kocam beni arzulamıyor...(

Essah mi gi :olamaz: ben diyorum ki bakamam bu diyor evlenince görürsün. :KK67:Görmek isteyen kim anam :KK57: ben korkarım. Gündüz neyde duramam öyle.

HE YAA essah tabı :) evlenınce bak nasıl bakıyon nasıl görüyon tatlım :D bak mesela benım esım sureklı gunduzlerı yapmayı seven bırı o ısteyınce sende ıstıyosun sonucta :D

Yahu ARKADAŞLAR... ben de bisey sorabilir miyim ya. ?

Simdi ben bekarım . E haliyle yaşamadığım için böyle şeyler garip ve bazen de komik geliyor. Hani arkadaş gün aşırı demiş ya ;

Utanmıyor musunuz ya gündüz falan böyle bir şeyi eşiniz istese? Hani gündüz ya ışık düşer falan. Her tarafınızı görür. Ben olsam ne herifime bakarım :KK53: ne ben orami burami açarım. Nasıl oluyor yani utanmıyor musunuz :confused::KK57:
Ben karanlıkta sevmiyorum :27: bide vucudumda güzel değil şişmanım ama utanmıyorum kocandan da utanıcaksan ohoo :110:

yorumlara bakınca galiba problem bende demekten kendimi alamıyorum.. :KK45:yani yeni evli sayılırım.. mesela evlenmeden önce kocam daha istekli gibiydi, nişanlı zamanlarımızda bu konuları konuşurken değil hergün günde 2-3 kere yapabilecek potansiyeli var gibiydi ama evlendikten sonra aynı ilgiyi görmeyince insan tabi kıllanıyor o_O
Adam daha napsın pancar motoruna çevirmişsin gün aşırı vs sen dursan o gelir zaten

yoo çıplak bile geziliyo evde rahat ol :)
zaten neden seni görmesin ki. ya da sen onu neden görmeyesin?
sabah seksinin yeri ayrı gece seksinin ayrı :KK70:
yatak odasndaki ayrı duştaki ayrı
örnekleri çoğaltabilirim :KK70:
eşimi nerdeyse 20 gündür görmüyorum kusura kalmayın en iyisi susayım ben :KK70:
Haggat bacım sen bi coştun kudurdun falan sakin yani :KK53: vvallaben simdi kendi odamda çıplak duramıyorum o zamanda duramam

yorumlara bakınca galiba problem bende demekten kendimi alamıyorum.. :KK45:yani yeni evli sayılırım.. mesela evlenmeden önce kocam daha istekli gibiydi, nişanlı zamanlarımızda bu konuları konuşurken değil hergün günde 2-3 kere yapabilecek potansiyeli var gibiydi ama evlendikten sonra aynı ilgiyi görmeyince insan tabi kıllanıyor o_O

adam kibarmış .. ben olsam az bi dur ne oluyoruz her gün her gün derdim:KK70:

gercekten mı kız :) ben 6 aylık evlıyım gayet guzel acık secık :KK70: :KK70:
Gündüz yapacaksam tüm bölgem pamuk gibi olması lazım kıl tüy azıcık baş göstersin gündüz kaçıom adamdan :D gece loş ışıkta belli olmuo görmüo adam :D utanma kıldan tüyden ayolssss

cok norml canım evlılık kolay mı :) adam butungun calsıısyor yoruluyor her zaman ıstemesını bekleme dıcem ama gun asırı yapan adamdan daha ne beklıyon anlamadım saat bası mı yapacak kız bu adam :D

yani bazen düşünüyorum dur biraz bekleyeyim de o gelsin falan diye ama yine ben dayanamıyorum yapışıyorum hemen :oops:

Back
X