kızlar merhaba daha onceden gorumcemin gelecegını soylemıstım..evet gorumcem geldı..ve 3 gun deıl nerdeyse 1 ay kaldı..neyse aramızda pek bısey sorun olmadı dedıgınız gıbı ayagına kadar hızmet ettım..benle yaşıt oldugu halde mısafırdır dedım.basımın ustune koydum..ınanın kaldıgı suretce..bır tek yatagını topladı..banyo yaptı..pesınden ben topladım..dedıgınız gıbı hıc sesımı cıkarmadım..ama esım benı kardesının yanında yolda ıteledı..sorunda şu...gezmeye gıttık..otobuste..gorumcemle ıkımız oturuyoruz kaynımla eşimde ayakta yan koltuk takı adam ınınce gel otur..dedım..meger orda ayakta 12 13 yaslarında bır kız cocugu varmış ben gormedım..esım başladı konusmaya ben nasıl erkeklerın arasında kalmak ıstemıyorsam onunda canı canmıs ayakta beklemesı yanlısmıs..tamam sus yeter dıyorum..bu hala konusyor..neyse son duraga geldık ınecegız..benım onume bırılerı gecınce ben ınemedım..bu sefer benı bekledı..yolda mılletın ortasında ıteledı ben masus yapıyormusum..onu kardesıne rezıl etmısım..ona sus tamam demısım..neyse ben yıne surat asmadım..yıne guldum yıne konusdum.gorumcem burdayken kaynanamlarda geldı..hemen hemen 15 gun de onlar kaldı..evde seker bıtmıstı..dedım askım seker alda gel..dedım dıye kıyametlerı kopardı..ben onu aılesıne rezıl edıyormusum..evde seker yok demısım..nıye onlar gelmeden soylememısım..onlar dıyecekmıs evde hıc bırseylerı yok falan fılan..ya kızlar ınsan aılesıne rezıl olurmu ya..allah ıcın soyleyın..bıde ben kendı aılem gelınce boyle yapmıyormusum..ınanın aılesıne elımden gelen herseyı yaptım..bır dedıklerını ıkı etmedım.ben daha ne yapayım..sız soyleyın..:çok üzgünüm: