- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.801
- 298
- Konu Sahibi Yanlizinsan
-
Çok sevdiği için mi 11 yıldır sizi bir baska kadına tercih etmiş. İnanmayın boyle yalancılara.Ama cok pisman olmus rezil bi hayat yasamis ve beni cok seviyomus benden af diledi dort cocuk annesiyim
Benim anlamadigim kocaniz bunca sene eve her akşam geliyormuydu ?Merhaba arkadaslar yeni geldim esim benden habersiz onbir sene dini nikahla evlenmis bi duydum uc cocugu var ben 24 yillik evliyim dunyam basima yikildi cok caresizim
Ahh biz kadinlar ;Ama cok pisman olmus rezil bi hayat yasamis ve beni cok seviyomus benden af diledi dort cocuk annesiyim
Helal oldun nediyim büyük beceri bukadar yıl saklamakKızlar valla ben bunun 35 yıllık evlilikte 20 yıl dini nikahla başka karısı olan ve o kadından 2 cocuk yapan 20 yıl boyunca bunu karısından saklamayı başaran bi adamı bizzat tanıyorum... hemde coooo yakından! Adamın kendi işi, sabah işe gidiyorum diye öteki kadına gidiyomuş öteki kadın biliyo ama esas kadın bilmiyo tabiki durumu... öteki kadının orada komşuları falan adamı tırcı gece çalışan olarak biliyomuş.. 20 yıl boyunca esas kadın ve cocuklar hiç bişey farketmemiş.. ben bile onlardan önce öğrendim tesadüfen gördüm onları aile olarak birgün bi yerde ama kimseye bişey diyemedim.. sonra öteki kadın ve adam kavga ediyo kadın esas kadını arıyo anlatıyo esas kadın yine inanmıyo nufus müdürlüğünden kocasının kaydını bi çıkartıyo fazladan cocuklar çıkıyo.. yani fake olmayabilir var böyle kansız, soysuzlar!!
Ne rezil hayatı ablacim adam bildiğin saltanat yaşamış , şu an tek merak ettiğim 7 çocuk+2 eş (ki bilinen bunlar) + 1 kendisi bu kadar nufusa nasıl bakabildi.Kizlar hepini z haklisiniz ama benimki cok farkli bisey bi cikmaza girmisim tek sarildigim sey cocuklarim ve dualarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?