kocam beni arzulamıyor...(

hergün, bazen gün aşırı oluyor, ama hep istediğimde o teklif etmiyor

canım takılma boyle seylere arzulamayan adam esıyle gun asırı yapmaz ;) sadece ılk adımı senın atmanı ıstıyordur bazı erkekler oyledır cunku... senın tavrın ıstegın daha cok isteklendırıyordur onu ;) ama tabı rahatsızsan konus bu konuyu esınle hıc bırsey konusulmadan cozulmez ortada buyuk bı sorun yok esınle konusup tatlı dıllılıkle anlatırsan senı anlayacaktr ;)

Yahu ARKADAŞLAR... ben de bisey sorabilir miyim ya. ?

Simdi ben bekarım . E haliyle yaşamadığım için böyle şeyler garip ve bazen de komik geliyor. Hani arkadaş gün aşırı demiş ya ;

Utanmıyor musunuz ya gündüz falan böyle bir şeyi eşiniz istese? Hani gündüz ya ışık düşer falan. Her tarafınızı görür. Ben olsam ne herifime bakarım :KK53: ne ben orami burami açarım. Nasıl oluyor yani utanmıyor musunuz :confused::KK57:

sen daha bekarmıssın cok merak etme evlenınce gorursun nasıl olsa ;) şaka şakaa :D yok canım kocan sonucta neden utanasın kı gayet guzel sabah aksam esın her yerını gore gore gayet guzel oluyor :D

severek evlendik hatta en çok da o sevdi beni, ama cinsellik onun için çok da önemli değil gibi benimle birlikte olmak ona yetiyor öyle hissediyorum. ama böyle de olmaz ki
Peki Evlenince size olan hevesi geçti mi ? Azalma oldumu yani aşkında .

Simdi ben bekarım . E haliyle yaşamadığım için böyle şeyler garip ve bazen de komik geliyor. Hani arkadaş gün aşırı demiş ya ;

Utanmıyor musunuz ya gündüz falan böyle bir şeyi eşiniz istese? Hani gündüz ya ışık düşer falan. Her tarafınızı görür. Ben olsam ne herifime bakarım :KK53: ne ben orami burami açarım. Nasıl oluyor yani utanmıyor musunuz :confused::KK57:

evlendikten sonra üstünü değiştireceğin zaman adama arkanı dönmü diyeceksin:KK70:

Simdi ben bekarım . E haliyle yaşadığım için böyle şeyler garip ve bazen de komik geliyor. Hani arkadaş gün aşırı demiş ya ;

yoo çıplak bile geziliyo evde rahat ol :)
zaten neden seni görmesin ki. ya da sen onu neden görmeyesin?
sabah seksinin yeri ayrı gece seksinin ayrı :D
yatak odasndaki ayrı duştaki ayrı
örnekleri çoğaltabilirim :D
eşimi nerdeyse 20 gündür görmüyorum kusura kalmayın en iyisi susayım ben :D

sen daha bekarmıssın cok merak etme evlenınce gorursun nasıl olsa :KK66: şaka şakaa :KK70: yok canım kocan sonucta neden utanasın kı gayet guzel sabah aksam esın her yerını gore gore gayet guzel oluyor :KK70:
2 buçuk yıllık evliyim hala gündüz yapamam bi acayip oluyorum illa yorgan altına saklancam :D

sen daha bekarmıssın cok merak etme evlenınce gorursun nasıl olsa :KK66: şaka şakaa :KK70: yok canım kocan sonucta neden utanasın kı gayet guzel sabah aksam esın her yerını gore gore gayet guzel oluyor :KK70:
Essah mi gi :olamaz: ben diyorum ki bakamam bu diyor evlenince görürsün. :KK67:Görmek isteyen kim anam :KK57: ben korkarım. Gündüz neyde duramam öyle.

yorumlara bakınca galiba problem bende demekten kendimi alamıyorum.. :KK45:yani yeni evli sayılırım.. mesela evlenmeden önce kocam daha istekli gibiydi, nişanlı zamanlarımızda bu konuları konuşurken değil hergün günde 2-3 kere yapabilecek potansiyeli var gibiydi ama evlendikten sonra aynı ilgiyi görmeyince insan tabi kıllanıyor o_O

Back
X