• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni aldatmis

Valla kızlar uzun süre anlasilamayabiliyor erkekler tecrübeli olmuşlar maşallah bizim burdada kamyoncu bi komşumuz vardı adam istanbula gidip geliyor meğerse ordada ev açmış dul bi kadına ondan çocukta yapmış iki tane 5 yıl karısını çocukları anlamamış sonra birgün tesadüfen büyük oğlu babasının kamyonuna binerken koltuğun altında gizli telefon çalmış titremiş buda açmış öylece cici anasıyla tanışmış.. babasını öldürecekti nerdeyse adamı eve almadılar senelerce sonra adam diğer kadını bırakıp gelince affetmişler. Konu sahibide affecedecek gibi duruyo ama çok büyük ihanet Allah düşmanıma vermesin çok zor bir kadın için sanıyorsun ki normal mutlu bir evliliğin var yıllarca aldatılmak ayy Alah korusun bence affedilmemeli aldatılmak.

Tek hatasında silip atalım yani hiç affetmim herşey bitsin bu mu evlilik mücadele etmek yok
E valla telefonda BAŞKA kadınla seks yaptığını bilip,icinize sindirip mücadele edeceksiniz
Bize neyi soruyorsunuzki??

Evlilikte mücadele fedakarlık illaki vardır ama onunla aldatan adam için mücadele etmek birmi sizce?
Bence değil

Canım eşine bravo 24 yıl dile kolay ama kusurü bakmayın sizde çok safmışsınız hiç mi anlamadınız yani ben olsam yüzleşirim hem kocamla hem kadınla sonrada ya yol veririm yada kalırım iş işten geçmiş artık adam neticede evlenmiş dinide olsa karısı sayılır olan bize olmuş hakkınızda hayırlısı

Arkadaşlar hemen yıkıcı yorum yapmasak yapıcı olsak biraz daha yardım istedim çünkü eşimi seviyorum ve ilk kez böyle bişey oluyor sadece onu kaybetmekten korkuyorum evet ama bu yaptığı zoruma gitti 4 ay beni görmüyor göreve gittiğinde bunlar normal bişey mi bilmiyorum çıplak bi kadın resmi onu tatmin ediyor olabilir bilmiyorum ama çok sinir bozucu erkekler niye böyle ya
Kardeş sende anlama kıtlığı mı var? İki konu tek başlıkta olmazzzzz.

Tek hatasında silip atalım yani hiç affetmim herşey bitsin bu mu evlilik mücadele etmek yok

Yok canım tek hatada silinir mi hiç? Bikaç kere yapsın tecrubelensin adam.
Evlilik mucadele etmek evet, iyi günde kötü günde bir olabilmek de.. sanal sex yapan adamı " ama seviyoruumm" diye görmezden gelmek değil.. kendini böyle tatmin etmesi normal mi diye sorgulamak değil . Uçkuruyla mücadele edemeyen adam için mücadele ediyorum diyerek devam etmek değil evlilik..

Nasıl öğrendinz kendi itiraf etmedi sanırım Allah kolaylık versin sizin çoluk çocugunız duydu neler olur düşünemiyorum yapılacak belli ama bunu yapacak durumda mısnız bılmem affettiniz diyelim kuma hayatı gibi bir hayat olcak resmen

Adam karda yurumus izini belli etmemis
Ya ablacim hicmi anlamadin hicmi huylanmadin nasil cikti ortaya 2 eve nasil yetisti aklim almadi
Bir tanidigimizinda baska ilde bir ailesi daha varmis ilk karisi kagit ustunde bosanmis adamda gitmis oburuyle evlenmis
Ilk karisi vukuatli nufus ornegi cikarinca ortaya cikmis hersey

yok yahu karısı öğrenince pişman olmuştur.
Aynen aynen.. bide dini nikah kiymis ole mi? Gizli sakli kacak kocek nikah Allah indinde ne kdr gecerli olur bilemem. 3 cocuk yapmis diger taraftan anca pisman olmus.. ha bire dogurtmus tavsan gibi.. Allah islah etsin

Arkadaşlar hemen yıkıcı yorum yapmasak yapıcı olsak biraz daha yardım istedim çünkü eşimi seviyorum ve ilk kez böyle bişey oluyor sadece onu kaybetmekten korkuyorum evet ama bu yaptığı zoruma gitti 4 ay beni görmüyor göreve gittiğinde bunlar normal bişey mi bilmiyorum çıplak bi kadın resmi onu tatmin ediyor olabilir bilmiyorum ama çok sinir bozucu erkekler niye böyle ya
Arkadaşım yeni konu aç yenii..konu sahibiyle karışıyor senin konu..

Sormuşsunuz ya arkadaşlar bu adam çok mu zengin nasıl bakmış falan. Ben cevaplamak istedim. Hayır. Bu adamlar aileye hep borcu olduğunu söyler, çocuklarını herşeyden mahrum eder, hatta yurt parası ödemeyip çocuğunu sokakta bıraktırır. Çünkü hiç bitmeyen borcu vardır. Maaşını kimse göremez, yiyemez. Dolap boş, çocuk ayakkabısız durur ama ne önemi var? Önemli olan keyfine bakması. Birde böyle pislik herifler yaptığı iş ortays çıktığı an pişman olur çıkmazsa devam. Ve akılsız kadınlarımız hala kocasını çok sever çünkü kesin kocası onu çok seviyordur. Aklıma gelen tüm küfürler!

Aynen aynen.. bide dini nikah kiymis ole mi? Gizli sakli kacak kocek nikah Allah indinde ne kdr gecerli olur bilemem. 3 cocuk yapmis diger taraftan anca pisman olmus.. ha bire dogurtmus tavsan gibi.. Allah islah etsin

olmaz. öle karısının izni olmadan olmuyor o işler. bunlar işte dini işine geldiği gibi eviren tipler. sonra kalkıp iki genç insan sevişti diye yapıştırmadıkları etiket kalmaz.

Back
X