Merhaba hanimlar 8 senelik evliyim kocamla sozde tutkulu bir evliligimiz vardi esim is seyahatlerine baska yerlere gidiyordu gittigi is seyehatinde beni rus bir kizla 4 5 kere aldattigini telefonundaki resinlerde yakaladim yatakta fotograflari goruntulu gorusmeleri kiz buna hamileyim diye test resimi atmis sabah evde kiyanet koptu tabi arefe gunuydu ben pismanim hata yaptim ben seni cok seviyorum kolunda sigara sondurdu sana bunu nasil yaptim diye pismanim dedi ben annmelere gittim bir kac gun 2 tane evladim var biri 3 biri 1 yasinda affetttim maddi durumum yok cocuklar kucuk geri donup affettim ama unutamiyorum mutsuzum bir tarafim birak cocuklarla kalsin kimseye soylemeden cek git diyor cocuklari perisan etme yaninda diyor ama kiyamiyorum birakamiyorum evde suan hersey normalmis gibi davraniyoruz ama benim icimde kiyametler kopuyor napicami bilmiyorum aa dostlar
Artık devamlı aldatir .Aldatılma ya alisacaksin bilerek ya da bence daha kolayı olan boşanmayı tercih edeceksinMerhaba hanimlar 8 senelik evliyim kocamla sozde tutkulu bir evliligimiz vardi esim is seyahatlerine baska yerlere gidiyordu gittigi is seyehatinde beni rus bir kizla 4 5 kere aldattigini telefonundaki resinlerde yakaladim yatakta fotograflari goruntulu gorusmeleri kiz buna hamileyim diye test resimi atmis sabah evde kiyanet koptu tabi arefe gunuydu ben pismanim hata yaptim ben seni cok seviyorum kolunda sigara sondurdu sana bunu nasil yaptim diye pismanim dedi ben annmelere gittim bir kac gun 2 tane evladim var biri 3 biri 1 yasinda affetttim maddi durumum yok cocuklar kucuk geri donup affettim ama unutamiyorum mutsuzum bir tarafim birak cocuklarla kalsin kimseye soylemeden cek git diyor cocuklari perisan etme yaninda diyor ama kiyamiyorum birakamiyorum evde suan hersey normalmis gibi davraniyoruz ama benim icimde kiyametler kopuyor napicami bilmiyorum aa dostlsure
Kardesim madem geri dondun para biriktir. Kanitlarini iyi sakla geleceginle ilgili planlar yap ilk firsatta ufakta olsa bi is yap. Bu sureyi lehine kullan. Iyi hareket et bir daha gidersen elin hem maddi anlamda hemde kanit olarak saglam olsun. Allah yardimcin olsunEvet resimler sakli duruyor
Eşinden nafaka alırsın, mal varsa ev araba gibi zaten yarısı senin. Gül gibi geçinirsin. Neden desteğim yok, durumum yok diyorsunuz ki.Merhaba hanimlar 8 senelik evliyim kocamla sozde tutkulu bir evliligimiz vardi esim is seyahatlerine baska yerlere gidiyordu gittigi is seyehatinde beni rus bir kizla 4 5 kere aldattigini telefonundaki resinlerde yakaladim yatakta fotograflari goruntulu gorusmeleri kiz buna hamileyim diye test resimi atmis sabah evde kiyanet koptu tabi arefe gunuydu ben pismanim hata yaptim ben seni cok seviyorum kolunda sigara sondurdu sana bunu nasil yaptim diye pismanim dedi ben annmelere gittim bir kac gun 2 tane evladim var biri 3 biri 1 yasinda affetttim maddi durumum yok cocuklar kucuk geri donup affettim ama unutamiyorum mutsuzum bir tarafim birak cocuklarla kalsin kimseye soylemeden cek git diyor cocuklari perisan etme yaninda diyor ama kiyamiyorum birakamiyorum evde suan hersey normalmis gibi davraniyoruz ama benim icimde kiyametler kopuyor napicami bilmiyorum aa dostlar
Ha birde kiz paraliymis kiz hamileyim dedigi icin korkmus o yuzden tekrar tekrar gorusmus dogrumu soyluyor diye felan mecbur kaldim diyor tekrar tekrar gorusmeye
Öyle bir insandan neden arka arkaya Cocuk yaptınız. Aldatma olmasa da normal bir evlilik değil sizinkiSorun zaten beni birakmicak olmasi pesimi birakmaz hasta ruhlu biraz cocuklari gotursem perisan olurlar gidersem ortadan kaybolmam lazim off
Çüş artıkHa birde kiz paraliymis kiz hamileyim dedigi icin korkmus o yuzden tekrar tekrar gorusmus dogrumu soyluyor diye felan mecbur kaldim diyor tekrar tekrar gorusmeye
Aldatan Erkekler ve küçücük beyniyle söyledikleri aciz saçma salak yalanları... Hamile mi emin olmak için tekrar görüşmek nedir? Bir Jinekologun bile, bir kadının hamile olduğunu anlaması için görüşmesi yetmiyor, ya kan tahlili yapıyor ya ultrasona bakıyor sizinki maaşallah kadını görünce anlıyormuş zaar.Ha birde kiz paraliymis kiz hamileyim dedigi icin korkmus o yuzden tekrar tekrar gorusmus dogrumu soyluyor diye felan mecbur kaldim diyor tekrar tekrar gorusmeye
Ya aldatılmışsınız tamam ama bu yalanlara da inanıp eşinizin gözünde iyice benimki ne desem yutuyor zaten haline gelmeyin rica ederim.Esim para koprmak icin yalan soyledigini dusunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?