Ki bin bir terbiyesizlik etmiş kadının yanında kadın karışmamış. Onda bile kal demedi bana diye yine kadını suçlu çıkarıyor. Kim çocuğuna bağırılıp çağırılmasına o denli sessiz kalır ki! Kötü bir kadın olsa o olayda tartışmayı alevlendirir.Sen neden yapıyorsun cümlesi bana üzerine o kadar anlam yüklenecek bir cümle olarak gelmedi. Öylesine söylenmiş bile olabilir konu sahibi tek bir cümle duymuş sonra büyüttükçe büyütmüş bence. Öyle bile olsa kayınvalidenin sizin de yazdığınız gibi asıl kavganın patladığı olayda gram suçu yok. Ona rağmen konu başlığı kaynana mı haklı ben mi şeklindeydi.
Ki bin bir terbiyesizlik etmiş kadının yanında kadın karışmamış. Onda bile kal demedi bana diye yine kadını suçlu çıkarıyor. Kim çocuğuna bağırılıp çağırılmasına o denli sessiz kalır ki! Kötü bir kadın olsa o olayda tartışmayı alevlendirir.
Hanımlar yazdıklarınıza yeni bakabildim. Ya bana göre eşimin annesi dolduruyordu baştan beri eşimi, mesela bir gün haftasonu eşim ev işlerine bakıyordu ben yorgundum, haftassonuydu sanırım. Annesini ona sen neden yapıyorsun derken duydum, eşim gene de yorgunsa yaparım ne olacak diyordu ilk zamanlarda. Sonra adam da cumartesi pazara iş bırakma o gün çıkıp gezelim beraber vakit geçirelim demeye başladı . Ben o anda kaynana karıştı ona akıl verdi o da böyle diyor ama numaradan aslında iş yapmak istemiyor olarak düşündüm. Eşime de bu düşüncemi açtım, alakası yok ama aslına bakarsan çok mantıklı, haftaici işlerini hallet veya beni haftasonu ev işi için rahatsız etme dedi. Hasta olursun ekstrem bir durum olur elbet yardımcı olurum dedi, ama diğer zamanlar bu işler sende dedi. Onu da geçtim, annesi sık sık arar. Eşim de paylaşır bazen şuraya gittik şunu yapıyoruz mutluyuz vs der. Bu kadar olanları anlatmasından da rahatsızım
5 senedir evlililermiş . Konu sahibinin kayınvalidesi ara bozucu bir kadın olsa 5 senede neler neler yapardı konu sahibi de bize ama kayınvalidem bunları yaptı diye anlatırdı çoktan. Kadının ara bozucu olduğuna dair verebileceği tek örnek beş senede bu bir cümle. Zaten kavga anında ailesini çağıran da konu sahibi, kim gitmek isteyene illa kal der?
Duzeldim hatami anladim demistiniz ya hayir hala ayni kafada oldugunuzu su an bi kez daha anlattiniz aslinda. Uzulmustum size pismAn olmus keske duzelseler demistim ama simdi adam ne iyi yapmis dedim yeniden.Hanımlar yazdıklarınıza yeni bakabildim. Ya bana göre eşimin annesi dolduruyordu baştan beri eşimi, mesela bir gün haftasonu eşim ev işlerine bakıyordu ben yorgundum, haftassonuydu sanırım. Annesini ona sen neden yapıyorsun derken duydum, eşim gene de yorgunsa yaparım ne olacak diyordu ilk zamanlarda. Sonra adam da cumartesi pazara iş bırakma o gün çıkıp gezelim beraber vakit geçirelim demeye başladı . Ben o anda kaynana karıştı ona akıl verdi o da böyle diyor ama numaradan aslında iş yapmak istemiyor olarak düşündüm. Eşime de bu düşüncemi açtım, alakası yok ama aslına bakarsan çok mantıklı, haftaici işlerini hallet veya beni haftasonu ev işi için rahatsız etme dedi. Hasta olursun ekstrem bir durum olur elbet yardımcı olurum dedi, ama diğer zamanlar bu işler sende dedi. Onu da geçtim, annesi sık sık arar. Eşim de paylaşır bazen şuraya gittik şunu yapıyoruz mutluyuz vs der. Bu kadar olanları anlatmasından da rahatsızım
Sen neden kendini bu kadar degersiz görüyorsun? Neden yani barışmak için zorunda degilsin kalkıp bir adamın ayağının altını öpmedigin kalmış fakat onu da yaptığından şüpheliyim şuan. Anlam vermedim neden ezik görünümü istediğiniBu saatte kafam takıldı normalde konu açmayacaktım kızlar. Bilen bilir geçmişte ben eşimle sorunlar yaşadım,işte ailesi gelince sorunlar çıktı evden gittim vs. Eski konumdan bakabilirsiniz.Aradan bunca zaman geçti eşim beni baba evinden almaya gelmedi. 3 gün önce biz gittik ailece konuşmaya, ne dediysek ne yaptıysak gene de kabul etmedi beni geri eşim. Ailesi de oradaydı , onlar da söyledi bak bir şans daha ver iyi düşün sonra pişman olma diye, onda ise tık yok. Artık iyice anladım soğuduğunu da , sizce nasıl bir yöntem izlemeliyim barışmak için ? Ailesinden özür diledim yaptıklarım için ama eşim bana istersen onlar çok iyi ol gözümde hiçbiri yok diyor. Ben artık tüm haklarımı kullanmışım, herşey bitmiş. Sizce nasıl geri gönlünü alırım? Önceki konu linki:
Ben mi hatalıyım kaynana mı?
Benim bildigim yemek yapana ellerine sağlık denir, insan başkasinın arkasından konuşmamalı, esinin annesine anlayiş ve saygı göstermeli ki o da saygı duysun. Evinizde bir buyuğünüz varken ya da misafir vs kavga etmek, ses yükseltmek çok kötü. Bence kalbinize fesatlık dolmus gibi, sizi haksız buldum.www.kadinlarkulubu.com
Konu uzu takip ediyorum, size sadece şunu söyleyebilirim, eşinize ve annesine haksızlık etmişsiniz, bence böyle bir eşi kaçırmayın derim, ne durumlarda olan var, konularımk okursanız, koşa koşa kv nize özür dilemeye gidersinizHanımlar yazdıklarınıza yeni bakabildim. Ya bana göre eşimin annesi dolduruyordu baştan beri eşimi, mesela bir gün haftasonu eşim ev işlerine bakıyordu ben yorgundum, haftassonuydu sanırım. Annesini ona sen neden yapıyorsun derken duydum, eşim gene de yorgunsa yaparım ne olacak diyordu ilk zamanlarda. Sonra adam da cumartesi pazara iş bırakma o gün çıkıp gezelim beraber vakit geçirelim demeye başladı . Ben o anda kaynana karıştı ona akıl verdi o da böyle diyor ama numaradan aslında iş yapmak istemiyor olarak düşündüm. Eşime de bu düşüncemi açtım, alakası yok ama aslına bakarsan çok mantıklı, haftaici işlerini hallet veya beni haftasonu ev işi için rahatsız etme dedi. Hasta olursun ekstrem bir durum olur elbet yardımcı olurum dedi, ama diğer zamanlar bu işler sende dedi. Onu da geçtim, annesi sık sık arar. Eşim de paylaşır bazen şuraya gittik şunu yapıyoruz mutluyuz vs der. Bu kadar olanları anlatmasından da rahatsızım
hanımlar zaten destek almaya gideceğim şu korona geçsin. Öfke kontrolune gitmek istiyorum.Çünkü engel olamıyorum o anları hatırlamıyorum. Eşim diyor seni zar zor koltuğa uzandırdım, kollarından tuttum hala bana vurmaya kafa atmaya çalışıyordun diyordu bundan daha önceki kavgalarımızda. Sonra da ağlama krizine giriyordum. Eşim de diyordu gel bak yol yakınken dr gidelim, bu halin iyi değil neye öfken varsa anlat içini dök diyordu. Artık eşime birşey de yazmıyorum demiyorum da hatalarımı gördüm. Başka biri olsa belki o da bana vururdu, belki de direk beni götürüp aile evine bırakırdı. O yüzden daha eşime birşey diyemiyorum
üzuldum ama kaçan balik büyuk olur, o adam seni affetse sen yarın yine aynı şeyi yaparsın elinde değil çünkü....seviyorsan bırak gitsin, mutlu olsun adamHanımlar yanlış yaptım kabul. O zaman gözlerim kapalıymış ya nasıl desem o anki halime ben de inanamıyorum şu an . Eşimle başbaşa kaldık ailesi gidin içerde bir konuşun dedi. Odada yanına oturmaya çalıştım uzağa oturdu. Yanına geldim gözlerine bakark konuşayım diye biraz uzağa gider misin dedi. Konuştum sallamadı bile tek dediği şey Ayrılığın nasıl olacağını konuşalım, ne sen yıpran ne de ben zaten çok yorulduk dedi. Odada biraz daha kal öyle gidelim seni biraz göreyim dedim tuttum gitmesin diye, sen bu işleri şaka sanıyorsun sanırım çekilir misin dedi... Çekilmedim gene de çıktı odadan. Ağladım, ailenle iyi olcam dedim, istersen herkesten daha iyi ol benim için bitti dedi. Gözünün yaşını sil gel boşanma sürecini konuşalım dedi. Yardımcı olun içim kan ağlıyor
Bu saatte kafam takıldı normalde konu açmayacaktım kızlar. Bilen bilir geçmişte ben eşimle sorunlar yaşadım,işte ailesi gelince sorunlar çıktı evden gittim vs. Eski konumdan bakabilirsiniz.Aradan bunca zaman geçti eşim beni baba evinden almaya gelmedi. 3 gün önce biz gittik ailece konuşmaya, ne dediysek ne yaptıysak gene de kabul etmedi beni geri eşim. Ailesi de oradaydı , onlar da söyledi bak bir şans daha ver iyi düşün sonra pişman olma diye, onda ise tık yok. Artık iyice anladım soğuduğunu da , sizce nasıl bir yöntem izlemeliyim barışmak için ? Ailesinden özür diledim yaptıklarım için ama eşim bana istersen onlar çok iyi ol gözümde hiçbiri yok diyor. Ben artık tüm haklarımı kullanmışım, herşey bitmiş. Sizce nasıl geri gönlünü alırım? Önceki konu linki:
Benim bildigim yemek yapana ellerine sağlık denir, insan başkasinın arkasından konuşmamalı, esinin annesine anlayiş ve saygı göstermeli ki o da saygı duysun. Evinizde bir buyuğünüz varken ya da misafir vs kavga etmek, ses yükseltmek çok kötü. Bence kalbinize fesatlık dolmus gibi, sizi haksız buldum.www.kadinlarkulubu.com
Hala kendinizi aklayıp kayınvalideyi suçlama peşindesiniz. Allah eşinize peygamber sabrı vermiş.Hanımlar yazdıklarınıza yeni bakabildim. Ya bana göre eşimin annesi dolduruyordu baştan beri eşimi, mesela bir gün haftasonu eşim ev işlerine bakıyordu ben yorgundum, haftassonuydu sanırım. Annesini ona sen neden yapıyorsun derken duydum, eşim gene de yorgunsa yaparım ne olacak diyordu ilk zamanlarda. Sonra adam da cumartesi pazara iş bırakma o gün çıkıp gezelim beraber vakit geçirelim demeye başladı . Ben o anda kaynana karıştı ona akıl verdi o da böyle diyor ama numaradan aslında iş yapmak istemiyor olarak düşündüm. Eşime de bu düşüncemi açtım, alakası yok ama aslına bakarsan çok mantıklı, haftaici işlerini hallet veya beni haftasonu ev işi için rahatsız etme dedi. Hasta olursun ekstrem bir durum olur elbet yardımcı olurum dedi, ama diğer zamanlar bu işler sende dedi. Onu da geçtim, annesi sık sık arar. Eşim de paylaşır bazen şuraya gittik şunu yapıyoruz mutluyuz vs der. Bu kadar olanları anlatmasından da rahatsızım
Istemesi icin hicbir neden bulamazken, istememesi icin o kdr cok sebep görüyorum ki... Esin sonuna kdr hakli sen asla düzelmezsin ve esin de seni hayatindan cikarmaya karar vererek en mantikli seyi yapiyor. Ben olsam bende esinle ayni seyi yapardim...Bu saatte kafam takıldı normalde konu açmayacaktım kızlar. Bilen bilir geçmişte ben eşimle sorunlar yaşadım,işte ailesi gelince sorunlar çıktı evden gittim vs. Eski konumdan bakabilirsiniz.Aradan bunca zaman geçti eşim beni baba evinden almaya gelmedi. 3 gün önce biz gittik ailece konuşmaya, ne dediysek ne yaptıysak gene de kabul etmedi beni geri eşim. Ailesi de oradaydı , onlar da söyledi bak bir şans daha ver iyi düşün sonra pişman olma diye, onda ise tık yok. Artık iyice anladım soğuduğunu da , sizce nasıl bir yöntem izlemeliyim barışmak için ? Ailesinden özür diledim yaptıklarım için ama eşim bana istersen onlar çok iyi ol gözümde hiçbiri yok diyor. Ben artık tüm haklarımı kullanmışım, herşey bitmiş. Sizce nasıl geri gönlünü alırım? Önceki konu linki:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?