Kocam beni aldatti

Evet evli degiliz babamin sigortasi üzerinden doktora gidiyorum o sigortali ise girseydi yapicaktik güvenlik sertifikasi icin ugrasiyordu. Allah katinda nikahimiz var ama resmide bekarim

yani yarın keyfi istemezse kapının önüne koyar seni..
yada kuma getirir..

Evet evli degiliz babamin sigortasi üzerinden doktora gidiyorum o sigortali ise girseydi yapicaktik güvenlik sertifikasi icin ugrasiyordu. Allah katinda nikahimiz var ama resmide bekarim
Aman Allahı karıştırmasanız olmaz zaten bu sacma ilişkilerinize allah kıtındı ıvlıyız yav he he sana o kadar soruyoruz söylüyoruz kalk git annenin yanına iş bul ayrı yaşarsın annenlede anlaşamazsan ama seviyordun dimi kuma ne zaman gelir acaba

Bazı din alimleri resmi nikah olmadan dini nikahın geçerli olmadığını söylüyor. Yani zina da yapıyor olabilirsiniz ALLAH KATINDA.

Ancak görüp yaziyorum zaten acinacak halde degilmiyim harbiden sevdim inanadim ben ona o bana gecmisini anlatti dedi yaptim bunlari ama yapmayanlarin gözü disarda olur dedi ama napti aldatti ailenin yanina git oradan sonra nereye gidersen got diyor bir seni ölürüm diyor bir got ananin evine v.s yani seviyorum yaptiginuda unutamiyorum Ne yapicagimi bilmiyorum agladi pismanim dedi sevdigini syledi bak kuzenim aldatti affetti eşi bak sşu aldatti affetti esini dedi

Allah katinda nikahimiz var ama resmide bekarim
Bunu diyorsun fakat ona bakarsan Allah'ın yarattığa kula eziyet de var? Onu napıcaz? Daha da önemlisi Allah akıl vermiş kullanmıyorsun? Herşeyi dine bağlayıp kalkan yapmayın aksine suistimal ediyorsunuz.

Adam senin hayatına el koymuş, neyin sevgisi? Senin yerinde olsam bu foruma yazana kadar kendime netten iş ararım çeker giderim

Ayy bir de marifetmiş gibi örnek vermiş.
Safmısın kuzum bu yalanlara kanıyorsun!

Allah korusun zina yapmaktan haşa nefret ederim .Ama kayinvalidem cok dindar bir insandir ölmeden ölmeyi dilemis nefsini ruhunu Allah teslim etmis eger öyle bir durum olsaydi ilk onlar derdi bunu

nasıl pisliklere bulaşmışsın öyle herkes aldatıyor..
ee ne yapmayı düşünüyorsun?
sonuçta yine aldatacak.

Dini nikahinda bi kac sarti var. Kabul ettim diyosunuzda siz kacmissiniz anne baba rizasi olmadan kiyilmiyo dini nikah. Kiyilsada gecersiz.

Allah korusun zina yapmaktan haşa nefret ederim .Ama kayinvalidem cok dindar bir insandir ölmeden ölmeyi dilemis nefsini ruhunu Allah teslim etmis eger öyle bir durum olsaydi ilk onlar derdi bunu
En çok böylelerinden korkarım... Doğurduğuna neden müdahale edip doğru yola sevketmiyor arkasına yaslanıp nikahsız birlikte yaşamanıza göz yumuyor?

sen bırak şimdi zinayı şunu bunu..
Allah bilir orasını.
ama bir gerçek var evli değilsin.
ne yapacaksın?

Benim ailemde dindar. Benim dini nikahim resmi nikahtan haftalar sonra oldu. Annem babam yollamadi beni hadi evlisin artik diyip. Dugun gibi biseyle cevreye etrafa evliligi duyurmakta dini nikahin sartlarindan.
Ve ne kadar dogru bilmiyorum ama arkadasin dedigi gibi cogunlukta olan din alimleri resmi nikah olmadan dini nikahin gecersiz oldugunu soyluyolar. Ben bunun dogru oldugunu dusunuyorum

Allah akıl fikir versin.

Adama diyecek bişey yok. Size de yazıp yazıp sildim.

Lütfen sizin gibi insanlar çocuk yapmasın lütfen siz çocuk yetiştirmeyin. Bi insanın en son ihtiyacı olan şey sizin gibi anne babalar.

Haklisin be canim varya benim böyle olmamin sebebi kendi ailem cok sevgisiz bir cocuktum iste seni seviyorum diyenede inanacak kadar aptal annem bana borc para verirdi şu cocuklugumu bir ben bilirim birde Allah kendimi acındirmiyorum dertlerimi anlatiyorum ailem icin hep calistim simdi diyorlarki yoo sen bize para vermedin ailem bile nankör .birde eşim hayati görmüs evli bayanlarla birlikte olmus o yüzdeki bana hic güvenmedi herseyi icin sucladi

Hamile kalırsın üstüne de bir kuma gelir nasılsa resmi nikah yok adama hak doğmuş öyle Yaşar gidersiniz nasılsa affetmişsin yine affedersin. Eve köle getirmiş seni topla eşyanı bırak git hala ne sevmesi adam sevmiyor her haltı yiyor. Daha neyi bekliyorsun merak içindeyim.

Vallahi safım ben gercekten sevdigim icin ben herseye cabuk inaniyorum kendimden nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…