- 3 Nisan 2014
- 36.481
- 149.206
- 798
- Konu Sahibi Alohabayby
-
Evet evli degiliz babamin sigortasi üzerinden doktora gidiyorum o sigortali ise girseydi yapicaktik güvenlik sertifikasi icin ugrasiyordu. Allah katinda nikahimiz var ama resmide bekarim
Aman Allahı karıştırmasanız olmaz zaten bu sacma ilişkilerinize allah kıtındı ıvlıyız yav he heEvet evli degiliz babamin sigortasi üzerinden doktora gidiyorum o sigortali ise girseydi yapicaktik güvenlik sertifikasi icin ugrasiyordu. Allah katinda nikahimiz var ama resmide bekarim
Bazı din alimleri resmi nikah olmadan dini nikahın geçerli olmadığını söylüyor. Yani zina da yapıyor olabilirsiniz ALLAH KATINDA.Evet evli degiliz babamin sigortasi üzerinden doktora gidiyorum o sigortali ise girseydi yapicaktik güvenlik sertifikasi icin ugrasiyordu. Allah katinda nikahimiz var ama resmide bekarim
Bunu diyorsun fakat ona bakarsan Allah'ın yarattığa kula eziyet de var? Onu napıcaz? Daha da önemlisi Allah akıl vermiş kullanmıyorsun? Herşeyi dine bağlayıp kalkan yapmayın aksine suistimal ediyorsunuz.Allah katinda nikahimiz var ama resmide bekarim
Ayy bir de marifetmiş gibi örnek vermiş.Ancak görüp yaziyorum zaten acinacak halde degilmiyim harbiden sevdim inanadim ben ona o bana gecmisini anlatti dedi yaptim bunlari ama yapmayanlarin gözü disarda olur dedi ama napti aldatti ailenin yanina git oradan sonra nereye gidersen got diyor bir seni ölürüm diyor bir got ananin evine v.s yani seviyorum yaptiginuda unutamiyorum Ne yapicagimi bilmiyorum agladi pismanim dedi sevdigini syledi bak kuzenim aldatti affetti eşi bak sşu aldatti affetti esini dedi
Ancak görüp yaziyorum zaten acinacak halde degilmiyim harbiden sevdim inanadim ben ona o bana gecmisini anlatti dedi yaptim bunlari ama yapmayanlarin gözü disarda olur dedi ama napti aldatti ailenin yanina git oradan sonra nereye gidersen got diyor bir seni ölürüm diyor bir got ananin evine v.s yani seviyorum yaptiginuda unutamiyorum Ne yapicagimi bilmiyorum agladi pismanim dedi sevdigini syledi bak kuzenim aldatti affetti eşi bak sşu aldatti affetti esini dedi
En çok böylelerinden korkarım... Doğurduğuna neden müdahale edip doğru yola sevketmiyor arkasına yaslanıp nikahsız birlikte yaşamanıza göz yumuyor?Allah korusun zina yapmaktan haşa nefret ederim .Ama kayinvalidem cok dindar bir insandir ölmeden ölmeyi dilemis nefsini ruhunu Allah teslim etmis eger öyle bir durum olsaydi ilk onlar derdi bunu
Allah korusun zina yapmaktan haşa nefret ederim .Ama kayinvalidem cok dindar bir insandir ölmeden ölmeyi dilemis nefsini ruhunu Allah teslim etmis eger öyle bir durum olsaydi ilk onlar derdi bunu
Benim ailemde dindar. Benim dini nikahim resmi nikahtan haftalar sonra oldu. Annem babam yollamadi beni hadi evlisin artik diyip. Dugun gibi biseyle cevreye etrafa evliligi duyurmakta dini nikahin sartlarindan.Allah korusun zina yapmaktan haşa nefret ederim .Ama kayinvalidem cok dindar bir insandir ölmeden ölmeyi dilemis nefsini ruhunu Allah teslim etmis eger öyle bir durum olsaydi ilk onlar derdi bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?