Kocam beni aldatti

Eşin degil ki o senin dini nikah adı altında yaşadığın bir Ada'm ve malesef yapacak birşeyin yok evine dönmekten başka.

Ne desem bilemedim, aileden kaçıp böyle bir adama dusmussunuz. Çok üzüldüm. Ailenize geri gitseniz kabul ederler mi?

Hic sorma bir gün sarjini unutmus bana nasil bagirdi meger orda onunla konusamiyacagi icinmis

Hamile kalamiyordum zaten evlendikte sonra bende rahim kalınlaşması basladi simdi gecti sükür iyikide olmamis herseye bir hayir vardir
Tamam hayır var da, iyileştim diyorsun bugün olmazsa yarın olacak bebek. Resmi nikahsız, ortada bebekle kalacaksın. Hiçbir şey talep edemezsin biliyor musun? Tanımıyorum der çeker gider o adam. Bir de bebeğinin derdi biner üzerine. Akıllı ol daha fazla aptallık etme çık git o evden

Ne bekliyorsun çocuk olmasını mı??? Hep derim el herifinden eziyet çekeceğime anamın tekmesini tokatını yerim daha iyi. Annen kötüyse kötü adamın yaptıkları az mı?? Annen hiç değilse 9 ay karnında taşımış.

Hic sorma bir gün sarjini unutmus bana nasil bagirdi meger orda onunla konusamiyacagi icinmis
Cevaplamicaksin biliyorum ama ısrarla soruyorum. Neden o evdesin hala. Annen acmicaksa kapisini bi ton insan diyo ki sana siginma evi var.
Bi sarj aleti diyosun bi o diyosun bi bu diyosun. Ben buraya sadece sana acısınlar diye yazdigini dusunuyorum..
Cunku sana bak soyle bi cozum yolu var diyen insanlara cevap vermiyosun
Ya cok uzuldum diyenlere sormayaa diyip susuyosun

Ederler tabi ama annem bu defer 2 gün õzlem giderir sonra baska kactinda gittin diye diye sürekli döver birde söver aslinda manisanin ilcesinde yasiyorum. Birde para biriktiridim birseyler alayim kendime diye oda isterdi meger onun yanina giderken yol parasi yapiyormus

Annen bir kişi idare edemiyorsun o evde 6 kişiyle uğraşıyorsun annenden daha iyiler heralde

Evet evli degiliz babamin sigortasi üzerinden doktora gidiyorum o sigortali ise girseydi yapicaktik güvenlik sertifikasi icin ugrasiyordu. Allah katinda nikahimiz var ama resmide bekarim

Sevilecek affedilecek bir yani kalmamis bu adamin cocuk falanda yapmayin sakin daha 1.5 yıllık evlisiniz bosanmalisiniz bence...

Hala da çok seviyorum yazmışsın ya salaklığına doyma

Anasıyla danasıyla yaşa, kronun ağız kokusunu çek bu nasıl bir koca aşkı yarabbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…