- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
Boşanman lazım.6 yıllık evliyim çocuğum yok. Evliligimizden beri doğru düzgün çalismadi yeri geldi ben çalıştım en son yurt dışına gitti 3 aydır orda ve iki gün öncesine hiç bişey yoktu.. normal konustugmuz yerde mesaj atarken birden boşanmak istediğini söyledi hakkima giriyormuş beni sevmiyormus olmuyormus anladım ki bı kadın varmış ve bugün açıkladı 1 aydır Rus kadınla konusuyormus.kadin 50 yaşında cocugu falan varmış o yüzden boşanmak istiyormuş bunu açıkça söyledi herksin önünde ariyarak.benim buna ne yapmam lazım
Ama yanına kâr mi kalsin hiç değilse biseyler alıyım ondan sürünsün ortada kalsın diye düşünüyorumAy çoluk yok çocuk yok ne uğraşıyorsun anlaşmalı bitir hemen bir an önce.
Elimde kadinla konuştuğu mesajlar falan yok amaavukat tutacaksın kocanın bu söylediklerini doğrulaman lazım o sana fikir verir maddı manevi tazminat bide nafaka
Anlaşmalı boşanmak için tazminat iste yoksa boşanmam de madem çekişmeli geçsin dava yıllar sürerBende öyle düşünüyorum ama hani bı hak talep edebilirmiyim çünkü sigortasız calisiyo zaten orda işi bitince işsiz
Tazminat isteyip boşanin ,önce avukata gidinOnun için hersyi yaptım DHA hiç bişey yoktu herşey normaldi çocuk için tedavi görecektik ama hepsi yalanmış
o ülkede sigortası olsa bile tr'de sgs'kı yoktur, onu kast ediyor olabilir. 2 ülkede de emekliye sayılmıyor bildiğim kadarıyla -ama uzmanlık alanım değil.Bi avukata danışın bence sigortasız çalıştığını da o ülkeye şikayet edebilirsiniz gibi geldi belki sınır dışı falan ederler
Ne mi yapman lazım :) "Olsun kocacım sen çalışmasan da hayatında başka bir kadın olsa da sorun değil,ayrıca dürüst davranıp söylediğin için çok incesin ama bunlar benim için sorun değil yeterki beni bırakma" deyin ağlayın yalvarın eline ayağına kapanın yeterki boşamasın sizi .6 yıllık evliyim çocuğum yok. Evliligimizden beri doğru düzgün çalismadi yeri geldi ben çalıştım en son yurt dışına gitti 3 aydır orda ve iki gün öncesine hiç bişey yoktu.. normal konustugmuz yerde mesaj atarken birden boşanmak istediğini söyledi hakkima giriyormuş beni sevmiyormus olmuyormus anladım ki bı kadın varmış ve bugün açıkladı 1 aydır Rus kadınla konusuyormus.kadin 50 yaşında cocugu falan varmış o yüzden boşanmak istiyormuş bunu açıkça söyledi herksin önünde ariyarak.benim buna ne yapmam lazım
Bir tek evi var başka biseyi yok
Ay o kadinida yer bitirir bu erkek kişisi zaten ondanda daha paralı bir hedefe yönelir konu sahibinin yerinde olsam karışmam 50 yaşındaki kadın da bir zahmet doğru düzgün çalışmayan bu profildeki birini kabul etmesin yani baksanuza kadınlardan geçinme derdinde biri gibi geldi banaBosanin. O kadinin kim oldugunu bulabilirseniz konustugu adamin ne kadar ise yaramaz bir herif oldugunu fln da anlatin ki adam ortada dimdizlak kalsin.
İyi okursan beni bırakmaması için ne yapmaliyim diye yazmadımNe mi yapman lazım :) "Olsun kocacım sen çalışmasan da hayatında başka bir kadın olsa da sorun değil,ayrıca dürüst davranıp söylediğin için çok incesin ama bunlar benim için sorun değil yeterki beni bırakma" deyin ağlayın yalvarın eline ayağına kapanın yeterki boşamasın sizi .
Genelleme olacak ama rus kadinlari uyaniktir aslinda, belki adam yalan soyluyordur kadinaAy o kadinida yer bitirir bu erkek kişisi zaten ondanda daha paralı bir hedefe yönelir konu sahibinin yerinde olsam karışmam 50 yaşındaki kadın da bir zahmet doğru düzgün çalışmayan bu profildeki birini kabul etmesin yani baksanuza kadınlardan geçinme derdinde biri gibi geldi bana
Evet çok haklısınız oda onu istiyordu zaten. Hatta akrabasına yazmış ki ben acele evlendim mutlu olamadım falan filan evde mutsuzdum dışarda guluyodum diye yazmış. Ya ben çalışırken hiç demedi mutlu değilim diye 6 yıl beklemeyi yemeyi içmeyi biliyodu tam bı pezevenkO kadının parası daha çoktur siz az kazanıyorsunuz dur hani 6 yıl az yedirmisdinizdir iki işte birden çalışıp baksaydiniz eşinize belki böyle olmazdı.Evet ben sizi anlamaktan kaçan biriyim istediğiniz kadar anlayışsızlikla suçlayin beni...yahu konu sahibi sevgili konu sahibi defolsun gitsin sen ekmeğini taştan çıkaran bir kadınsın onada onun yalancı sevgisinede kocaliginada ihtiyacın yok onsuz çok iyi olur dünyan denede gör diyorum
Evet kadın parası yemeye alışık erkeklik gururu falan yok onunAy o kadinida yer bitirir bu erkek kişisi zaten ondanda daha paralı bir hedefe yönelir konu sahibinin yerinde olsam karışmam 50 yaşındaki kadın da bir zahmet doğru düzgün çalışmayan bu profildeki birini kabul etmesin yani baksanuza kadınlardan geçinme derdinde biri gibi geldi bana
Evet çok haklısınız oda onu istiyordu zaten. Hatta akrabasına yazmış ki ben acele evlendim mutlu olamadım falan filan evde mutsuzdum dışarda guluyodum diye yazmış. Ya ben çalışırken hiç demedi mutlu değilim diye 6 yıl beklemeyi yemeyi içmeyi biliyodu tam bı pezevenk
Yalan değildir büyük ihtimal sanmıyorum yalan olduğunuGenelleme olacak ama rus kadinlari uyaniktir aslinda, belki adam yalan soyluyordur kadina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?