Kocam beni aldatti

Kayinvalidemle konustuk oda dedi baskasi iyimi olucak hersey imtihandir dedi bu bir hatadir ama 2. Kez yaparsa seni kendi eşimle bundan sana koca olmaz diyim gndericem dedi
Senin yaşadıklarını annem yaşadı babaannemde hep anneme dedi ki hatasını anladı Bi daha yapmaz ama babam yaptı da yaptı sonunda annemin üstüne kuma getirdi hemde 16 yaşında Birini getirmiş...9 yıl önce ayrıldılar babam şimdi başkasıyla evli ve hala aldatıyo seni kandırmalarına izin verme ayrıl Allaha dua et karşına hayırlı insan eş çıkarsın o adamdan sana hayır gelmez kalbi güzel bir sürü erkek var Allah seni onlarla karşılaştırsın sen yeter ki ayrıl Bi ömür geçmez öyle insanla

22 yaşindayim. Cok seviyorum. Benim kafa dengim deli dolu birisi. Görsem orada da bir felaket var benim annem var mantikli karar alamiyorum duygularimla Hareket ediyorum iste en zayif noktam
O zaman soyle yuzune vuriyim gercekleri. Oda duygulariyla mi yataga atti baska karıyı? He bi hayal etsene neler yasadiklarini nasil kaldiriyo miden. Hala nasil seviyorum ben diyosun? Anne evinede gitme istemiyosan git polise git siginma evine

Evet kıyamadim birde .Dedi kendini öldürcem falan ama gördüm artik onu blöf yapio ben affetmiyecektim bana diyor sana 24 saat yapardin agladim sen ne kadar vicdansiz birisin diyor bak hele sen hep aldat vicdansiz ben olayim
Insanlik cok ucuzlamis artik para etmiyor

anlamazsın sen sevgisiz aşk nedir nerden bilcen

Boşan diyim bari hala evli saniyor kendini

çıkmadı ki karşıma şöyle aldatan döven evli kadınlarla münasebette bulunmuş sokağa çıkmamı bile yasaklayan anasına danasına hizmetçilik yaptıran yiğido bir adam..
oxford vardı da biz mi gitmedik

22 yaşindayim. Cok seviyorum. Benim kafa dengim deli dolu birisi. Görsem orada da bir felaket var benim annem var mantikli karar alamiyorum duygularimla Hareket ediyorum iste en zayif noktam
Neyse kocan kafana bir kac defa daha vurur akkin basina gelir belki ya da tumden gidiverir. Madem insanlarin yazdiklarina halen seviyorum diyorsun bence hic bosuna konu acma burada ki insanlarida yorma.

Dimi benimkine kac kere dedim beni dövmüyorsun sövmüyorsun sen beni sevmiyorsun şöyle ağzıma bi çaksa varya

Gene boşa parmaklarımızı yorduğumuzla kaldık he

Bide suna sasiriyorum. Hem diyosun ki evlenmeden once bana anlatti. Evli insanlarla iliski yasadim dedi. Hemde diyosun ki evlenmeden once bu yuzunu gormeden once sevdim. Kafa dengimdi.
Simdi sana sorum su senin kafa dengin milletin karisiyla yatan insan mi?? E o zaman sen nasil insansin????

Bana sıgınma evinde ne kadar bakacaklar bundan sonra ne olacak napicam artik kime gûvenicem benim psikolojim yerle bir oldu.Bugün hocaya sordum demis herkes hata yapar düzelme lazim eger yenge unutup dûzelirse sen düzelmezsen iyi olmaz demis falan yani.ayy sanki benim modem kaldiriyormu git diyorum bazen senin omzuna o kadinin kafasini görüyorum baktigimda diye

Evet evli degiliz babamin sigortasi üzerinden doktora gidiyorum o sigortali ise girseydi yapicaktik güvenlik sertifikasi icin ugrasiyordu. Allah katinda nikahimiz var ama resmide bekarim
Allah katında tabi ki evlisin ama resmiyet yoksa o adam o kadınla nikah kıysa hiçbişey yapamazsın çocugun olsa onun üstüne olur..sandığın kadar sana sevdalı olsaydı sana resmi nikah yapardı emin ol.

Son düzenleme:

Konu sahibi allah askina burdaki kadinlar ne diyor, sen ne diyorsun ?

SANA SIĞINMA EVİNDE, SUAN OLDUĞUN EVDEN DAHA İYİ ŞARTLARDA BAKACAKLAR!!! VALLAHİ YETER BİLLAHİ YETER!

Konuda yok yok maşallah hocaya kadar geldik ya fakesin heralde bi insan bu kadar saf olamaz

Allah'ın kullan diye verdiği aklı kullanmadan sıfır olarak iade etmek için yaşarsan böyle hacı-hoca akıllarına kalırsın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…