düzeltemezsin.. gururunu daha fazla ayakaltinda ezdirme.. yoluna bak. cikardigin dersle ileriki hayatinda daha bilincli ol. degismek cok zor. sen de degismezsin. anladim diyorsun ama adam daha once kac kere anlatmaya calisti kim bilir. umidi kesmis senden.Ya ben de sinirlendim orada tekrardan ayağına kadar gitmişim reddediyor bir yandan hatamı anladım ( eşim inanmıyor ) bir daha cidden yapmam bunu içimde hissediyorum çünkü adamın bunlara bu kadar değer verdiğini anlamamışım o zaman. Hiç mi umut yok sizce ya da siz kendinizi yerime koyun eşinize ailesine hata yaptınız üzdünüz nasıl düzeltirsiniz?
hem adami kaybediyorsun hem can evinden hassas noktasindan vuruyorsun.. yanlis ustune yanlis.. bence toptan genel olarak evlilige hazir biri degilmissiniz.. yanlisiniz bir iki konuda da degil.. ufak tefek bir suru hata..Haklısınız sanırım. Eşime kızınca ailesinin özel bir durumu var, onu belirtmiştim mesajımda senin de durumun bu olacak demiştim. Ona çok alınmış, sen hala ailemi ağzına alıyorsun değil mi dedi, o günden beri taş kesti zaten kalbi de. gece gece sizi yordum sağolun yorumlara
canim biz sana elli kere dedik ozur dile kayinvalidenden diye. neden dilemedin o zaman?Zaten buranın kadınları böyle konuları göre göre okuya okuya bilgili sizde saygım var. Şu + - puan mevzusuna bakınca bile yaptığımın salaklık olduğunu anlıyorum. Cidden değiştim ama bunu eşim görmek istemiyor, inanmıyor
Kendimi haklı görüyordum o zamanlar. Ailem de bu yaptığın tamam yanlış da , kaynanan da affeder seni ne var dediler. Eşim beni eve geri götürmeye gelmedi, o da az değil hata yaptın evden gittin, kendi ayaklarınla geleceksen gel dedi. Yok öyle evden boş sebeplerle git sonra beni ayağına bekle dedi. İş uzadıkça uzadı inatlaştıkça.canim biz sana elli kere dedik ozur dile kayinvalidenden diye. neden dilemedin o zaman?
Artik bitmidms. Kabul etmelisin. Gecti Bor'un pazari, sur esegi Nigde'ye derler buna. Dugubden sonra yakilan kinanin da faydasi yoktur. Bunun gibi bir suru atasozu vsr bosuna soylenmemis. Bitmus artik kabul et. Uzerine dustukce daha da sogutursun kendinden. Hatra boyle devam edersen nefret de eder bir sure sonra. Ayriligi kabul edip kendine yol cizmekten baska caren yok.Hanımlar yanlış yaptım kabul. O zaman gözlerim kapalıymış ya nasıl desem o anki halime ben de inanamıyorum şu an . Eşimle başbaşa kaldık ailesi gidin içerde bir konuşun dedi. Odada yanına oturmaya çalıştım uzağa oturdu. Yanına geldim gözlerine bakark konuşayım diye biraz uzağa gider misin dedi. Konuştum sallamadı bile tek dediği şey Ayrılığın nasıl olacağını konuşalım, ne sen yıpran ne de ben zaten çok yorulduk dedi. Odada biraz daha kal öyle gidelim seni biraz göreyim dedim tuttum gitmesin diye, sen bu işleri şaka sanıyorsun sanırım çekilir misin dedi... Çekilmedim gene de çıktı odadan. Ağladım, ailenle iyi olcam dedim, istersen herkesten daha iyi ol benim için bitti dedi. Gözünün yaşını sil gel boşanma sürecini konuşalım dedi. Yardımcı olun içim kan ağlıyor
Kaçırmışsam demekki olanlarıilk olaydan sonra buraya yazdi konu sahibi.. o kadar cok soyledik ki.. bir kac kere konu acti ozur bekliyorlar sizce ne yapayim vs diye.. israrla yikilacak olan senin yuvan ozur dile incilerin dokulmez sen hatalisin dedik. yapmadi. tekrar kavga etmis, kufretmis, alay etmis ailesiyle.. daha ne yapsin adam. kredisini bosa kullanmis hep konu sahibi.. hediye almadi diye kusup babaevine gitmeler.. annesi yagli yemek yapti diye cagirip annesini kotulemeler..
Çok acımasız davranmışlar size, evet çok hatalısınız, hatanızda ısrarcı olmuşsunuz, belli ki öncesi de var olayların. Kadınlar genelde affedici olur, en büyük hataları bile kolay affederler, evlilikler sakıza döner. Size tavsiyem artık üzüntünüzü karşı tarafa belli etmeyin, boşanmaya kendinizi alıştırın. Ailenizi ve kendinizi daha fazla küçük düşürmeyin. İnanın bundan sonra bir araya gelseniz bile tad vermez, sürekli başınıza kakılır, hürmet ve saygı görmezsiniz ne eşinizden ne ailesinden. Önünüze bakın, eminim çok daha hayırlı güzel yollar çıkacaktır karşınıza. Yaşadıklarınızdan da ders çıkarın ki aynı şeyleri bir daha yaşamayın. Hayatta olaylar karşısında sakin ve düşünerek davranmak gerekir. Bir konuda on kişi aynı şeyi söylüyorsa bir durum, düşünün, haklı olabilirler mi acaba diye. Kahretmeyin artık kendinize, kolaylıklar dilerimHanımlar yanlış yaptım kabul. O zaman gözlerim kapalıymış ya nasıl desem o anki halime ben de inanamıyorum şu an . Eşimle başbaşa kaldık ailesi gidin içerde bir konuşun dedi. Odada yanına oturmaya çalıştım uzağa oturdu. Yanına geldim gözlerine bakark konuşayım diye biraz uzağa gider misin dedi. Konuştum sallamadı bile tek dediği şey Ayrılığın nasıl olacağını konuşalım, ne sen yıpran ne de ben zaten çok yorulduk dedi. Odada biraz daha kal öyle gidelim seni biraz göreyim dedim tuttum gitmesin diye, sen bu işleri şaka sanıyorsun sanırım çekilir misin dedi... Çekilmedim gene de çıktı odadan. Ağladım, ailenle iyi olcam dedim, istersen herkesten daha iyi ol benim için bitti dedi. Gözünün yaşını sil gel boşanma sürecini konuşalım dedi. Yardımcı olun içim kan ağlıyor
belli ki üzülüyorsun pişmansın ama zamana bırakmaktan başka çaren yok.önce aşırı gurur yapıp geri adım atıp özür dilemedin şimdi işler bu raddeye gelmişken gurursuzluk yapmanın alemi yok.boşanmayı kabul et ve artık önüne bakHanımlar yanlış yaptım kabul. O zaman gözlerim kapalıymış ya nasıl desem o anki halime ben de inanamıyorum şu an . Eşimle başbaşa kaldık ailesi gidin içerde bir konuşun dedi. Odada yanına oturmaya çalıştım uzağa oturdu. Yanına geldim gözlerine bakark konuşayım diye biraz uzağa gider misin dedi. Konuştum sallamadı bile tek dediği şey Ayrılığın nasıl olacağını konuşalım, ne sen yıpran ne de ben zaten çok yorulduk dedi. Odada biraz daha kal öyle gidelim seni biraz göreyim dedim tuttum gitmesin diye, sen bu işleri şaka sanıyorsun sanırım çekilir misin dedi... Çekilmedim gene de çıktı odadan. Ağladım, ailenle iyi olcam dedim, istersen herkesten daha iyi ol benim için bitti dedi. Gözünün yaşını sil gel boşanma sürecini konuşalım dedi. Yardımcı olun içim kan ağlıyor
çok kafaya takma sen de. olan olmuş. sen de adamı o kadar sevmiyomuşsun demek ki.
bu saatten sonra geri dönüş olsa da asla eskisi gibi olmaz o yüzden bırak peşini.
yukarda bir ğyenin dediği gibi sen de bu süre zarfında bir öz eleştiri yap kendine bakalım.
belki de adamın tetiklediği bir şeyler vardı içten içe. şu an pişmanım diyosun çünkü.
terapi görmeyi de düşünebilirsin
bundan sonrakilerde seni bir şekilde daha iyi anlayan ve gerçekten değer verdiklerini alırsın hayatına.
hanımlar şu an çok üzgünüm çünkü içime sindiremiyorum. Hata da yapsam 2 öf pöf diyip affeden beni hep seven adamdı o. Tamamen soğumuş.Ben onu seviyorum o ise seni görünce nefret bile etmiyorum dediğin laflardan diyor. Sanki karşımda küçük bir çocuk var, beni hep darlıyor ben seni kadın olarak göremiyorum diyor bana. Ki eşimle bazı konularda başta sorunlarımız da oldu, ama ondan sonra o konudaki sorunlar düzeldi hatta gayet uyumluyduk. Bu uyuma rağmen bunu demesi insanı üzüyor. Ben gene barışır kıyamaz diye umuyordum ona yıkıldım
Cok naz aşık usandırır cnm siz şımarıklık yapmissinizhanımlar şu an çok üzgünüm çünkü içime sindiremiyorum. Hata da yapsam 2 öf pöf diyip affeden beni hep seven adamdı o. Tamamen soğumuş.Ben onu seviyorum o ise seni görünce nefret bile etmiyorum dediğin laflardan diyor. Sanki karşımda küçük bir çocuk var, beni hep darlıyor ben seni kadın olarak göremiyorum diyor bana. Ki eşimle bazı konularda başta sorunlarımız da oldu, ama ondan sonra o konudaki sorunlar düzeldi hatta gayet uyumluyduk. Bu uyuma rağmen bunu demesi insanı üzüyor. Ben gene barışır kıyamaz diye umuyordum ona yıkıldım
Şu an duygusalım ama. Ona yeri geldi vurdum hem de bütün gücümle. birşeyler fırlattım terlikle vurdum filan geçmişte. Ailene götürüp alın kızınızı demedim sırf sen onlara karşı utanma diye, ben seni böyle düşünüp korurken sen bunları yaptın diyor ya haklı o. Haklı olması içimi yakıyor.erkeklerin biriktirme huyu bizden beter. o öf pöf dediklerini unuttu sanıyorsun ya, aslında içine atıyor biriktiriyor. senin haberin bile olmuyor tepki vermediği için. boşver artık düşünme cidden değmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?