Kocam beni istemiyor

Ki bin bir terbiyesizlik etmiş kadının yanında kadın karışmamış. Onda bile kal demedi bana diye yine kadını suçlu çıkarıyor. Kim çocuğuna bağırılıp çağırılmasına o denli sessiz kalır ki! Kötü bir kadın olsa o olayda tartışmayı alevlendirir.

5 senedir evlililermiş . Konu sahibinin kayınvalidesi ara bozucu bir kadın olsa 5 senede neler neler yapardı konu sahibi de bize ama kayınvalidem bunları yaptı diye anlatırdı çoktan. Kadının ara bozucu olduğuna dair verebileceği tek örnek beş senede bu bir cümle. Zaten kavga anında ailesini çağıran da konu sahibi, kim gitmek isteyene illa kal der?

Ben çalışmıyorum, evde tüm gün oturup hafta sonu kocama temizlik yaptirsam annem-babam bana kızar.

İki kişi de çalışıyorsa evet ev işleri bölüşülur, çocuk varsa adam yardım eder ama hem çocuk yok, hem iş yoksa biz kadinlarda evin temizliğini kocadan beklemeyelim. Eşitlik derken karşı tarafı ezmeye çalışırsak sonu hüsran olur.

Ayrıca yılda bir ay kalıyor dediniz, fesat olsa o eve yerleştirdi. Aranızı öyle güzel bozardi ki. Hem adam size "gezelim" demiş. Sen iş yap,hafta sonu ben uyumak yada dinlenmek istiyorum dememiş.

Boşuna kv suçlu göstermeye çalışmayın. Değiştim demiştiniz değişmemişsiniz. Değişmeyeceksiniz. Eminim eşiniz sizi affetse kv den uzak tutmaya çalışacaksınız.

Yorumları tam okuyamasam da eski konunu okudum. Tartışma çok basit bir sebepten çıkmış. Yemeğin yağından tuzundan başlamış sonra sizin tadiniz tuzunuz kaçmış. Kayınvalideme ilgili bir sorunun varsa güzel bir dille ima eder gibi anlatabilirdin ona. Eşini neden devreye soktun. Adam daha fazla bağırma diye ağzını tutmuş, demekki çok sesini yükselttin. Bir yemek için değer miydi ? Benim kv ve kp o kadar çok problemim var ki inan su takıldığın konu yanında bomboş kalır. Senin yaptığın büyük bir hata ama eşinin bunu boyle uzatması da saçma olmuş. Yerinde olsam daha fazla konuyu uzatmadan giderim ve bir daha aramam sormam. Bir hata yapmışsın ama telafi etmeye calismissin adam belli ki sogumus yada aklın başına gelsin diye blöf yapıyor bilemedim. Geri dur, sakin ol ve arama bir daha. Eğer böyle anlarda kendine hakim olamiyorsan da öfke kontrolü için bir yardim almalısın.

Benim kv yanında eşime böyle davransam inanin kayınvalidem beni mafeder demedigini bırakmaz ki Hicbirsey olmasa bile sağolsun kendileri baya bir arabozucudur !

Duzeldim hatami anladim demistiniz ya hayir hala ayni kafada oldugunuzu su an bi kez daha anlattiniz aslinda. Uzulmustum size pismAn olmus keske duzelseler demistim ama simdi adam ne iyi yapmis dedim yeniden.

Sen neden kendini bu kadar degersiz görüyorsun? Neden yani barışmak için zorunda degilsin kalkıp bir adamın ayağının altını öpmedigin kalmış fakat onu da yaptığından şüpheliyim şuan. Anlam vermedim neden ezik görünümü istediğini

Konu uzu takip ediyorum, size sadece şunu söyleyebilirim, eşinize ve annesine haksızlık etmişsiniz, bence böyle bir eşi kaçırmayın derim, ne durumlarda olan var, konularımk okursanız, koşa koşa kv nize özür dilemeye gidersiniz

hanımlar zaten destek almaya gideceğim şu korona geçsin. Öfke kontrolune gitmek istiyorum.Çünkü engel olamıyorum o anları hatırlamıyorum. Eşim diyor seni zar zor koltuğa uzandırdım, kollarından tuttum hala bana vurmaya kafa atmaya çalışıyordun diyordu bundan daha önceki kavgalarımızda. Sonra da ağlama krizine giriyordum. Eşim de diyordu gel bak yol yakınken dr gidelim, bu halin iyi değil neye öfken varsa anlat içini dök diyordu. Artık eşime birşey de yazmıyorum demiyorum da hatalarımı gördüm. Başka biri olsa belki o da bana vururdu, belki de direk beni götürüp aile evine bırakırdı. O yüzden daha eşime birşey diyemiyorum

ne oldu son durum var mı gelişme konuştunuz mu hiç en son ayrılmakta kararlıydı eşin

üzuldum ama kaçan balik büyuk olur, o adam seni affetse sen yarın yine aynı şeyi yaparsın elinde değil çünkü....seviyorsan bırak gitsin, mutlu olsun adam

Adam sizi hayatindan cikarmakla cok hakli zehir etmissiniz evliligi kendisine

Konularınızı bilmiyorum; ama bildiğim bir şey varsa o da şu :"Zorla güzellik olmaz." Eşiniz kendini naza çekmiyor, gerçekten sizi istemiyorsa bence zorlamayın. Üzülen siz olursunuz.

Hala kendinizi aklayıp kayınvalideyi suçlama peşindesiniz. Allah eşinize peygamber sabrı vermiş.

Siz çalışmıyorsanız belki de annesi o yüzden kurmuştur bu cümleyi.

Istemesi icin hicbir neden bulamazken, istememesi icin o kdr cok sebep görüyorum ki... Esin sonuna kdr hakli sen asla düzelmezsin ve esin de seni hayatindan cikarmaya karar vererek en mantikli seyi yapiyor. Ben olsam bende esinle ayni seyi yapardim...

Bu yeni evlilere seminer verilmeli eşine annesini şikayet etmemeyle ilgili. Daha da kıymetlendiriyorlar haberleri yok.
Yemek yağlıysa yağlı nolmuş yani, kaynanana diyemedin mi anne bi dahakine daha az yağ koy diye. Eşine neden şikayet ediyorsun.

Erkekler kolay kolay boşanmayı istemezler, kimbilir neler yaşattınız adama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…