Kocam beni aldatmis

buna bakmanda fayda var

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaslar yeni geldim esim benden habersiz onbir sene dini nikahla evlenmis bi duydum uc cocugu var ben 24 yillik evliyim dunyam basima yikildi cok caresizim
Benim anlamadigim kocaniz bunca sene eve her akşam geliyormuydu ?
yani anlamlı ölçüde zaman problemi olmasi gerekir böyle durumda? ??

Bu kadar yıl nasıl anlamadiniz ilgi gösteriyor dediniz bende korkar oldum bu adamlar ilgi gösterip başka kadına mi gidiyor gözümuzu dört açmalıyız erkek milletine güven olmaz.ben arkadaşların söyledikleri ne katılıyorum pişman olmuşsa niye o kadar yıl yaşamış kadınla üstünede çocuk yapmış pişman olan bu kadar yıl yaşamaz bizim için söylemesi kolay ama bu adamla aynı evde kalinmaz her yüzü ne baktığınızda hatırlarsınız sizi seviyorsa niye aldatmış düşündürecek sin böyle erkekleri ya evli adamla birlikte olan kanı bozuklara ne demeli rabbim sabırlar versin size

Mümkün değil ya anlaşılmaması
Hiç mi açık vermez yani 11 sene
Konuyu açan ablamız inanmak istediklerine inanmış hepsi bu.

11 sene bi adamın 3 çocuğu olana kadar başka kadınla ilişkisi olacak da iki kadın birbirinden haberdar olmayacak yok artık

Bi kere 2. Kadın doğum yapmış 3 defa
O çocuklar hiç mi hastalanmı
Hiç mi hep beraber bi etkinlik yapmadılar

Türkiyede yaşıyoruz ya herkes çevresinden haberdar oluyor etraftan mutlaka gören duyan olup ablaya söylemişlerdir ama o inanmak istemediğinden kocasına güvenmeyi seçmiştir

Helal oldun nediyim büyük beceri bukadar yıl saklamak

11 sene mı
offf
ınanılmaz zor ve kotu bır durum
hıc suphelenmedınız mı 11 sene dıyorsunuz 3 cocuk koca hayat

Allah yardimcin olsun ne diyim bilemedim. Yanlis sozler soyleyip yüreğini dahada daglamak istemem allah hayirlisi ne ise onu yasatsin sana

Hiçbir soruya cevap verilmeyen konulara çok gıcığım.

Konu sahibi abla,onca yıldır haberdar olmamanıza inanamadım.
Belki anlamadınız,iyi rol yaptı,olabilir,o kadar kalleş insan var ki olabilir yani
Ama duyan gören muhakkak olmuştur.
O çocukların okulu,hastanesi,çevresi yok mu?

Farklı şehirlerde misiniz?
Ve kocanız ne iş yapıyordu?
Ne bilim tır şoförü filan mı?
Muazzam zengin misiniz yoksa?

Size sorulan onca soruya cevap vermediğiniz sürece konu boş boş uzayacak.
20 küsur sayfada 5 tane mesajınız yok bile.

Boyle bir zey nasil saklanir!!!kul hakkiniza girmis resmen
Adam iyi huzylu evinde izinde coxuklarinda bir adamsa devam ediline bilir M hYT boyu suphe ile bKRim ben kendimi alamam ama ztn adam sikintiliysa siz idare ediyorsaniz bitirin gitsin

Sizden habersiz olması çok normal de adam nasıl 11 sene gizliyebilmiş 3 çocuk tan sonra mı pişman olmuş bence yalan hiç bir pişmanlığı yok pişman olan insan ilk ilişki de pişman olur 3 çocuktan sonra değil...

Kizlar hepini z haklisiniz ama benimki cok farkli bisey bi cikmaza girmisim tek sarildigim sey cocuklarim ve dualarim
Ne rezil hayatı ablacim adam bildiğin saltanat yaşamış , şu an tek merak ettiğim 7 çocuk+2 eş (ki bilinen bunlar) + 1 kendisi bu kadar nufusa nasıl bakabildi.

Çok gecmis olsun.

Bitmiyor bu rezil adamlarin kadinlara cektirdigi.

Dis yaptirayim sana , bana da kuma alayim diye haber olan O adam gibi esiniz de

4 çocuğunuz var ve 11 yıllık ihanet pismanmis kaç yazar.

Allah sabır ve kolayliklar versin. Güçlü olun suçlu olanlar utansin. Evlatlarinizla size Allah hayırlı ömürler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…