Kocam beni istemiyor

Haklısınız sanırım. Eşime kızınca ailesinin özel bir durumu var, onu belirtmiştim mesajımda senin de durumun bu olacak demiştim. Ona çok alınmış, sen hala ailemi ağzına alıyorsun değil mi dedi, o günden beri taş kesti zaten kalbi de. gece gece sizi yordum sağolun yorumlara

düzeltemezsin.. gururunu daha fazla ayakaltinda ezdirme.. yoluna bak. cikardigin dersle ileriki hayatinda daha bilincli ol. degismek cok zor. sen de degismezsin. anladim diyorsun ama adam daha once kac kere anlatmaya calisti kim bilir. umidi kesmis senden.

Zaten buranın kadınları böyle konuları göre göre okuya okuya bilgili sizde saygım var. Şu + - puan mevzusuna bakınca bile yaptığımın salaklık olduğunu anlıyorum. Cidden değiştim ama bunu eşim görmek istemiyor, inanmıyor

hem adami kaybediyorsun hem can evinden hassas noktasindan vuruyorsun.. yanlis ustune yanlis.. bence toptan genel olarak evlilige hazir biri degilmissiniz.. yanlisiniz bir iki konuda da degil.. ufak tefek bir suru hata..
Allah yolunuzu acik etsin.. o insanla kader cizgisinde yollariniz ayrilmis. ne yaparsan yap zincirle de baglasan olmaz. Hakkinda hayirlisi olsun.

canim biz sana elli kere dedik ozur dile kayinvalidenden diye. neden dilemedin o zaman?

Yalnız kalpler sağol canım benle dertleştiğin için zor günümde. Gururum da kırık kalbim de aşkta gurur olmaz derler ama ailemin yanında defalarca kez bu işin olur yanı yok lafı kafamda 3 günden beri gidip geliyor. Ayın 3 ünde gitmişiz oraya o günden beri içim içimi yiyor.

canim biz sana elli kere dedik ozur dile kayinvalidenden diye. neden dilemedin o zaman?
Kendimi haklı görüyordum o zamanlar. Ailem de bu yaptığın tamam yanlış da , kaynanan da affeder seni ne var dediler. Eşim beni eve geri götürmeye gelmedi, o da az değil hata yaptın evden gittin, kendi ayaklarınla geleceksen gel dedi. Yok öyle evden boş sebeplerle git sonra beni ayağına bekle dedi. İş uzadıkça uzadı inatlaştıkça.

Artik bitmidms. Kabul etmelisin. Gecti Bor'un pazari, sur esegi Nigde'ye derler buna. Dugubden sonra yakilan kinanin da faydasi yoktur. Bunun gibi bir suru atasozu vsr bosuna soylenmemis. Bitmus artik kabul et. Uzerine dustukce daha da sogutursun kendinden. Hatra boyle devam edersen nefret de eder bir sure sonra. Ayriligi kabul edip kendine yol cizmekten baska caren yok.

Kaçırmışsam demekki olanları
Onca kişiyi dinleme iş işten geçince napsam ki

Bir musibet bin nasihattan iyidir demişler
Adama sizden kurtulma kararı aldığı için aferin.
Kayınvalideyi ayrıca tebrik ettim.
Siz de önünüzdeki maçlara bakın artık.
Psikoloğa gidin azcık kitap mitap bişeyler okuyun yapın. Kendinizi geliştirin. Çok boş kalmışsınız küfür dalga geçme vs göz körlüğü değil kalp körlüğüdür bana göre.

Kkda yazdığınız tüm mesajları okudum çünkü uykum yoktu. Son yazdığınız mesajı da okudum ve çok üzüldüm. Kayınvalidenizin size yağsız yemek yap derken çok yağlı yemek yapmasına ben de bozulurdum. Ancak bunu eşinize söylemeniz sonra olanlar çok büyümüş. Siz eşinizin sizden vazgeçemeyeceğini düşünmüşsünüz galiba. Yoksa o kadar olaydan sonra adam gelmiş özür dile diyor dilemiyorsunuz bir de üstelik küfrediyorsunuz. Bayağı cepte görmüşsünüz adamı. Fark ettim de hep ailelerle konuşuluyor siz iki yetişkin insansınız neden hep ailelerle konuşuyorsunuz kendiniz halletseydiniz problemlerinizi. Son mesajınız çok üzdü beni. Yani bence son bir kez içinizden geçtiği gibi uzun bir mesaj atın ama olgun bir üslupla . Sonra da bırakın artık yine hayır derse peki deyin yolunuza bakın. Eğer olmazsa da bu konudan çıkardığınız dersle ileriye bakın iyi şanslar

çok kafaya takma sen de. olan olmuş. sen de adamı o kadar sevmiyomuşsun demek ki.
bu saatten sonra geri dönüş olsa da asla eskisi gibi olmaz o yüzden bırak peşini.
yukarda bir ğyenin dediği gibi sen de bu süre zarfında bir öz eleştiri yap kendine bakalım.
belki de adamın tetiklediği bir şeyler vardı içten içe. şu an pişmanım diyosun çünkü.
terapi görmeyi de düşünebilirsin
bundan sonrakilerde seni bir şekilde daha iyi anlayan ve gerçekten değer verdiklerini alırsın hayatına.

Çok acımasız davranmışlar size, evet çok hatalısınız, hatanızda ısrarcı olmuşsunuz, belli ki öncesi de var olayların. Kadınlar genelde affedici olur, en büyük hataları bile kolay affederler, evlilikler sakıza döner. Size tavsiyem artık üzüntünüzü karşı tarafa belli etmeyin, boşanmaya kendinizi alıştırın. Ailenizi ve kendinizi daha fazla küçük düşürmeyin. İnanın bundan sonra bir araya gelseniz bile tad vermez, sürekli başınıza kakılır, hürmet ve saygı görmezsiniz ne eşinizden ne ailesinden. Önünüze bakın, eminim çok daha hayırlı güzel yollar çıkacaktır karşınıza. Yaşadıklarınızdan da ders çıkarın ki aynı şeyleri bir daha yaşamayın. Hayatta olaylar karşısında sakin ve düşünerek davranmak gerekir. Bir konuda on kişi aynı şeyi söylüyorsa bir durum, düşünün, haklı olabilirler mi acaba diye. Kahretmeyin artık kendinize, kolaylıklar dilerim

belli ki üzülüyorsun pişmansın ama zamana bırakmaktan başka çaren yok.önce aşırı gurur yapıp geri adım atıp özür dilemedin şimdi işler bu raddeye gelmişken gurursuzluk yapmanın alemi yok.boşanmayı kabul et ve artık önüne bak

Eşinizin yerinde olsam bende değiştiğinize inanmazdım. Bazı davranışlarınız gerçekten olgun olmadığınızı gösteriyor. Küçümsemek için söylemiyorum, sizde farkındasınız zaten. Eşinizi gerçekten değiştiğinize ikna etmek istiyorsanız bu evlilik ve ilişkiniz uğruna terapiye başlayın. Kimse "ah ne kadar kördüm" diye birden bütün olumsuz huylarindan olmaz. Bir iki gün iyi gider, sonra yine hop aynı. Esiniz şu anda çok öfkeli ve kırgın size. Haklı da. Biri ailemle dalga geçse, hele özel bir durumu hedef alarak yapsa bunu bende kolay kolay affetmem. Bence tek şansınız değişmek için adımlar atmak.

hanımlar şu an çok üzgünüm çünkü içime sindiremiyorum. Hata da yapsam 2 öf pöf diyip affeden beni hep seven adamdı o. Tamamen soğumuş.Ben onu seviyorum o ise seni görünce nefret bile etmiyorum dediğin laflardan diyor. Sanki karşımda küçük bir çocuk var, beni hep darlıyor ben seni kadın olarak göremiyorum diyor bana. Ki eşimle bazı konularda başta sorunlarımız da oldu, ama ondan sonra o konudaki sorunlar düzeldi hatta gayet uyumluyduk. Bu uyuma rağmen bunu demesi insanı üzüyor. Ben gene barışır kıyamaz diye umuyordum ona yıkıldım

canım değer verdiğim halde bunları yaptım ya ona içim yanıyor. O uyardı zaten seni çok tepeme çıkarmışım ki aileme bana bir gram saygın yok artık benim de sana saygım yok diyor. Uyuyamıyorum üzüntüden, keşke bunları yapmasaydım ya da keşke hatamı görmeseydim. Umudu kesicem o süreç can yakacak ama ucunda ölüm yok.Sağolun

erkeklerin biriktirme huyu bizden beter. o öf pöf dediklerini unuttu sanıyorsun ya, aslında içine atıyor biriktiriyor. senin haberin bile olmuyor tepki vermediği için. boşver artık düşünme cidden değmez.

Cok naz aşık usandırır cnm siz şımarıklık yapmissiniz

erkeklerin biriktirme huyu bizden beter. o öf pöf dediklerini unuttu sanıyorsun ya, aslında içine atıyor biriktiriyor. senin haberin bile olmuyor tepki vermediği için. boşver artık düşünme cidden değmez.
Şu an duygusalım ama. Ona yeri geldi vurdum hem de bütün gücümle. birşeyler fırlattım terlikle vurdum filan geçmişte. Ailene götürüp alın kızınızı demedim sırf sen onlara karşı utanma diye, ben seni böyle düşünüp korurken sen bunları yaptın diyor ya haklı o. Haklı olması içimi yakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…