Kocam beni begenmiyor.Aksam aksam moralim cok bozuldu

Vermeyin hanimefendi gidin alin arabanizi da kredi kartinizi da geri. Kredi kartinizi kapattirin yiyemesin. Arabanin da anahtarini alicaksiniz, sen benim arabami gasp edemezsin kimsin diceksiniz.

4 bir yandan bağlamış kadını.parasını arabasını kartlarını almış bide kadını beğenmiyor kadının müşküyle kadına erkeklik taslıyor ayyyy sinirim oynadı ya tam dayaklık.

Eltimin yaninda para harcayamazmisim ben . kasalar ortak oldugu icin . yani dedikleriniz de haklisiniz ama malesef cokarip2 parami alamam. Bende para oldugunu eltimin bilmemesi gerek. Biz bu yuzden bile kavga ettik

Kasalar iş için bir olabilir ama benim şahsi parama mülküme ve aylık gelirime kim karışabilir.eltim kim kıçımın kenarı benim gelirimi giderimi bilsin.az kendine gel gülüm o senin olanları al geri bak nasıl saygı göstermeye başlıyor sana.herşeyini almış elinden bağlamış seni adamlık yapıyorum diye geziyor.

Hepsine katılıyorum
Bu kadın canı cips çekse markete gitmeye cebinde parası yok
Onu geçtim ya acil bir durum olursa
Ya hastaneye acilen taksiye binmesi gerekirse???
Cepte nakit para mutlaka gerekiyor

Son cünleye hepten katılıyorum erkek çok ama adam yok. Hepsinin gözü başı ayrı oynuyor

Zamane erkekleri güçlü kadınlarla olmak istiyorlar varlıklı yada çalışan.Evlenene kadar sirkteki hayvanlar gibiler hep bir şaklabanlık.Evlenince nasıl olsa artık benim onların öküzce deyimiyle " tapusu bende artık " diye düşünüyorlar çünki bir insan olarak değer vermiyorlarki kimse üstüne alınmasın sözüm meclisten dışarı " mal " gibi görüyorlar kadını.He işte temizlik yapsın yemek yapsın çocuk doğursun baksın oda babayım adamım diye dolaşsın.Hiç grur yok ama biri küfür etse kavgaya girer hemen gruru var çünki küfür ettirmez kendine ama evdeki.evdeki kadının gruru isteği arzuları varmı sormaz.Kadın işte ya herşeye dır dır eder diye bakıyorlar.Oğullarımızı düzgün yetiştirelim lütfen...

Erkek değil Evin Ana

Gayet ciddi bi sekilde okuyordum taa ki bu iki cumleyi duyana kadar
yani oynaşmanın bir parçası olarak aslında edilebilir böyle laflar ama garı nedir arkadaş?
napıyosun kız
saçmalama çılgın şey
manyak mısın bütün apartman ayağa kalkacak senin yüzünden
yine yorulmak mı istiyorsun?
falan olur bende anca ama garı, herif, hödük bilmem ne gibi laflar, üfff ne bileyim bir de bu adam bunları cilveleşme olarak değil gayet ciddi olarak söylemiş.

Hahahahah
Alemsin oynasmada da bunlari kullanan var mi bna esim dese krize girerim

Bahsettiğiniz şeyler değiştirilebilicek şeyler 2 senede bununiçin yeter artardı.

Alışveriş kısmı mesela elti neden sizde para olduğunu bilmiyo kese niye ortak onlarda mı sizinle aynı evde iş mi ortak ?

Böyle bi durumda ben olsam eltimin olduğu yerde eşimle alışverişe gitmez eltimi alır sadece onunla giderdim o da kafasını kullansın cebinde parası olsun.

Böyle kalabalıkta elinide tutmaz hatta yanında da yürümeyen önden giden kafa aşağı bakan eller belde kavuşmuş bi ayı canlandı gözümde gitme üstüne kaç o gelsin peşinden

Begenmemekten kastim dis gorunus degil sadece offf poff diyor ya konusurken yani o anlamda bana karsi eski tahammulu yok . ne bliym sanki daha bole bilgili birini istiomus gbi .

Sirf ev alamayiz diye ev alabilecek olsak oda istemez bence

Sende saf olma arkadaşım ev alamıyosan kirada oturursun kirada ödeyemiyosa evlenmesin .

Rahat mı battı derler adama annenin rahat evinden git kvnin iğnesine otur olcak şey değil.

Dert para briktirmekse biriktirsin öyle evlensin kaçmıyosun biyere

Özlediğin zaman "bi gelir misin özledim" mi diyorsun?:)

Esin biraz sıkılmış gibi geldi bana, belki başka sorunları vardır tahammülsüzlesmistir genel olarak bilemeyiz ama insan en kötü zamanında bile sevdiği insanın yanında huzur bulur.

Başka biri olma ihtimalini düşünmuyorsan bence kendi haline bırak biraz öyle takılsın. Hiç üstüne düşme, etrafında dolanma, Bi gelir misin özledim diye çağırma mesela:)
Bana sanki adam bekarlık günlerini özlemeye başlamış gibi geldi o yüzden biraz uzak kal sen özlet kendini

Yazılanların tümüne yakınına katılmıyorum. Bir adam Odunsa odundur. Cilvedir, bakım yapmaktır, uzak durmaktır, ekendini ağırdan satmaktır hiçbiri bir işe yaramaz boşuna kendini paralarsın.
Senin gibi çalışan arabası evi vs olan kadınlar bu tip adamlarla evlenip neden hayatını mahveder hiç anlamamışımdır. Yazık değilmi sana yahu? Eski hayatını çok özlüyorsundur eminim.
Ya boşanacaksın, ya da tamamen aynı evin içinde kendi hayatını yaşayan birine dönüşüp bütün beklentilerini bitireceksin. Malesef başka yolu yok.
Dünyanın en bakımlı kadını da olsan bu adamın karakteri buysa mevlana gelse değiştiremez.

Boyle okuzleri bulmak icin kac mandira geziyorsunuz merak ettim.
Bu adama bu ilgi sevgi niye? Fazla degil mi ? Cekin kendinizi geri dedigi gibi muhattap olmayin bir sure belki adam olur diyecegim de cok zor.
kız valla mandıra gezmesini bn hiç konu sahibi nasıl buldu bilmem de bnm ki kendi çıktı önüme daha resmiyet yokken çok kibar kibarliktan kopcakti söz oldu az okuzlesti bn o zaman cakamadim askerdeydi çünkü evlendikten sonra bi cozuttu bu anlatamam ama bn s bin dediğin gibi yola getirdim o kadar öküz değil artık buzağı

Ayrı eve çıkmayacak olsaydınız,boşanın derdim.
Ailenin yanında tokat atmalar,eltinin yanında o duruma düşürmeler çok ayıp. Siz onun hayat arkadaşısınız.
Yüz vermeyin,siz olun dönüp arkasını uyuyan. Onun tavrının aynası olun yani bir nevi,size bakınca kendini görsün. Belki anlar nasıl hissettiğinizi.

Eltimin yaninda para harcayamazmisim ben . kasalar ortak oldugu icin . yani dedikleriniz de haklisiniz ama malesef cokarip2 parami alamam. Bende para oldugunu eltimin bilmemesi gerek. Biz bu yuzden bile kavga ettik
Böyle bir saçma gerekçe duymadım, kasalar, kazançlar ortak olabilir beraber iş yapıyorlarsa ama o kasadan çıkan para paylaşılmıyor mu? Kendilerine maaş, harçlık her neyse işte paylaşmıyorlar mı?
Eşinizin açısından kendi kazancını ister size verir, ister gider harcar, ister çöpe atar eltiye ne bundan? Sizi iyi kandırmış, böyle saçma gerekçe mi olur?
Kaynı eltiye para vermiyor elti kıskançlık yapmasın diye yapıyorlarsa, bunlar aile boyu iki kardeş ikisi de birbirinden hödük hiç kusura bakmayın ama gerçekler bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…