolayı uzun süre ayakta duramıyorum şimdi ben ailemin evine gitsem bi zaman sonra istenmicem çocuğumu sadece 2 ay bıraktım diye çocukta travma oluştu hep ben onu bırakıp gidicekmişim gibi korkuyor kadın sığınma evine gitmek istemiyorum şuan bi evim var evimi bırakmak. İstemiyorum yargılamak çok kolay ama insanın tırnaklarıyla kazıya kazıya emek verdiği bi ilişkiyi bi anda atamıyor ki her çocuk düşkündür doğrudur şuan mantıklı bile düşünemiyorum sabaha kadar uyuyamadım sabah ses kaydına aldım seni diyince bu seferde ben senin kayda aldığını gördüm o yüzden sana şaka yaptım telefonda kimse yoktu drdi
Neler söyledi duymadın yani?Telefonda konuşacağını biliyordum bi arkadaşımla konuşucam dedi morali çok bozukmuş dedi bende telefonu balkonda sakladım ses kaydını açtım yatmış gibi yaptım oda gelip yatınca geldim telefonu elime aldım sabaha kadar emin olmak için 10 defa dinledim o kaydı rahat çok az sesi geliyordu çünkü uzak diye telefon bana diyor ben senin geldiğini gördüm ondan sana böyle bi şaka yaptım
Konuşulanlar iğrençti midem bulandı sabaha kadar yüzüne bakıp küfrettim biraz daha delil toplayıp öyle söylemem gerekiyor du ama sabahı bile zor ettim sürekli içimde bi korku üşüme vardı sabahta ben sana öyle birşey yaparmıyım sen yalnış anladın akşam işten gelince sana herşeyi anlatıcam dedi işe gitti arabanın anahtarını sakladım istedi vermedim dedim git o orospu baksın sana bidahads eve gelme dedim arabasız artık nasıl gitti bilmiyorumNe konuşuldu? Ne söyledi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?