Kocam beni delirtecek

erkekler ailelerinin yanında şımarıyorlar....kendilerini ispat etmek istermiş gibi...aslında fazla müsade etmemek lazım...:enbuyukkk:

kocan ailesi geldi diye şımarmış canım; erkeklik damarları kabarmış höytt bakın nasıl erkeğim; nasıl terslerim nasıl sözümü geçiririm demeye getirmiş. boşver arkadaşım hiç takma tatlı canını da sıkma. sende surat yapsaydın azcık; böyle şeylerden anlıyor bu tip erkekler. itip kakma ne oluyor çok ayıp. eşin böyle yaparsa ailesi neler yapmaz. hem görümceniz 1 ay kalıpta hiçbir iş yapmamış bu da başka terbiyesizlik. onun misafirliği kalmamışki azcık kaldırıverseydi şeyini. allah sabır versin canım ama sende al tavrını.

ben evliliğimin ilk aylarında erkeklik taslama şovuyla karşılaştım
eşim ailesinin yanında bana artistlik yapmaya kalktı
tabiki bende gereken cevabı verdim
sonra eve gelince annemlerin yanında niye bana cevap veriyosun diye posta koymaz mı
bende sen bana ailenin yanında nasıl davranırsan o şekildede karsılığını alırsın dedim
ne bi eksik ne bi fazla
bi dahada şova kalkışmadı

ama napıyım diyosun kuşum
gecinmek için hep alttan alan sen olma
hiç tepki veriyomusun eşinin bu hareketlerine

çarem yok bellı bırseyler duzelene kadar ugrasacagım..kabullenemedıgım ıcın buraya yazıyorum zaten..tepkı verıyorum sonradan ama kabullenmıyor sorunda orda zaten o yıne benı suclu olarak goruyor..

aslında karsısına geçio ona onun gıbı davranmak ta pek dogru degıl yanı o bagırıyor dıye o an bende bagırsam ıpler ıyıce kopacak ..care arıyorum nasıl davranmam gerekıyor..hatalarını ona nasıl gostereyım..

çok zor bi tip anlıyorum seni
dediğim dedik hesabı yine kendini haklı çıkarıyor
o halde psikolojik olarak tepki vermelisin yani bağırıp çağırıp onun gibi yaparak degilde
onunla ilgilenmeyerek ama surat yaparak değil
evin içinde kendi halinde olarak onun sevdiği beğendiği seyleri yapmayarak davransan nasıl olur
böyle onun içini burkacak hüzünlü bi halde olsan

soğuk davran bence kendini ağırdan sat yoksa bu durumu kabulleniyor bu der ve gün gelir daha fazlalarını yapar,sessiz durma asla.

erkekler ailelerinin yanında şımarıyorlar....kendilerini ispat etmek istermiş gibi...aslında fazla müsade etmemek lazım...:enbuyukkk:

Kesinlikle müsaade etmemk lazım..

Benimkide böyle..En son bi olayda ailesinin ve arkadaşlarının yanında sesimi yükselttim bende..Mecburen istediğimi yapmak zorunda kaldı..biraz celallenmek lazım bunlara karşı..yoksa anlamıolar cicim..
klava:

bence eşinde küçüklük kopleksi var sanırım ailede erkeğin sözü geçer denerek büyütülmüş, onun ailesinin önünde onun her dediğini yapacak hatta ayaklarını yıkayacak bir kadın rolü üstlenmeni istiyor yani bakın ben karıma nasıl söz geçiririm diye, işin zor valla eminim onlar gittikten sonrada melek olmuştur.

Pasif direnişe geç bence en güzel yöntem Yüce Gandhi amcamızın yolu en sağlam gibi görünüyor. Salla gitsin onu da ailesinide ne halleri varsa görsün. Bak sen yaptıkça bu kocan iyice abartacak görümcende cozutur onun ailesinin gözünde hiç bir değerin kalmaz. Kendi onurunu koru. Hizmet evet ama hak ettiği kadar fazlası senden götürür.

çok alttan almışsın .sen tepkini koy kavga çıkarsa çıksın .küsersin anlar hatasını belki.ailesi padişah soyundanmı geliyomuş eşinin .aynı yaştaki görümcene hizmet etmende çok saçma geldi aksine iş buyur misafirlik 3 gün olur 1 ay kalmış misafirliğimi kalmış, ayrıca abisinin evi.
ailesi bi şeker bitti diye laf uydurcaksa eşinin bu davranıştan dolayı aksine sana eksikli olması gerekir.
bu kadar sabredersen olmadık yerde patlayıverirsin anlamazsın.olaylar olduğunda tepkini vermeye bak
kolay gelsin

canım sen ailesine elinden geldiğince hizmet etmişsin
sana teşekkür edeceğine canını sıkması çok yanlış hem ne olmuş otobüste öyle dediysen görmemişsin işte yok anacım iyilik yaramıyo sen ne kadar aman rahat etsinler bi sorun çıkmasın dedikçe
tepene çıkıyolar iyilik yapmayacaksın umursamaz olacaksın bak o zaman nasıl yaranıyosun

allah korusun böle erkeklerden....beni bile delirtti yani iyilikten anlamıo o sölim sert yap biraz sustukça sindikçe hoşuna gidi onun...yoksa bu şeyler konu bile edilmeye değmez maksat ezmek

sen sindikce esin ustune gelmis demek ki arkadasim yanlis birseyler yapioyorsun ki duzelmiyor./

bir de tersini dene bakalim. bagirma ama iyiligini de dusunme.

toplama arkasindan. soyle ne soyleyecveksen de gorumcene.

sana iyilik yaramaz de.

yani basina kak artik ya. gerekten bayagi sindirmis seni. sesszi gormus tepene cikmis. indirmesini de sen yaparsin ancak. yok halinden memnunsan aynen deevam arkadasim yuvarlanip gidersin boyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…