Kocam beni aldatıyor

Doğumdan sonra oluşan ağrılarınız için uzmana gittiniz mi? Ben jinekoloji hemşiresiyim, içinizde tampon, sargı bezi unutulmadıysa 1.5 yıl sonra doğum sonrası ağrı kalmaz.
Mesleğimi yapmıyorum dediğinize göre mesleğiniz var. Çalışın.
Nasıl mideniz alacak? Başka kadınla kikirdeyip aşkım canım diyen adamla aynı yatakta nasıl uyuyup, önüne yemek koyacaksınız?
Şimdi babasına düşkün dediğiniz o çocuk 15-20 sene sonra banane boşansaydın bana mı sordun diyecek, bu değişmez.
Yarın öbür gün adam ben diğer kadını seviyorum diyerek sizi evden kovsa ne yapacaksınız?

Bacım ben sana bunları sormuyorum. Üçüncüye konuşmanın içeriği neydi diye soruyorum. Seks mi, aşk mı, romantizm mi? Of

Gittim bir sürü doktora gittim birşey kalmamış parçada aldılar fıtık ağrısı bacağıma vuruyor baya ileriymiş bende eczane teknisyemiuim

inanmak istiyorsanız inanırsınız.

Daha önce de şüphelenmişsiniz. Konularınız arasında gördüm. Aradığınız kanıtı aylar sonra buldunuz ve tabiki beklenen oldu adam inkar etti. Eee şimdi ne olacak ?
Sizin gidemeyeceğinizi biliyorsa inkara devam hatta biraz daha uzatırsanız kadın olsaydın da gitmeseydim başka kadınlara Faslı başlayacak. Sizi sindirecek. Bastıracak. Ya iyi bir ortalığı ayağa kaldırın destek bulursanız ailelere söyleyin. Ya da gidemeyecekseniz de inanın bekleyin. Çocuk demeyin ama.

Gittim bir sürü doktora gittim birşey kalmamış parçada aldılar fıtık ağrısı bacağıma vuruyor baya ileriymiş bende eczane teknisyemiuim
Artık fıtığı olmayan kimse yok, bende de boyun fıtığı var bazen yeri geliyor kolumu kullanamıyorum ama bunlar çalışmaya engel değil. Kendiniz ve çocuğunuz için çalışıp, kazanıp bir hayat inşa etmek zorundasınız.
Yoksa ömür billah başka kadınlarla sefa süren bu adamın sesini kaydeder durursunuz. Kendinize bunu yapmayın

Doğru fıtık herkeste var ama benim mesleğimden dolayı oluştu uzun süre ayakta duruyoruz diye ama ben yürüyemesem hareket edemesem nasıl çalışabilirim tedavi görüyorum onunla ilgili deneyip çalışayım dedim eskisi gibi çalışamıyorum onu anladım

E peki planınız ne?

Ailesi duysa kıyameti kopartırlar herkese anlatıp oğlunuz böyle rezillikler yaptımı diyim yani istiyorum ki o kişiyi arayıp ağzıma geleni söyleyip rezil edeyim kocamıda tezil edeyim herşeyi elinden alıp öyle tekmeyi basim

Ailesi duysa kıyameti falan kopartmaz. Herkes kendi çocuğunu korur. Karı olsaydın da gitmeseydi derler, suratsızsın derler daha neler derler de neyse siz bilirsiniz

Ailesi duysa kıyameti falan kopartmaz. Herkes kendi çocuğunu korur. Karı olsaydın da gitmeseydi derler, suratsızsın derler daha neler derler de neyse siz bilirsiniz
Aslında ailesi ilk bana haksızlık yaptı kocamda ailesini sildi 2 sene hiç konuşmadı hala babasıyla konuşmuyor lar aileside pişman oldu bana haksızlık yaptıklarını anladılar bilmiyorum belkide dediğiniz gibidr

Bakın bunun öyle şu yolu bu yolu falan yok. İki seçeneğiniz var, ya çalışıp biriktirip boşanacaksınız ya da hiçbir şey olmamış gibi devam edeceksiniz. Üçüncü bir yol yok.
Daha kendiniz kararınızı net vermeden ses kaydını, bildiğinizi falan adama söylemişsiniz bu durumda da iyice yüz göz olacaksınız. Bildiği halde gitmiyor diyecek. Boşanmayı düşünmüyorsanız keşke hiç belli etmeseydiniz. Size zarar

Ama her gece birimi var diye düşünücektim

Yani aldığınız ses kaydını koşa koşa gidip adama mı dinlettiniz? Kabul edeceğini düşündüren neydi, evet yaptım aldattım seni mi diyecekti? Hala daha delil toplamaktan bahsediyorsunuz. Arabanın anahtarını niye sakladınız anlamadım? Neyse bir sonraki kocam beni aldatıyor mu konunuzda görüşürüz yine.

Tiktok ta para gönderdiği kişi mi bu kadın ve o konuyu niye sildiniz?

Komik olmayın ailesi öğrense ne olacak topuğuna mı sıkacaklar?? Azıcık bağırır çağırır sonra bu hayat senin sen bilirsin derler. Bu topraklarda erkek yaparsa elinin kiri kadın yaparsa oro .....Yüz göz olmadan ya ayrılın ya da gözünüz yemiyorsa susun oturun

İkna edilmek istemiş sanırım

Biliyor konu sahibi ama duymak istediği zekice bir yalan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…