- 18 Temmuz 2019
- 168
- 172
- 103
önceden de olaylarımız vardı.İşte kıskançlık, dışarı pek çıkamama vs. İşte ben ona niye o kıza baktın, niye buraya baktın, kafede karşısına kız oturunca oraya niye baktım diyormuşum bu yüzden gezemiyormuşuz. Eve tıkıldık evde de rahat vermedin diyor hep mızmızlanıyorsun huzur yok diyor. Boğazımı ellerinle sıkıyorsun haberin yok herhalde diyor, uzatmak istemiyorum sana da açık açık diyorum içinde ümit kalmasın , gerekirse şu an bir kez üzül ama ben senin günahını almayayım umut vererek diyor. Teyzesi de konuştu amcası da oradaydı, konuştular şans ver bak anlamış vs, en az 5-6 kez olmaz dedi
Karakterli çocukmuş, kaçırmışsın.önceden de olaylarımız vardı.İşte kıskançlık, dışarı pek çıkamama vs. İşte ben ona niye o kıza baktın, niye buraya baktın, kafede karşısına kız oturunca oraya niye baktım diyormuşum bu yüzden gezemiyormuşuz. Eve tıkıldık evde de rahat vermedin diyor hep mızmızlanıyorsun huzur yok diyor. Boğazımı ellerinle sıkıyorsun haberin yok herhalde diyor, uzatmak istemiyorum sana da açık açık diyorum içinde ümit kalmasın , gerekirse şu an bir kez üzül ama ben senin günahını almayayım umut vererek diyor. Teyzesi de konuştu amcası da oradaydı, konuştular şans ver bak anlamış vs, en az 5-6 kez olmaz dedi
ümidin kalmasın diyorönceden de olaylarımız vardı.İşte kıskançlık, dışarı pek çıkamama vs. İşte ben ona niye o kıza baktın, niye buraya baktın, kafede karşısına kız oturunca oraya niye baktım diyormuşum bu yüzden gezemiyormuşuz. Eve tıkıldık evde de rahat vermedin diyor hep mızmızlanıyorsun huzur yok diyor. Boğazımı ellerinle sıkıyorsun haberin yok herhalde diyor, uzatmak istemiyorum sana da açık açık diyorum içinde ümit kalmasın , gerekirse şu an bir kez üzül ama ben senin günahını almayayım umut vererek diyor. Teyzesi de konuştu amcası da oradaydı, konuştular şans ver bak anlamış vs, en az 5-6 kez olmaz dedi
ilk olay yasanmis.. burada onlarca kisi sana dedi, hatalisin, özür dile yuvani kurtar. haksiz yere yapmissin bu hareketleri dedik. tekrar kavga ediyorsun kufur ediyorsun tabi sogur adamin ici.. ders cikarman icin ne yasaman lazim daha? ilk olayda ders cikarmiyorsun. iyi gibi oluyorsunuz tekrar ayni hareket, ailesiyle dalga gecmek.. cocuk olmadan ayrilayim demis adam da..Kızlar önceki konuyu ekledim.Hata yapan benim. Kaynanama şimdi düşününce gereksiz konuda gereksiz hareket yaptım ailemi çağırdım olay büyüdü evden gittim. Hatta bayramdan önce iyi olur gibi olduk, mesajlaşırken ben bir konuda kendimi tutamadım adama küfürlü mesaj yazdım, ailesiyle dalga geçtim.O da onu diyor bu yaptığın içimi artık iyice soğuttu bitirdim diyor. Ben tamamen değiştim bu olaydan sonra dersimi aldım da ne yapmam lazım sizce
ilk olaydan sonra buraya yazdi konu sahibi.. o kadar cok soyledik ki.. bir kac kere konu acti ozur bekliyorlar sizce ne yapayim vs diye.. israrla yikilacak olan senin yuvan ozur dile incilerin dokulmez sen hatalisin dedik. yapmadi. tekrar kavga etmis, kufretmis, alay etmis ailesiyle.. daha ne yapsin adam. kredisini bosa kullanmis hep konu sahibi.. hediye almadi diye kusup babaevine gitmeler.. annesi yagli yemek yapti diye cagirip annesini kotulemeler..Madem özür dileyip barışma için peşinden koşacaktın da ne demeye bu kadar yaygara koparttın.. Niye yaptığının arkasında duramıyorsun asıl soru bu bence?
adamda bittikten sonra kasinla gözünle adami elinde tutabilecegini mi saniyorsun? gösterdin ic yüzünü artik.Hanımlar yanlış yaptım kabul. O zaman gözlerim kapalıymış ya nasıl desem o anki halime ben de inanamıyorum şu an . Eşimle başbaşa kaldık ailesi gidin içerde bir konuşun dedi. Odada yanına oturmaya çalıştım uzağa oturdu. Yanına geldim gözlerine bakark konuşayım diye biraz uzağa gider misin dedi. Konuştum sallamadı bile tek dediği şey Ayrılığın nasıl olacağını konuşalım, ne sen yıpran ne de ben zaten çok yorulduk dedi. Odada biraz daha kal öyle gidelim seni biraz göreyim dedim tuttum gitmesin diye, sen bu işleri şaka sanıyorsun sanırım çekilir misin dedi... Çekilmedim gene de çıktı odadan. Ağladım, ailenle iyi olcam dedim, istersen herkesten daha iyi ol benim için bitti dedi. Gözünün yaşını sil gel boşanma sürecini konuşalım dedi. Yardımcı olun içim kan ağlıyor
Zaten üstüne gittikçe daha çok hayır diycek. Artık sessiz olun ve akışına bırakın. Bu aldığınız dersi de, eşinizle veya bir başkasıyla kimle olursanız olun hiç unutmayın ve sivri taraflarınızı törpüleyin.önceden de olaylarımız vardı.İşte kıskançlık, dışarı pek çıkamama vs. İşte ben ona niye o kıza baktın, niye buraya baktın, kafede karşısına kız oturunca oraya niye baktım diyormuşum bu yüzden gezemiyormuşuz. Eve tıkıldık evde de rahat vermedin diyor hep mızmızlanıyorsun huzur yok diyor. Boğazımı ellerinle sıkıyorsun haberin yok herhalde diyor, uzatmak istemiyorum sana da açık açık diyorum içinde ümit kalmasın , gerekirse şu an bir kez üzül ama ben senin günahını almayayım umut vererek diyor. Teyzesi de konuştu amcası da oradaydı, konuştular şans ver bak anlamış vs, en az 5-6 kez olmaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?