Kocam beni aldatti

Affettim nedir ya bu kadar basit mi yaşıyorsunuz herşeyi..size yazık değil mi ya kendinize bu kadar reva mı görüyorsunuz
Eşinizdeki dağ fanteziside ilginç

Akşam akşam sinirlerim tepeme çıktı ya . Kardeşim sen canını sokakta mı buldun hayatını başkalarının elinde rezil ediyorsun . Hayata bir kere geliyorsun bu mu yani istediğin yaşam ?!! Evli falan değilsin zaten çık git annenin evine 22 yaşına gelmişsin ne dayağı ya bu yaşta kendine dayak mı attırıyorsun ! Annenin evine de gidince yayıp kendini oturma git bir işe gir çalış biraz paranı biriktir sonra da baktın yapamıyorsun annenin yanında ev tutarsın kendine . Aciz misin bu kadar başkasının eline bakıcak kadar. Genç kadınsın elin ayağın tutuyor istesen neler neler yaparsın ama yok sen istiyorsun ki oturayım hizmetçilik yapıyım hakaret yiyip aldatılıyım gururun var senin unutma sirkelende kendine gel bir zahmet ! Kimseye de annen dahi olsa ezdirme kendini .

BACIM tel adroid klavye ön götür yazi acik hizlica yazicam diye bakaiyorum bile anam babam ölsünki diyorum ya yemin ederim Allahin üzerine gercegim napim ispatlamak icin
Diyorum ki siginma evinde dayak yoook aldatan gorevliler yoook. En azindan daha mutlu olursun. Bana nasil bakicaklar orda diyosun. Suan oldugun yerde nasil bakiyolar sana. Fake diyenlere kizma valla. Haklilar. Hala sana tatli dille anlatmaya calisiyorum. Biliyo musun benden büyüksün. Ama bu nasil bir olgunluk seviyesi ben anlayamiyorum

Gercekten anlamiyorum ben niye böyleyim niye sevgiye yenik dûsüyorum niye herseyi en uçta yasiyorum burda yazilanlara bakinca ben nasil bir insanim diye sorgulamaya basladim Aklim durmus benim ben anlamiyorum artik ölsemde kurtulsam yalanlardan dolanlardan kimse sevmedi beni ya ailem sevgisi görmedim ben keske dünyaya hic gelmeseydimde byle salak bir insan olmasaydim

Yahu bosveeeerrr
Parmaklarina, kendini yormana degmezz!! Gercekse bile sakaa gibi anlamiyorrrrr!!!!

Ya arkadaslar bosverin yazmayın . Vallahi konu sahibinden çok size yazık.
Konu sahibi sende konu açma o zaman. Nereden sevdim o zalimi diye yaşamaya devam et. bırakma adami bak pişman da olmuş. Çok seviyorsan çekmek lazım tabi. Erkek dediğin aldatirda döver de sover de Seviyorsan katlanicaksin

Bu seferde ailenin yanına kaç bence... annemin vurduğu yerde gül biter.. elalemin adamından dayak yemekten iyidir...

Kaç yaşındasınız? Kimsenin size böyle bir şey yaşatmaya hakkı yok. Ayrılmak için daha başka ne sebep bekliyorsunuz ki.

Güzellikler konuyu kapatalım da boşuna banlanma, sinir harbi ve geyik olmasın, saygılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…