- 1 Ağustos 2017
- 2.964
- 2.071
- 53
- 34
- Konu Sahibi Alohabayby
-
Tamam hayır var da, iyileştim diyorsun bugün olmazsa yarın olacak bebek. Resmi nikahsız, ortada bebekle kalacaksın. Hiçbir şey talep edemezsin biliyor musun? Tanımıyorum der çeker gider o adam. Bir de bebeğinin derdi biner üzerine. Akıllı ol daha fazla aptallık etme çık git o evdenHamile kalamiyordum zaten evlendikte sonra bende rahim kalınlaşması basladi simdi gecti sükür iyikide olmamis herseye bir hayir vardir
Cevaplamicaksin biliyorum ama ısrarla soruyorum. Neden o evdesin hala. Annen acmicaksa kapisini bi ton insan diyo ki sana siginma evi var.Hic sorma bir gün sarjini unutmus bana nasil bagirdi meger orda onunla konusamiyacagi icinmis
Adamdaki romantikliğe bak dağa çıkalım inelim gezelim ayı
Bence boşanmalısın bu pislikten
Annen bir kişi idare edemiyorsun o evde 6 kişiyle uğraşıyorsun annenden daha iyiler heraldeBiz daha nikah kiymadik dini nikahliyiz valla saka gibi gelicek ama bende ilk kez karsilasiyorum bu durumda.beni gezdirmeye cikarmaz eve hapsoldum resmen.gurbetteyim zaten . Kendi annemle de sorunlarim var annem üvey anne gibi davraniyordu bana beni dövüyordu keske annem iyi olsaydi da hic bunlar basima gelmezdi
Boşanamaz, evli değil.Ya kimseye boşan demek istemiyorum ama böyle adamlar olmaz gibi geliyor.sen kaç gel o başının üstünde taşıyacağına sana eziyet ediyor
Cevaplamicaksin biliyorum ama ısrarla soruyorum. Neden o evdesin hala. Annen acmicaksa kapisini bi ton insan diyo ki sana siginma evi var.
Bi sarj aleti diyosun bi o diyosun bi bu diyosun. Ben buraya sadece sana acısınlar diye yazdigini dusunuyorum..
Cunku sana bak soyle bi cozum yolu var diyen insanlara cevap vermiyosun
Ya cok uzuldum diyenlere sormayaa diyip susuyosun
1 bucuk yillik dinen evliler. Bosanma davasi acamaz cunku resmi nikahi yok saygilarSevilecek affedilecek bir yani kalmamis bu adamin cocuk falanda yapmayin sakin daha 1.5 yıllık evlisiniz bosanmalisiniz bence...
İmkanınız vardır umarım da boşanıp kurtulursunuz.
Yanlış anladınız herhalde, evli değil ki boşansın. Dini nikah var diyoBence bosan. Guzelce bir is bul. Allah ysrdimcin olsun.
Hic sorma bir gün sarjini unutmus bana nasil bagirdi meger orda onunla konusamiyacagi icinmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?