Kocam beni begenmiyor.Aksam aksam moralim cok bozuldu

Herşeye ne güzel kılıf bulmuşsunuz
Normalde de böyle anlayışlımısınız ?

Yapacakların basit kendine çok iyi bak kendini sev.kendinle övün onu ikinci plana at!varsın başımın tacisin yerine varsın sağolasın takıl...
Farklı şeylerle ilgilen msl gece yatakta onunla ilgilenmek yerine komik videolara gül,tasarım ürünlerini incele,arabalara yüksek sesle vuuv arabaya bak yap,sac kesimlerini incele ay bu ikisi çok güzel birini seçicem bak de umursamaz gibi yapacaktır fikrin umurumda diil moduna gir ama mumkunse sabredip evinize geçtiğinizde yap diycem

Kaç yaşındasınız konu sahibi? İşi gücü olan,kendi ayakları üzerinde duran bir kadınken böyle bir adamla, hem de kayinvalide ile beraber oturmayı kabul ederek nasıl evlendiniz?
25 yasindayim . 23 yasinda bunula evlendim. Istemedim herzmanda istemedigimi yuzune karşı soyledim. Ben ilk tanistigimiz da nisanlanana kadar kendisini istemedim evlenmekten korktugum icin . basima gelenleri ablamin basina geldiginde gormustum cunki. Ve evlenince bole yapacagini bilseydim evlenmezdim bunu ona da soyledimm. Ben attan inip essege binmise dondum . ailemin evlendirme politikalarindan kactim sanirim. Hergun farkli bi baski vardi

Sizce neden böyle olduğu ortada değil mi ?
Aşık olabilirsiniz o da size olabilir yuva da kurabilirsiniz ama bu hayatınızdan vazgeçmeniz anlamına gelmiyor .
Siz kendinizden kariyerinizden vazgecerseniz çok kolay vazgecilen olursunuz malesef.

Bence ailesinden ayrılacağı için böyle bi tavır takınıyor taşınıp rahat ounca düzelir bana kalirsa

isine geri don sakin evde tikilip kalma

Ama ben vazgecmedim ki zorla yapildi bu. Agladim sizlandim ama bunu degistiremedim. Oldu .

Kv ile oturup ayrı eve 7 ay önce çıkan biri olarak söylüyorum sana eşin suan stresli bi dönemde belki sana yalnız kalmak hoş gelebilir ama o ailesine karşı kendini kötü hissediyor büyük ihtimal bizde ayrı eve çıkma aşamasında zor zamanlar geçirdik ve ben hamileydim düşün acayip bi alinganlık da vardı üzerimde ama hiç bu kadar takmadım kafamkafama eşin seni sevip değer vermesi ne o aynalı cekmecemi her neyse ne onu yapmaya çalışır nede ayrı eve çıkar biraz bu ara ılımlı olmaya çalış cook ilgi gösterip üstüne gitme ilgi bile onu sıkabilir biraz doğal akışına bırakın geleni geçsin şu tasinma faslı sonra zaten hepsi düzene girecek

Bu konuda evet hakli olabilirsiniz ama o ayriliyosa ailesinden bende ayrildim annemden babamdan. Neden beni dusunmuor. Erkek adamsin sen 30 yasindasin. Ne zmaana kadar ailenle olcaksin. ? 2 yildir onlarin yaninda yuzume gulmuo. Onlara erkekligini gostermek icin yanlarinda tokat atan bi adam bu . normalde hic degildir daha ilimldir ama bunu bile yapmis biri. Bn yasiosam oda yasicak. Madem ole evlenmeseydi hic

Esinize surekli ailen soyle annen boyle off puff dediniz mi simdiye kadar. Bunalmis gibi cunku.

Ay güzelim keşke bunu onlar anlasa bizde ayrı eve çıktık ama hala eşimin bi ayağı annesinde telefon hep açık ne yapsak haberleri var gibi gibi yani kız anne evinden kopuyo ama erkek öyle değil kv bana neler demişti ayrı eve çıkarken sen beni oğlumdan ayırmaya calisiyosun kapıdan kovsan bacadan girerim vs vs yani onlar hazmedemiyo Allah hepsinin gönlüne göre versin eşin belliki Maço kaba bi erkek sana ailesinin yanında vurması affedilemez ama affetmissin simdide azıcık sabret bakalım neler olucak inşaallah hersey daha güzel olur

Tokat da mı var yani.. güç(!) gösterisi. Bak canım neler yapabileceğinin farkında ol. Eğer ki ayrılmayacaksan attan düşmeden önceki seni düşün. Ezdirme kendini. İyice sindirilmişsin. Hala özledim deyip sarılma. Hakederse (yersen) sarılırsın ki bu kırgınlıklar nasıl geçiyor onu hiç bilmiyorum anlayamıyorum da. tokattan sonra nasıl bir tavır takındınız mesela sen ve o? Tavır takınsan bugün böyle davranamazdı gerçi.

Son düzenleme:
kendi sucun.... cocukmusun sen esim cebibdeki son kurusunu bile bana verirdi cok aradinmi bunu. üstelik kvdeyle yasamak nedir yahu ..... eltinin yaninda yok alis veris yapmicakmisin. don alirkende soruyormusun. bu hayatimi kendini laik gördün?

Evinizi ayirinca hayatiniza bazi degisiklikler getirin. Mesela sizi kirdiginda arkanizi dönüp yatin, birseyi anlamadiginizda 'anlatmayi beceremedin' deyin. Hele sizi asagilamasina asla izin vermeyin. Güzel ugraslar edinin kendinize. Tum dunyaniz kocaniz olmasin

Ama ben vazgecmedim ki zorla yapildi bu. Agladim sizlandim ama bunu degistiremedim. Oldu .
Işte ağlayıp sizlamaktan farklı bi yaptırım uygulamak gerekiyormuş demek ki.
Bu kadar pasif kalmak da vazgeçmek olmuş bi nevi.
Ama hiçbir şey için geç değildir bunu unutmayın.

aynisindan bendede var umursamaz ilgisiz tam bir odun odun bile hafif kalir elinde tlf sosyal manyak napacam nasi ilgisini cekecemi sasirdim ben cok uygusalim birde şöyle edepsiz bisey olaydim cok isterdim

Cok ilginç bi yaklaşım oldu bu benim icin. Yani bana dedigi cumle soyleydi sonrasinda zaten evimiz ayrılıyor 19 gun degil bundan sonra hep birlikte olcaz evimiz ayriliyor nasilsa . ama gonul almaya calistigi icin dedi bunu.
gönül alma degil gercek.

Eşinizin sizi beğenmediği çıkarımını neye dayanarak yaptınız anlamadım. Eşiniz huysuz, eskiden yokmuş şimdi ev ayrılıyor diye birileri kulağına fısıldamıştır o da size huylanıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…