Kocam beni aldatmis

birincisi bunca yıl basıl bilemedin. sonucta onada gidecek ve ondada kalack . gözünümü kapadın

bi tanıdıgımda 4 coxugun üsrüne evlendi ama işk kadın bosnamadı coxuklar büyüdü ozman bısandı . adam coxukları okuytu zatn durumuda iyiydi .

bencede bugune kadar ardına düşmemeiş desikoduların

Merhaba arkadaslar yeni geldim esim benden habersiz onbir sene dini nikahla evlenmis bi duydum uc cocugu var ben 24 yillik evliyim dunyam basima yikildi cok caresizim
Allah yar ve yardımcınız olsun çok üzüldüm çok Zor bi durum, adi herife bak evdekine baktı başkasına da bakıyor imkanını bulup bir an önce bu adamdan kurtulmaya bakın

Adamın gözünü oyarız valla dimi :)

Hadi onu geçtim bu çocuklar baba diye hiç mi bu adamı aramadı hiç mi acillik hastanelik bişey olmadı hiç mi şüphelenmedi çoook garip konu sahibi ya görmüyo ya duymuyo galiba :) konu yalan bence..

Inanamiyorum ya
Gercekten bu adam nasil bunca sene bu olayi saklayabilmis yaziklar olsun ona!!! Bu kadar mi cift karakterli olabilir bir insan?ya da pardon karaktersiz mi demeliydim!!!

Inanamiyorum 11 sene dini nikah ve 3 cocuk?? Bu adama oscar verilmeli!!hic biseyden supelenemedin mi?? 11 sene nedemek Bir yasima daha girdim

adalete de sığınabilirsin. Tazminat da alırsın nafaka da. Hatta diğer kadına da dava açarsın. Ama sen otur çocuklarına sarıl onlar napabilecekse. Pasif kalıyorsunuz kusura bakmayın. O adam üçüncü aileyi de kurar siz böyle düşündükçe.

Kızlar valla ben bunun 35 yıllık evlilikte 20 yıl dini nikahla başka karısı olan ve o kadından 2 cocuk yapan 20 yıl boyunca bunu karısından saklamayı başaran bi adamı bizzat tanıyorum... hemde coooo yakından! Adamın kendi işi, sabah işe gidiyorum diye öteki kadına gidiyomuş öteki kadın biliyo ama esas kadın bilmiyo tabiki durumu... öteki kadının orada komşuları falan adamı tırcı gece çalışan olarak biliyomuş.. 20 yıl boyunca esas kadın ve cocuklar hiç bişey farketmemiş.. ben bile onlardan önce öğrendim tesadüfen gördüm onları aile olarak birgün bi yerde ama kimseye bişey diyemedim.. sonra öteki kadın ve adam kavga ediyo kadın esas kadını arıyo anlatıyo esas kadın yine inanmıyo nufus müdürlüğünden kocasının kaydını bi çıkartıyo fazladan cocuklar çıkıyo.. yani fake olmayabilir var böyle kansız, soysuzlar!!

Cocuklar için veya kendimiz için nüfus müdürlügünden kayıtlar istenip duruyor zırt pırt hiçmi almamış..
Bence sahte konu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…