Kocam beni istemiyor

Atiyaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2020
85
-102
1
29
Bu saatte kafam takıldı normalde konu açmayacaktım kızlar. Bilen bilir geçmişte ben eşimle sorunlar yaşadım,işte ailesi gelince sorunlar çıktı evden gittim vs. Eski konumdan bakabilirsiniz.Aradan bunca zaman geçti eşim beni baba evinden almaya gelmedi. 3 gün önce biz gittik ailece konuşmaya, ne dediysek ne yaptıysak gene de kabul etmedi beni geri eşim. Ailesi de oradaydı , onlar da söyledi bak bir şans daha ver iyi düşün sonra pişman olma diye, onda ise tık yok. Artık iyice anladım soğuduğunu da , sizce nasıl bir yöntem izlemeliyim barışmak için ? Ailesinden özür diledim yaptıklarım için ama eşim bana istersen onlar çok iyi ol gözümde hiçbiri yok diyor. Ben artık tüm haklarımı kullanmışım, herşey bitmiş. Sizce nasıl geri gönlünü alırım? Önceki konu linki:

Son düzenleme:
Kız evine istemeye gider gibi adamın evine gitmeniz gülümsetti biraz.
Hem evi terk edip hem de neden onların evine gidiyorsunuz?
Blöf yapmışsınız, karşı taraf da yememiş, evdeki bulgurdan olmuşsunuz.
İstemiyorsa istemiyor, yapacak bir şey yok. Bu da size ders olsun.

Beni öldürseler çıktığım eve,üstelik eşim gelme zahmetinde bile bulunmamisken ,kendi ayaklarimla dönmem.Asla!
Azıcık gurur lütfen.Hâlâ nasıl barışırım diyorsunuz,pes..
Adamın gözünden de,gönlünden de düşmüşsünüz.Peşini bırakın.

Kendinizi kucuk dusurmekden vazgecebilirsiniz mesela. İstenmiyorsunuz iste

Kızlar önceki konuyu ekledim.Hata yapan benim. Kaynanama şimdi düşününce gereksiz konuda gereksiz hareket yaptım ailemi çağırdım olay büyüdü evden gittim. Hatta bayramdan önce iyi olur gibi olduk, mesajlaşırken ben bir konuda kendimi tutamadım adama küfürlü mesaj yazdım, ailesiyle dalga geçtim.O da onu diyor bu yaptığın içimi artık iyice soğuttu bitirdim diyor. Ben tamamen değiştim bu olaydan sonra dersimi aldım da ne yapmam lazım sizce

Dersimi aldım demekle ders alınmadığını biliyormuş adam helal olsun.
Senden de so ğu muş. Vazgeç.

Pireyi deve yapmışsınız üstüne de blöf yapmışsınız elinizde patlamış. Eşini taktir ettim , içinde bitirmiş olmayacağını anlamış kararlı bir şekilde noktalamak istiyor. Keşke kadınlarımız da bu kadar cesur karar alıp arkasında durabilse. Bu arada severek mi evlendiniz, önceki konunuz mu tek olay . Yani birbirini seven insanların birbirinde biraz kredisi olur , sizinki tek olayda bu seviyeye gelmedi herhalde .

kafasında bitirmiş düzeltmeniz çok zor. üstelemeyi bırakın bence

önceden de olaylarımız vardı.İşte kıskançlık, dışarı pek çıkamama vs. İşte ben ona niye o kıza baktın, niye buraya baktın, kafede karşısına kız oturunca oraya niye baktım diyormuşum bu yüzden gezemiyormuşuz. Eve tıkıldık evde de rahat vermedin diyor hep mızmızlanıyorsun huzur yok diyor. Boğazımı ellerinle sıkıyorsun haberin yok herhalde diyor, uzatmak istemiyorum sana da açık açık diyorum içinde ümit kalmasın , gerekirse şu an bir kez üzül ama ben senin günahını almayayım umut vererek diyor. Teyzesi de konuştu amcası da oradaydı, konuştular şans ver bak anlamış vs, en az 5-6 kez olmaz dedi

Artık çok geç kayin valideniz yine iyiymiş oğluna sizin için şans istemiş keşke evinize geldiğinde sizde enaz onun size gösterdiği saygıyı gosterseymissiniz ben olsam bende istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…