Kocam beni aldatti

Sakın cociklarini bu psikopata bırakıp gitme, delilleri sakla biraz para biriktir,bu süreçte evde soğuk davran zaten için almaz ama hastalık falan bulaştırmasin sana, sonra ev tutacak bir birikim yapınca ailene yakın bir yere taşın ,delillerle nafaka talep et, inşallah çocuklara ailen bakar sen de çalışırsın

Artık devamlı aldatir .Aldatılma ya alisacaksin bilerek ya da bence daha kolayı olan boşanmayı tercih edeceksin

Aldatma sebebiyle boşanılmazsa ne sebeple boşanılır arkadaşım?
Adam seni sevmiyor bunu kabul et önce sen onun evini temizleyip yemeğini yapan çocklarına bakan birisin şuan. Bas tekmeyi bak yoluna bu kadar acizleştirmeyin kendinizi elin ayağn tutuyorsa çalışıp ayaklarının üzerinde dur bu kadar milyoncalrda kadının yaptğı gibiii

Evet resimler sakli duruyor
Kardesim madem geri dondun para biriktir. Kanitlarini iyi sakla geleceginle ilgili planlar yap ilk firsatta ufakta olsa bi is yap. Bu sureyi lehine kullan. Iyi hareket et bir daha gidersen elin hem maddi anlamda hemde kanit olarak saglam olsun. Allah yardimcin olsun

Cok kolay affetmişsin bence bu affedilir birsey olmamalo.cocuklarin ardina sığınmamalı diye dusunuyorum.bir kadin isterse her şekilde ayakta durur buna inaniyorum.evet cok zor ve travmatik bir durum yerinizde olsam eminim psikolojim cok bozulurdu ama cocugum icin bu ahlaksizliga katlanamazdim. Mahkemeye delilleri sunar hakkimi alir by by der yoluma bakardım.

Eşinden nafaka alırsın, mal varsa ev araba gibi zaten yarısı senin. Gül gibi geçinirsin. Neden desteğim yok, durumum yok diyorsunuz ki.

O Rus bayan doğursun bebegi eşinin üstüne kaydetsin. Ayni evde oturun. Iki kadın bir adam...

( Hadi buna da bir bahane bulun)

Yakın zamanda boşanma olmayacak belliki, siz mecbursunuz, karşı taraf yüzsüz... Yapabildiğiniz kadar birikim yapın, kimsenin haberi olmasın. Ve lütfen üçüncüyü yapmayın... Kaza falan olmasın.

Kendi kolunda sigara söndüren size neler yapmaz

Ha birde kiz paraliymis kiz hamileyim dedigi icin korkmus o yuzden tekrar tekrar gorusmus dogrumu soyluyor diye felan mecbur kaldim diyor tekrar tekrar gorusmeye

Paralı dediğiniz hayat kadını herhalde, neyse. Kolay kolay hamile kalmaz onlar, artı öyle duygusal içerikli fotoğraflar falan da çekmezler. Muhtemelen gayet de eşinizin sevgilisidir; eşiniz kadına evli olduğunu bile söylememiş olabilir. Daha fazla kandırılmanıza müsaade etmeyin derim.

Sigara söndürmeye falan hiç girmiyorum, bunu sevgi belirtisi olarak görmeyin ama.

Normalde direkt boşa derdim ama maddi durumum yok 2 çocuğum var diyorsun. Adamı görmemezlikten gelip sadece sağladığı maddi imkanı kullanabilirsiniz. Çünkü o sizi bir daha aldatacak. Eşinizden beklentilerinizi değiştirirseniz daha iyi olur. Bu süre zarfı içerisinde para biriktirip boşanma planları yapabilirsiniz.

Sorun zaten beni birakmicak olmasi pesimi birakmaz hasta ruhlu biraz cocuklari gotursem perisan olurlar gidersem ortadan kaybolmam lazim off
Öyle bir insandan neden arka arkaya Cocuk yaptınız. Aldatma olmasa da normal bir evlilik değil sizinki

Ha birde kiz paraliymis kiz hamileyim dedigi icin korkmus o yuzden tekrar tekrar gorusmus dogrumu soyluyor diye felan mecbur kaldim diyor tekrar tekrar gorusmeye
Çüş artık

Aldatan Erkekler ve küçücük beyniyle söyledikleri aciz saçma salak yalanları... Hamile mi emin olmak için tekrar görüşmek nedir? Bir Jinekologun bile, bir kadının hamile olduğunu anlaması için görüşmesi yetmiyor, ya kan tahlili yapıyor ya ultrasona bakıyor sizinki maaşallah kadını görünce anlıyormuş zaar.

Mesajlarınızdan boşanma niyetiniz olmadığını anlıyorum ama birşey yok gibi davranmayın birşey var çünkü. Öfkenizi bastırmak içinizde yaşamak depresyon başta olmak üzere hastalığınıza sebep olur. O uçkurunun derdinde diye siz niye kendi sağlığınızdan olasınız, evlatlarınıza niye bunu yapasınız? Boşanmak değilse bile, Bunun bir bedeli olması lazım. Ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Esim para koprmak icin yalan soyledigini dusunuyor
Ya aldatılmışsınız tamam ama bu yalanlara da inanıp eşinizin gözünde iyice benimki ne desem yutuyor zaten haline gelmeyin rica ederim.

boşanmamanızın Nedeni olarak maddi durumunuzun olmaması yazıyorsunuz. Eşiniz para koparılabilecek kadar zengin olsaydı siz de alacağınız nafakayla ve ihanete bağlı tazminatla Gül gibi geçinip gidecek halde olurdunuz. Kocası zengin (para koparılacak kadar zengin) 2-3 çalışmayan ev hanımı tanıdığım kadın var, emin olun banka hesapları 10 yılı geçkin çalışan bir süredir de yönetici olarak çalışan benden çok daha dolu.

Adamın sizi bu yalanlara inandırıp daha fazla aptal yerine koymasına izin vermeyin ki tekrar aldatılmayın. Susmayın içinize atmayın pat diye verin cevabını “paran olsa ben koparırım elin o..su senin lu donunu mu alacak ki?” Diye...

Aldatmak zaten affedilemez benim için ama hiç-bir durumda kolunda sigara söndüren bir manyakla evli kalmazdım.

Hic empati kuramiyorum sizinle. Iki lafinizdan biri cocuklari birakmam gerek. Cocuklarin sucu ne, perisan olurlarmis, benim totom yemiyor calisip cabalamaya demiyorsunuz da. Neyse susayim. Cocuklara cok uzuldum.

Ayy sinir oluyorum şu adamlara
Cocuklar büyüyene kadar idare edin ama para biriktirin 5 demeyin 10 demeyin atın kenara
Bu arada yapabileceğiniz işlere bakın okumadıysanız açıktan bir bölüm okumaya çalışın
Cocuklar büyüyünce bosanirsiniz o da zaten nafaka verecek fotoları alsaydınız keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…