• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni aldatmis

olmaz. öle karısının izni olmadan olmuyor o işler. bunlar işte dini işine geldiği gibi eviren tipler. sonra kalkıp iki genç insan sevişti diye yapıştırmadıkları etiket kalmaz.
Aynen.. tamam dini nikah kiyda kilifina uydurna mubarek adam.pis herife onrunu ver cocuklarini tasi dogur karsiligi budur.

yaa nolur konu fake olsun su an kendimi senim yerine koydum. o sinirle üzerine bicakla saldiririm ya. aklim almiyo öteki kadin 11 sene boyunca hic mi kendini belli etmedi. adam nerdesin dogruyom demedi. hele okadar cocugun parasini nasil verdi aklim almiyor. hesap hic mi kontrol etmedik bu paralar nereye gidio demedin. olaya nerden baksam elimde kaliyor.

Merhaba arkadaslar yeni geldim esim benden habersiz onbir sene dini nikahla evlenmis bi duydum uc cocugu var ben 24 yillik evliyim dunyam basima yikildi cok caresizim

11 sene bunu duymamak için adamdan bağımsız yaşıyor olman lazım. Nasıl şüphelenmedin adam 2. aile kurmuş resmen.

Dört çocuklu bir adam ve onbir yıllık metresi var pes yani. Bir de pismanmis nasıl da yalan. Bu tarz erkeklerin kanı bozuk tonla yalan söylerler. Emin ol o kadına gidip senle ilgili aklının alamayacagi iftiralar atıyordur.

Sen de saf saf pişmanım laflarina inanma. Bu kadar da aaf olmayalim!

Adam değil orası kesin...! Boşanın diyeceğim de siz boşanmayacaksınız.. Gelip burda ne yapayım diye sormanızdan belli.. Bunu duyduğunuz an evden def edip imam nikalı olan kapatmasına yollamalıydınız... Boşanma davası açıp donuna kadar almalıydınız..Nasıl ki 11 yıl ikinizi de idare etmiş.. Boşanın yine idare etsin.. Boşanın..

Bna konu inandırıcı gelmedi kadınlar hemen anlar eşinin duruşundan bakışından yuhh adam 3 çocuk yapmış duymamak buzamnda mümkün değil bikere gerçek olsa o kadın sana kendini gösterirdi 3 çocukla ayrıca maddi acıdan da mı anlamadın adam iki ev 7 cocuga bakmis oluyo nereye gidiyo bu para demedinmi ya bırak allah aşkına adamlar kendini cabuk ele veriyo kndim yaşadım biliyorum anlamamak im-kan-siz

Back
X