- 5 Mayıs 2021
- 1.297
- 1.815
- 48
- 45
Aldatilmak korkunc bir acı. Bi kez yapan hep yapar. Ya kabulleneceksiniz ya gideceksiniz..Merhaba hanimlar 8 senelik evliyim kocamla sozde tutkulu bir evliligimiz vardi esim is seyahatlerine baska yerlere gidiyordu gittigi is seyehatinde beni rus bir kizla 4 5 kere aldattigini telefonundaki resinlerde yakaladim yatakta fotograflari goruntulu gorusmeleri kiz buna hamileyim diye test resimi atmis sabah evde kiyanet koptu tabi arefe gunuydu ben pismanim hata yaptim ben seni cok seviyorum kolunda sigara sondurdu sana bunu nasil yaptim diye pismanim dedi ben annmelere gittim bir kac gun 2 tane evladim var biri 3 biri 1 yasinda affetttim maddi durumum yok cocuklar kucuk geri donup affettim ama unutamiyorum mutsuzum bir tarafim birak cocuklarla kalsin kimseye soylemeden cek git diyor cocuklari perisan etme yaninda diyor ama kiyamiyorum birakamiyorum evde suan hersey normalmis gibi davraniyoruz ama benim icimde kiyametler kopuyor napicami bilmiyorum aa dostlar
Disari cikmaniza, calismaniza izin vermeyen biriyle evlenirken ne dusunuyordunuz? Esinize guvenip omrunuz boyunca onun istedigini gibi yasayacaginizi nasil kabulleniyorsunuz? Deli deliyi gorunce sopasini saklar ya dimdik durup bosayip aldatmayla dava acip cocuklarin icin nafakani alip calisip hayatini kuracaksin yada başta kabul ettigin gibi susup adam nasil isterse yani evden cikmadan calismadan yasayacaksin sineye cekeceksin olayi. Birde konu aciyorsunuz gelecek cevaplar belli ama sizin yanitlarda belli beni calistirmaz ortalikta olursam vurur gibi gibi . E yani bunu anlamiyorum bende ya dimdik dur yapilmasi gerekeni bahaneye siginmadan yap yapmicaksanda sineye cek devam et. Boyle adamlari buluyosunuz kabul ediyosunuz pisiyorsunuz adam sizin disari cikmaniza izin vermiyor ama kendi her turlu naneyi yiyor sizde colugum cocugum var bosayamam beni vurur ona izin vermez diye zirliyorsunuz. Bazi insanlarda gorunen koy kilavuz istemiyor. Sizin bosayacaginizi dusunmuyorum burda cocuklarin icin sineye cek gibi yorumlar ariyosunuzdur en fazlaEşim disari cikmama bile izin vermiyor calismama asla gelir vurur beni dayaktan gebertir kaldim oyle ona ders versem ama nasil bir ders
Herkes ikinci bir şansı hakeder..Merhaba hanimlar 8 senelik evliyim kocamla sozde tutkulu bir evliligimiz vardi esim is seyahatlerine baska yerlere gidiyordu gittigi is seyehatinde beni rus bir kizla 4 5 kere aldattigini telefonundaki resinlerde yakaladim yatakta fotograflari goruntulu gorusmeleri kiz buna hamileyim diye test resimi atmis sabah evde kiyanet koptu tabi arefe gunuydu ben pismanim hata yaptim ben seni cok seviyorum kolunda sigara sondurdu sana bunu nasil yaptim diye pismanim dedi ben annmelere gittim bir kac gun 2 tane evladim var biri 3 biri 1 yasinda affetttim maddi durumum yok cocuklar kucuk geri donup affettim ama unutamiyorum mutsuzum bir tarafim birak cocuklarla kalsin kimseye soylemeden cek git diyor cocuklari perisan etme yaninda diyor ama kiyamiyorum birakamiyorum evde suan hersey normalmis gibi davraniyoruz ama benim icimde kiyametler kopuyor napicami bilmiyorum aa dostlar
Bunları unutup nasıl devam edebilirsiniz ki bence Bir iş bakın çocuklara da anneniz baksa olmaz mi?o kadar şey yasamissiniz çocuklar için bile olsa katlanilir gibi değilMerhaba hanimlar 8 senelik evliyim kocamla sozde tutkulu bir evliligimiz vardi esim is seyahatlerine baska yerlere gidiyordu gittigi is seyehatinde beni rus bir kizla 4 5 kere aldattigini telefonundaki resinlerde yakaladim yatakta fotograflari goruntulu gorusmeleri kiz buna hamileyim diye test resimi atmis sabah evde kiyanet koptu tabi arefe gunuydu ben pismanim hata yaptim ben seni cok seviyorum kolunda sigara sondurdu sana bunu nasil yaptim diye pismanim dedi ben annmelere gittim bir kac gun 2 tane evladim var biri 3 biri 1 yasinda affetttim maddi durumum yok cocuklar kucuk geri donup affettim ama unutamiyorum mutsuzum bir tarafim birak cocuklarla kalsin kimseye soylemeden cek git diyor cocuklari perisan etme yaninda diyor ama kiyamiyorum birakamiyorum evde suan hersey normalmis gibi davraniyoruz ama benim icimde kiyametler kopuyor napicami bilmiyorum aa dostlar
Aldatma yüzünden boşanmış bir kadın olarak diyorum ki böyle adamlar değişmez ki!Sığınma evlerinin durumu da hoş değil, çocuklarla daha rezil olur. Tek başına olsa sıkıntı yok da..
Tek çare ya ailesine sığınacak ya da evinde oturup unutacak.
Birde boşanmaya niyetli değil zaten maalesef. Sadece amaç pişman etmek, ders vermek. Kaldığı yerden devam edecek. O yüzden hiç boşan diye yırtmayalım kendimizi
Hiçbişey yokmuş gibi davranıyoruz demişsiniz. Madem mecburiyetten kalıyosunuz o evde, hiçbişey yokmuş gibi davranmak zorunda değilsiniz. Çocuklarınızı büyütün, ama adama da evi dar edin. Görmeyin, o yokmuş gibi yaşayın, gelip gitsin. Yeri geldikçe de yüzüne çarpın. Tabi şayet bu evlilik sizin için bittiyse. Ama aldatılma şekliniz ve öğrenme şekliniz çok kötü. Yatakta foto görmek, rus kadın, hamilelik filan. Size sabır diliyorum. Tez zamanda atlatın dilerim ki.Merhaba hanimlar 8 senelik evliyim kocamla sozde tutkulu bir evliligimiz vardi esim is seyahatlerine baska yerlere gidiyordu gittigi is seyehatinde beni rus bir kizla 4 5 kere aldattigini telefonundaki resinlerde yakaladim yatakta fotograflari goruntulu gorusmeleri kiz buna hamileyim diye test resimi atmis sabah evde kiyanet koptu tabi arefe gunuydu ben pismanim hata yaptim ben seni cok seviyorum kolunda sigara sondurdu sana bunu nasil yaptim diye pismanim dedi ben annmelere gittim bir kac gun 2 tane evladim var biri 3 biri 1 yasinda affetttim maddi durumum yok cocuklar kucuk geri donup affettim ama unutamiyorum mutsuzum bir tarafim birak cocuklarla kalsin kimseye soylemeden cek git diyor cocuklari perisan etme yaninda diyor ama kiyamiyorum birakamiyorum evde suan hersey normalmis gibi davraniyoruz ama benim icimde kiyametler kopuyor napicami bilmiyorum aa dostlar
Çok haklısınız. Iki küçük bebeği bırakan kadından ne köy olur ne kasaba.Çocukları için sineye çekse yine anlicam.Cocuklari adama bırakıp gitmeyi düşündüğünü soluo bı de.Kari koca birbirinizi bulmussunuz siz aslında.Biri kadın düşkünü,diğeri iki bebeği bırakma düşüncesinde.Zerre akıl yok yemin ederim ya.
Madem kadın paralı yani hayat kadını. Biçok erkekle sürekli ilişkiye giriyor demektir. Çocuğun kocanızdan olduğu ne belli. Belki başka müşterilerinden oldu. Bu kadın hayat kadını değil, bildiğin sevgilisi. Bunu bi anlayın ve kendinizi salak yerine koydurmayın.Merhaba hanimlar 8 senelik evliyim kocamla sozde tutkulu bir evliligimiz vardi esim is seyahatlerine baska yerlere gidiyordu gittigi is seyehatinde beni rus bir kizla 4 5 kere aldattigini telefonundaki resinlerde yakaladim yatakta fotograflari goruntulu gorusmeleri kiz buna hamileyim diye test resimi atmis sabah evde kiyanet koptu tabi arefe gunuydu ben pismanim hata yaptim ben seni cok seviyorum kolunda sigara sondurdu sana bunu nasil yaptim diye pismanim dedi ben annmelere gittim bir kac gun 2 tane evladim var biri 3 biri 1 yasinda affetttim maddi durumum yok cocuklar kucuk geri donup affettim ama unutamiyorum mutsuzum bir tarafim birak cocuklarla kalsin kimseye soylemeden cek git diyor cocuklari perisan etme yaninda diyor ama kiyamiyorum birakamiyorum evde suan hersey normalmis gibi davraniyoruz ama benim icimde kiyametler kopuyor napicami bilmiyorum aa dostlar
Cocuklari birakamadigim icin duruyorum yoksa tek bir an bile dusunmem
Allah aşkına yuva derken aileler yahut siz neyin kafasını yaşıyorsunuz? Yuva olan bir durumda eşler birbirini aldatmaz . Ortada yuva muva yok . Ve çocuklarınızı da bırakmak istiyorsunuz maddi durumunuz yok diye ,bu ülkede gururuna yenik düşmeyip merdiven tuvalet yıkayıp yine çocuklarına bakan anneler varAilem geri don yuvan var felan diyolar cocuk var nasil gecincen cocuklari alsam gitsem pesimi birakmaz ölulmle burun buruna getirir cildircam artik
3. Cocuk yapmayin da ne yaparsaniz yapinEşim disari cikmama bile izin vermiyor calismama asla gelir vurur beni dayaktan gebertir kaldim oyle ona ders versem ama nasil bir ders
Keşke dönmeseydiniz. Aldatmış üstüne eşinizde birde psikopatlık var. Çocuklarınızı nasıl o evde büyüteceksiniz bence asıl onu düşününMerhaba hanimlar 8 senelik evliyim kocamla sozde tutkulu bir evliligimiz vardi esim is seyahatlerine baska yerlere gidiyordu gittigi is seyehatinde beni rus bir kizla 4 5 kere aldattigini telefonundaki resinlerde yakaladim yatakta fotograflari goruntulu gorusmeleri kiz buna hamileyim diye test resimi atmis sabah evde kiyanet koptu tabi arefe gunuydu ben pismanim hata yaptim ben seni cok seviyorum kolunda sigara sondurdu sana bunu nasil yaptim diye pismanim dedi ben annmelere gittim bir kac gun 2 tane evladim var biri 3 biri 1 yasinda affetttim maddi durumum yok cocuklar kucuk geri donup affettim ama unutamiyorum mutsuzum bir tarafim birak cocuklarla kalsin kimseye soylemeden cek git diyor cocuklari perisan etme yaninda diyor ama kiyamiyorum birakamiyorum evde suan hersey normalmis gibi davraniyoruz ama benim icimde kiyametler kopuyor napicami bilmiyorum aa dostlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?