Vermeyin hanimefendi gidin alin arabanizi da kredi kartinizi da geri. Kredi kartinizi kapattirin yiyemesin. Arabanin da anahtarini alicaksiniz, sen benim arabami gasp edemezsin kimsin diceksiniz.
Eltimin yaninda para harcayamazmisim ben . kasalar ortak oldugu icin . yani dedikleriniz de haklisiniz ama malesef cokarip2 parami alamam. Bende para oldugunu eltimin bilmemesi gerek. Biz bu yuzden bile kavga ettik
Benim sitemim size değil zaten eşinize ve diğer bu şekilde davranan tüm erkeklere.Evden çıkarken yada başka zaman bir erkek evini parasız bırakmamalı.bu ilk önce kendisi için bir ayıptır.belki kapıya satıcı geldi gözüm birşeyde kaldı belki allah korusun çocuk hastalandı taksiye binip acile gitmem gerekti.hepsini geçtim canım abur cubur istedi bakkala gidicem.çok ayıp birşeyy bu ya.sende beni beğenmiyor diye üzülüp durma kendi ne ki seni beğenmiyor.az korkut giderim ederim diye.hep söylerim yine söyliyeceğim " zamane erkeklerinin içinde ÇOK AZ adam var"....
ya bu saatte canim cacik istedi of of of 32 haftalik hamisim kokusu burnumda tuttu valla neyse sabah yaparim artikkkO adamdan pek bir cacık olmaz gibi
Hepsine katılıyorum
Bu kadın canı cips çekse markete gitmeye cebinde parası yok
Onu geçtim ya acil bir durum olursa
Ya hastaneye acilen taksiye binmesi gerekirse???
Cepte nakit para mutlaka gerekiyor
Son cünleye hepten katılıyorum erkek çok ama adam yok. Hepsinin gözü başı ayrı oynuyor
Saçmalama garı
Manyak mısın garı
Bu nedir Allah aşkına?
Gayet ciddi bi sekilde okuyordum taa ki bu iki cumleyi duyana kadarSaçmalama garı
Manyak mısın garı
Bu nedir Allah aşkına?
Erkek değil Evin Ana
yani oynaşmanın bir parçası olarak aslında edilebilir böyle laflar ama garı nedir arkadaş?Gayet ciddi bi sekilde okuyordum taa ki bu iki cumleyi duyana kadar
Alemsin oynasmada da bunlari kullanan var mi bna esim dese krize girerimyani oynaşmanın bir parçası olarak aslında edilebilir böyle laflar ama garı nedir arkadaş?
napıyosun kız
saçmalama çılgın şey
manyak mısın bütün apartman ayağa kalkacak senin yüzünden
yine yorulmak mı istiyorsun?
falan olur bende ancaama garı, herif, hödük bilmem ne gibi laflar, üfff ne bileyim bir de bu adam bunları cilveleşme olarak değil gayet ciddi olarak söylemiş.
aaa neden cacik olmazmis canim dur bekem bal gibi oliirr .Tarifim:1 tane hiyari (esi)alicaksin kup kup kesicen yogurdu alicen (kv ,gorumcek)karistiri vericen . AL SANE cacikO adamdan pek bir cacık olmaz gibi
Begenmemekten kastim dis gorunus degil sadece offf poff diyor ya konusurken yani o anlamda bana karsi eski tahammulu yok . ne bliym sanki daha bole bilgili birini istiomus gbi .Şu en ufak bi şeyde kadına "bakımlı ol, makyaj yap, şöyle giyin bıdı bıdı" bi ton saçma sapan öneriler veren insanları anlamıyorum gerçekten, evlilikten bahsediyoruz arkadaşlar, akşam uyumaya makyajla gitmeyecek bu kadın ya da çoğumuzun da olduğu gibi; uyku gözlüğüyle, saten geceliğiyle güne merhaba demeyecek. Böyle öneriler bana anı kurtarmaya yararmış gibi geliyor, sivilceli cilde fondöten sürmek gibi... Çok farklı beklentileriniz var evlilikten, siz kendinizden vere vere artık iyice kendi kişiliğinizi kaybetmişsiniz. Bence öncelikle bunu kabul edip kendi benliğinizi tekrar kazanın. Hala sorunun kocanızın sizi beğenmeyişi olduğunu düşünüyosunuz,siz bu evliliğin neresindesiniz? Benim gördüğüm tek bir kişinin etrafında eşten çok onun bağımlısı olmuş bir insan. Umarım eski sizi tekrar bulursunuz...
Sirf ev alamayiz diye ev alabilecek olsak oda istemez bence
kız valla mandıra gezmesini bn hiç konu sahibi nasıl buldu bilmem de bnm ki kendi çıktı önümeBoyle okuzleri bulmak icin kac mandira geziyorsunuz merak ettim.
Bu adama bu ilgi sevgi niye? Fazla degil mi ? Cekin kendinizi geri dedigi gibi muhattap olmayin bir sure belki adam olur diyecegim de cok zor.
Ayrı eve çıkmayacak olsaydınız,boşanın derdim.Bu konuda evet hakli olabilirsiniz ama o ayriliyosa ailesinden bende ayrildim annemden babamdan. Neden beni dusunmuor. Erkek adamsin sen 30 yasindasin. Ne zmaana kadar ailenle olcaksin. ? 2 yildir onlarin yaninda yuzume gulmuo. Onlara erkekligini gostermek icin yanlarinda tokat atan bi adam bu . normalde hic degildir daha ilimldir ama bunu bile yapmis biri. Bn yasiosam oda yasicak. Madem ole evlenmeseydi hic
Böyle bir saçma gerekçe duymadım, kasalar, kazançlar ortak olabilir beraber iş yapıyorlarsa ama o kasadan çıkan para paylaşılmıyor mu? Kendilerine maaş, harçlık her neyse işte paylaşmıyorlar mı?Eltimin yaninda para harcayamazmisim ben . kasalar ortak oldugu icin . yani dedikleriniz de haklisiniz ama malesef cokarip2 parami alamam. Bende para oldugunu eltimin bilmemesi gerek. Biz bu yuzden bile kavga ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?