Kocam beni boşuyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi smkg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Boşanman lazım.

Ay çoluk yok çocuk yok ne uğraşıyorsun anlaşmalı bitir hemen bir an önce.
Ama yanına kâr mi kalsin hiç değilse biseyler alıyım ondan sürünsün ortada kalsın diye düşünüyorum

avukat tutacaksın kocanın bu söylediklerini doğrulaman lazım o sana fikir verir maddı manevi tazminat bide nafaka
Elimde kadinla konuştuğu mesajlar falan yok ama

Bende öyle düşünüyorum ama hani bı hak talep edebilirmiyim çünkü sigortasız calisiyo zaten orda işi bitince işsiz
Anlaşmalı boşanmak için tazminat iste yoksa boşanmam de madem çekişmeli geçsin dava yıllar sürer

Merak ettim eşin kaç yaşında ?

Bi avukata danışın bence sigortasız çalıştığını da o ülkeye şikayet edebilirsiniz gibi geldi belki sınır dışı falan ederler
o ülkede sigortası olsa bile tr'de sgs'kı yoktur, onu kast ediyor olabilir. 2 ülkede de emekliye sayılmıyor bildiğim kadarıyla -ama uzmanlık alanım değil.

inşaat filan işlerinde böyle oluyor şirketler götürüyor, bunun SGKda özel bir maddesi var

sorun şu ki nafaka almak sıkıntı olur bu adamdan tr'de gelirim yok çalışmıyorum dediği anda oradaki gelirini göstermek sıkıntı oluyor. -ha bununla uğraşa,n o ülkeden belge bulup getiren avukatlar filan yok mu var (avrupa ülkelerinde bir şekilde evrak bulup geitrenleri biliyorum) ama bir de Rusya yani Rusya'dan bu işleri halleden hiç duymadm ben.

Ne mi yapman lazım :) "Olsun kocacım sen çalışmasan da hayatında başka bir kadın olsa da sorun değil,ayrıca dürüst davranıp söylediğin için çok incesin ama bunlar benim için sorun değil yeterki beni bırakma" deyin ağlayın yalvarın eline ayağına kapanın yeterki boşamasın sizi .

O kadının parası daha çoktur siz az kazanıyorsunuz dur hani 6 yıl az yedirmisdinizdir iki işte birden çalışıp baksaydiniz eşinize belki böyle olmazdı.Evet ben sizi anlamaktan kaçan biriyim istediğiniz kadar anlayışsızlikla suçlayin beni...yahu konu sahibi sevgili konu sahibi defolsun gitsin sen ekmeğini taştan çıkaran bir kadınsın onada onun yalancı sevgisinede kocaliginada ihtiyacın yok onsuz çok iyi olur dünyan denede gör diyorum

Defolsun gitsin başka erkek mi yok ki olmasına da ihtiyaç yok erkeksiz hayat kadar güzel bir şey mi var

Bosanin. O kadinin kim oldugunu bulabilirseniz konustugu adamin ne kadar ise yaramaz bir herif oldugunu fln da anlatin ki adam ortada dimdizlak kalsin.
Ay o kadinida yer bitirir bu erkek kişisi zaten ondanda daha paralı bir hedefe yönelir konu sahibinin yerinde olsam karışmam 50 yaşındaki kadın da bir zahmet doğru düzgün çalışmayan bu profildeki birini kabul etmesin yani baksanuza kadınlardan geçinme derdinde biri gibi geldi bana

İyi okursan beni bırakmaması için ne yapmaliyim diye yazmadım

Genelleme olacak ama rus kadinlari uyaniktir aslinda, belki adam yalan soyluyordur kadina

Evet çok haklısınız oda onu istiyordu zaten. Hatta akrabasına yazmış ki ben acele evlendim mutlu olamadım falan filan evde mutsuzdum dışarda guluyodum diye yazmış. Ya ben çalışırken hiç demedi mutlu değilim diye 6 yıl beklemeyi yemeyi içmeyi biliyodu tam bı pezevenk

Evet kadın parası yemeye alışık erkeklik gururu falan yok onun

Demi yemiş içmiş sonra daha paralı birini buldu o yedirirse onuda yiyip bitirecek sonrada ava devam....Maddi olarak ne alabiliyorsaniz alın yeni bir başlangıç yapın ne şeytani an ne salâvat getir durumu biran önce kurtulun ve inanın bunsuz daha iyi olacaksınız ben öyle düşünüyorum zaten siz ölüp bitmiyorsunuz aşkından belli yazinizdan degmez bu kişiye hiç değmez çok paragöz bu kişi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…