• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni dövüyor?

Sen Anlat Karadeniz reklam/fragman ozeti:
-uyyy Nefes
-Tahiiğrrr
-Nefes benim karimdur
-uyy oglumun başı yandii
-Nefes'i sana birakmam
-dıkşın
-dağların dumani hic geçit vermez.....

Gecenlerde sosyal medyada koptuğum paylasimlardan biri :KK53:
Eğer zorla evlendirilmişseniz, kocanız size şiddet uyguluyor hayvan gibi davranıyorsa devlete sığınmak, polisi aramak, kadın örgütlerinden destek almak, çalışıp kendi hayatınızı kurmak yerine kendinize başka erkek bulun diyen dizi değil mi o?

Tamam inanmayın siz sadece derdimi anlatabileceğim birisini bulmak istemiştim
İlk mesajı yeniden düzenleyip derdinizi daha açıklayıcı şekilde yazın. Gerçekse bile çok absürt geliyor insana. Tarafsız bir gözle yazdığınızi bir okuyun nesini ciddiye alalım?

Yorumların altında cevapla diye bir seçenek var oraya tıklayınca alıntı yapıyor. Eğer kısa bir bölümünü alıntılar alsanız mesajın o bölümü seçiyorsunuz altta yine cevapla çıkıyor oraya tıklayınca alıntı yapıyor altına yazabiliyorsunuz

telden giriyorum rezil olmayayım bi deneyeyim:))

Eğer zorla evlendirilmişseniz, kocanız size şiddet uyguluyor hayvan gibi davranıyorsa devlete sığınmak, polisi aramak, kadın örgütlerinden destek olmak, çalışıp kendi hayatınızı kurmak yerine kendinize başka erkek bulun diyen dizi değil mi o?
Osman Sınav yapımı diye bi merakla bakip ilk bolumde falez (bildigimiz uçurum) den, baya baya Karadeniz falezinden atlayip sadece ıslanan 3 kişiyi gördükten sonra "bu ne oglum" diye gulerek kendi icimde finalini yaptığım dizi :KK53:

Beni seviyor hemde çok seviyor biliyorum ama çok kötü bir şekilde dövüyor bugün beni saatlerce kemerle dövdü kaç kere bayıldımayrılamam çok seviyorum onu ne yapmalıyım
Ya bu dayağı yiyecen ya bu diyardan gidecen! Sen seçimini yapmışsın, ne yapacağımı kalmış.

Back
X