kocam beni arzulamıyor...(

SekerAnnee

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2016
1.987
2.655
133
slm arkadaşlar belki benim durumumda olan biri vardır dertleşiriz diye içimi dökeyim dedim.. 1 yıla yakındır evliyim, cinsellik konusunda ilk adımı hep ben atıyorum.. yani kocam beni arzulamıyor gibi hissediyorum ben hiç adım atmasam yanaşmasam o aylarca yapmasa durabilir gibi ve bu benim artık canımı sıkmaya başladı sizce ne yapabilirim ben mi abartıyorum

İstemiyorsa zorlama. Konuşmaya çalış. Terapiye götür. Yine olmuyorsa seni istemiyordur gerçekten.

slm arkadaşlar belki benim durumumda olan biri vardır dertleşiriz diye içimi dökeyim dedim.. 1 yıla yakındır evliyim, cinsellik konusunda ilk adımı hep ben atıyorum.. yani kocam beni arzulamıyor gibi hissediyorum ben hiç adım atmasam yanaşmasam o aylarca yapmasa durabilir gibi ve bu benim artık canımı sıkmaya başladı sizce ne yapabilirim ben mi abartıyorum

yanı sen adım atmasan sana yanaşmıyor mu ? hemen hemen yenı evlı sayılırsınız ayıptır sorması haftada kaç kere oluyo canım ;)

Ha bide ikincisi ; severek mi evlendiniz ve evlendiginiz günden bu yana mı böyle ?
severek evlendik hatta en çok da o sevdi beni, ama cinsellik onun için çok da önemli değil gibi benimle birlikte olmak ona yetiyor öyle hissediyorum. ama böyle de olmaz ki

her gün yanaşma haline bırak biraz kendi gelir

Kadının işve cilve yapıp yanaşmasını bekleyen tiplerden korkma bi problem yok sadece adamın fantazisi bu, canını sıkma güzel bir dille yanaşılmayı banada cilve yapılmasını istiyorum deyiver

haklısınız da işte mesela adet günlerimde 1 hafta bekliyor yine yanaşmıyor yine ben ilk adım atıyorum

Yahu ARKADAŞLAR... ben de bisey sorabilir miyim ya. ?

Simdi ben bekarım . E haliyle yaşamadığım için böyle şeyler garip ve bazen de komik geliyor. Hani arkadaş gün aşırı demiş ya ;

Utanmıyor musunuz ya gündüz falan böyle bir şeyi eşiniz istese? Hani gündüz ya ışık düşer falan. Her tarafınızı görür. Ben olsam ne herifime bakarım :KK53: ne ben orami burami açarım. Nasıl oluyor yani utanmıyor musunuz :confused::KK57:

Back
X