- 31 Ocak 2016
- 703
- 502
- 53
- 32
- Konu Sahibi SekerAnnee
hergün, bazen gün aşırı oluyor, ama hep istediğimde o teklif etmiyor
canım takılma boyle seylere arzulamayan adam esıyle gun asırı yapmaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hergün, bazen gün aşırı oluyor, ama hep istediğimde o teklif etmiyor
haklısınız da işte mesela adet günlerimde 1 hafta bekliyor yine yanaşmıyor yine ben ilk adım atıyorum
Yahu ARKADAŞLAR... ben de bisey sorabilir miyim ya. ?
Simdi ben bekarım . E haliyle yaşamadığım için böyle şeyler garip ve bazen de komik geliyor. Hani arkadaş gün aşırı demiş ya ;
Utanmıyor musunuz ya gündüz falan böyle bir şeyi eşiniz istese? Hani gündüz ya ışık düşer falan. Her tarafınızı görür. Ben olsam ne herifime bakarımne ben orami burami açarım. Nasıl oluyor yani utanmıyor musunuz
![]()
Adamın motor hararet yapıyorhergün, bazen gün aşırı oluyor, ama hep istediğimde o teklif etmiyor
Peki Evlenince size olan hevesi geçti mi ? Azalma oldumu yani aşkında .severek evlendik hatta en çok da o sevdi beni, ama cinsellik onun için çok da önemli değil gibi benimle birlikte olmak ona yetiyor öyle hissediyorum. ama böyle de olmaz ki
Nasıl alıştırmışsan artık atma sen beklehaklısınız da işte mesela adet günlerimde 1 hafta bekliyor yine yanaşmıyor yine ben ilk adım atıyorum
Simdi ben bekarım . E haliyle yaşamadığım için böyle şeyler garip ve bazen de komik geliyor. Hani arkadaş gün aşırı demiş ya ;
Utanmıyor musunuz ya gündüz falan böyle bir şeyi eşiniz istese? Hani gündüz ya ışık düşer falan. Her tarafınızı görür. Ben olsam ne herifime bakarımne ben orami burami açarım. Nasıl oluyor yani utanmıyor musunuz
![]()
Simdi ben bekarım . E haliyle yaşadığım için böyle şeyler garip ve bazen de komik geliyor. Hani arkadaş gün aşırı demiş ya ;
![]()
2 buçuk yıllık evliyim hala gündüz yapamam bi acayip oluyorum illa yorgan altına saklancamsen daha bekarmıssın cok merak etme evlenınce gorursun nasıl olsaşaka şakaa
yok canım kocan sonucta neden utanasın kı gayet guzel sabah aksam esın her yerını gore gore gayet guzel oluyor
![]()
Kusura bakmayın da öpüp başınızın üstüne koyun!!En azından reddetmiyor valla ben yerinde olsam kıçımı döner yatarım; belediye suyu değil ki bu...
E daha ne istiyorsun hafta bir yapan öpüp başına koyuyorhergün, bazen gün aşırı oluyor, ama hep istediğimde o teklif etmiyor
Essah mi gisen daha bekarmıssın cok merak etme evlenınce gorursun nasıl olsaşaka şakaa
yok canım kocan sonucta neden utanasın kı gayet guzel sabah aksam esın her yerını gore gore gayet guzel oluyor
![]()
2 buçuk yıllık evliyim hala gündüz yapamam bi acayip oluyorum illa yorgan altına saklancam![]()
renk hareket heyecan lazım dimivalla adam yapması gerekeni yapmıyosa neden olmasın![]()
adam her gün yapıyomuşAseksüel olmasın :/
Odaya paravan koyduracamevlendikten sonra üstünü değiştireceğin zaman adama arkanı dönmü diyeceksin![]()