Kocam beni aldatti

Biz daha nikah kiymadik dini nikahliyiz valla saka gibi gelicek ama bende ilk kez karsilasiyorum bu durumda.beni gezdirmeye cikarmaz eve hapsoldum resmen.gurbetteyim zaten . Kendi annemle de sorunlarim var annem üvey anne gibi davraniyordu bana beni dövüyordu keske annem iyi olsaydi da hic bunlar basima gelmezdi

Devam etmeyi sindirebilecek misin ?
Şiddet aldatma herşey var seni hala o evde tutan şey ne ?
Daha bu adamın ne yapması gerekiyor ki aklın başına gelsin

Ya bide sanirim resmi nikahin yokmus ben onu yeni anladim. Topla pılını pırtını çık git o evden ya. Annem bana derdi ki evlenince saka bile olsa agizdan cikan lafa dikkat etmeli dinen evlilik dusebilir derdi. Babamda oyle biseyler soylemisti. Kac tane insan dinen bosanmis zina yapiyodur haberleri yoktur dedi. Biraz arastirirlar bu konulari. Biraz degil baya hatta.
Ben bilmiyorum ama evliligin dinen dusmesi icin bundan daha gecerli ne sebep olabilir.
Bence çıkın gidin o evden

Sana değer vermeyen sevmeyen aldatan döven bi adam için evden tek çıkamıyot istediğini yapamıyor anasına babasına babanesine kadar bakıyorsun öyle mi? Biliyorum naparım diyosun yapamam diyosun çaresizim diyosun tek kalmaktansa burası daha güvenli bi liman diyosun ama emin ol yaparsın emin ol çok güçlüsün ayaklarının üstünde dur özgür ol ve bi gün gerçekten sev sevil

2 kere oldu diyor ama ben inanmiyorum
2 kere olsa ne olur, 12 kere olsa ne olur!!!!
Aldatmış,yemediği halt kalmamış,evde seni af edersin it yerine koymuyor hala bize mi soruyorsun ne yapacağını?
Resmi nikahın varsa boşan,yoksa çık ailenin yanına git.
Yarın öbür gün bir de çocuk olursa hiç çıkamazsın o evden.

Daha hala affettim seviyorum diyorsan bu hayatı sen seçiyorsun buna katlanacaksın

Eşim ilk basta kiz dedi c0cuguyla olan fotosuni görünce anladim ki cocugu var sordum evet dedi yani anliyacaginiz hangi sözûne inanayim beni evlenmeden önce dedi 4 ay yasariz sonra ayri eve cikariz dedi ama yapmadi konyaya gelmeden öncede öyle diyordu yine ayni.Inanin bir genc olarak Alisveris bile yapamiyorum yeri geliyor sülaleme küfrediyor cok sinirli asiri yani banada o... kasar faise hersey diyor kaldiramiyorum evimde namusumla oturuyorum kafayi yerim artik

Yani kendi anneniz dövüyormus- ki kaç yaşına gelmişsiniz. Hala mi?- ama bu adam daha fenalarini yapıyor.kendi aileniz yanında ailenizi cekseniz daha iyi. Hem dışarı da çıkabilirsiniz ve iş bulup calisirsiniz.

Buyuk konusmayayim ama elin adaminin aldatmasina, tokatina katlanacagima annemin dayagini tercih ederdim. Nikahiniz yok, sizi baglayan bisey yok. Ayrilin derim.

Haklisiniz ama annem arkadaslarimla gezmemede izin vermiyordu küçük bir yer memleketim mahalle karilari oturur beni konusur güler kizlari bile sadece annemde degil mahalleden cektim simdi esimden cekiyorum

Şiddetten kaçıp şiddete sığınmışsın. Aldatılmışsın. Sen diye bir şey yok. Yaşadığın şey hayat değil. Hala seviyorum, unutamıyorum. Neyi unutman gerekiyor ki? Gururlu olmak çok mu zor? Toparla her şeyini çek git sosyal hizmetlere, sığınma evine. Çalış, oku. Yeni bir hayat kur. Herkes hayata şanslı gelmiyor. Kendi şansını yarat.

Sana o.... Diyo kendisi ne yapiyo. Sende gordugu resim icin sorgusuz tokat atiyo ama sen hesap sormuyosun. Kendinde diyosun kafayi yerim diye. Eee daha ne duruyosun.
Bu arada Niye kimsenin mesajini cevaplamiyosun? Yani hikayen cok uzucu eger gercekse ozur dilerim ama ya hikaye fake gibi geldi bana

Neden kaçtın? Düzgün yolla evlenmek varken kaçmak işte böyle sorun açar.
Düzgün insan kız kaçırmaz, edebiyle gelir ister.
Çekecek gibi görünüyorsun bari çocuk yapma.

Hamile kalamiyordum zaten evlendikte sonra bende rahim kalınlaşması basladi simdi gecti sükür iyikide olmamis herseye bir hayir vardir

Polise git şikayet et ve seni bi kadın sığınmaya yerleştirsinler. Zaten evli de değilsin. Uzaklaş böyle pislikten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…