Kocam beni istemiyor

Önceki konulara da baktım da sizi boşayacak kadar ne yaptığınızı anlamadım kayinvalideye de direk bir sey dememişsiniz ki eşiniz olayın en başında siz yemeği gösterdiğinizde idare ediver annem yaşlı fln deseydi konuyu kapatsaydı hiç bir şey yaşanmayacaktı o zaman yani bence kadınlar anneleri ve eşleri arasındaki dengeyi kurarken erkekler bu işi daha zor başarıyor sanki hatta pek başaramıyor

Bizim kuzen de eşini iki yıl önce bu sebeplerden terk etti,iki yıldır döndüremedik adamı geri bir de üç çocuk var,ev aldı onlara her ay dünyanın parasını gönderiyor ama kesinlikle o eve uğramıyor. Aşık olarak evlenmişti bir de o da aynı şeyi söylüyor huzur vermiyor diye. Kaprislerinle bunaltmışsın sanırım. Gerçekten soğuduysa çok zor

Karakterli çocukmuş, kaçırmışsın.

Ya ben de sinirlendim orada tekrardan ayağına kadar gitmişim reddediyor bir yandan hatamı anladım ( eşim inanmıyor ) bir daha cidden yapmam bunu içimde hissediyorum çünkü adamın bunlara bu kadar değer verdiğini anlamamışım o zaman. Hiç mi umut yok sizce ya da siz kendinizi yerime koyun eşinize ailesine hata yaptınız üzdünüz nasıl düzeltirsiniz?

Kayinvalideni sevmiyor olabilirsin,onceki konuna gore yaptigin hareket yanlis yinede!Karsilikli olarakta inat etmissiniz bitmis yani.Bu saattten sonra bence israr etmenin bir manasi yok gibi....

ümidin kalmasın diyor
bitti diyor sana diyor
bence vazgeç artık adam yakasını zor kurtarmış gibi görünüyor .belalı aşık gibi tepesine binmesende rahat mı versen acaba

Yeni mesajlarinizi da okudum da ailelerin de araya girmesine ragmen eşinizin bu denli ben istemiyorum demesi de ne kadar üzücü gurur kırıcı Allah yardım etsin zor gerçekten şimdi düzelse bile siz bu reddedilislerinizi unutabilecek misiniz çok iyi düşünün

Eski konunu hatirliyorum. Hatta sana cok hatali oldugunu soylemistik. Olacagi buydu. Basit bir yemek konusu degildi bence olay. Senin yaptiginin ardindaki kotu niyeti esin anlamisti ve belli ki kafasinda bitirmis. Boyle biriyle hayatina devam etmek, omrunu gecirmek istemiyor. Zaten tekrar bir araya gelseniz de eski tadini vermez. Zorlamayin. Yolunuza devam edin. Esiniz evliligi kafasinda bitirmis. Zorla olmaz. Soylemistik ama biz boyle olacagini. Hataliydiniz. Yazik ettiniz yuvaniza.

Ailesine küfür var.
Kıskançlık var.
Öfke var.
Annesinin yaptığı yemekten olay çıkarma var.
Eşinizin yerinde olsanız bence siz de affetmezdiniz.

Adam tüm sülalesinin arabuluculuğuna rağmen barışmaya yanaşmıyor. Zorlamanın bir anlamı yok. Herkesin yaşadıklarından ders alıp kendine yeni bir hayat kurması en doğrusu.

Tamam hata yaptın, üstüne de blöf yaptın. Karşı taraf yememiş. Şimdi de illa affetsin hata yaptım diye yapışmak olmaz ki. Belki hiç ısrar etmesen birkaç aya düzelecekti. Şimfi düzelse ne olacak öbür ay en ufak tartışmada bitecek bu iş. Gör bunu. Ayrıca ailecek özür diğerlerinin hadi affediver gibi harrketleri de ancak eşinin gözünde küçülmene sebep olmuş. Uzak dur, cool takılmaya çalış. Biterse de biter

ilk olay yasanmis.. burada onlarca kisi sana dedi, hatalisin, özür dile yuvani kurtar. haksiz yere yapmissin bu hareketleri dedik. tekrar kavga ediyorsun kufur ediyorsun tabi sogur adamin ici.. ders cikarman icin ne yasaman lazim daha? ilk olayda ders cikarmiyorsun. iyi gibi oluyorsunuz tekrar ayni hareket, ailesiyle dalga gecmek.. cocuk olmadan ayrilayim demis adam da..

Beni istemeyeni ben hiç istemem derdik biz bir zamanlar ne güzelmiş

Madem özür dileyip barışma için peşinden koşacaktın da ne demeye bu kadar yaygara koparttın.. Niye yaptığının arkasında duramıyorsun asıl soru bu bence?
ilk olaydan sonra buraya yazdi konu sahibi.. o kadar cok soyledik ki.. bir kac kere konu acti ozur bekliyorlar sizce ne yapayim vs diye.. israrla yikilacak olan senin yuvan ozur dile incilerin dokulmez sen hatalisin dedik. yapmadi. tekrar kavga etmis, kufretmis, alay etmis ailesiyle.. daha ne yapsin adam. kredisini bosa kullanmis hep konu sahibi.. hediye almadi diye kusup babaevine gitmeler.. annesi yagli yemek yapti diye cagirip annesini kotulemeler..

Hanımlar yanlış yaptım kabul. O zaman gözlerim kapalıymış ya nasıl desem o anki halime ben de inanamıyorum şu an . Eşimle başbaşa kaldık ailesi gidin içerde bir konuşun dedi. Odada yanına oturmaya çalıştım uzağa oturdu. Yanına geldim gözlerine bakark konuşayım diye biraz uzağa gider misin dedi. Konuştum sallamadı bile tek dediği şey Ayrılığın nasıl olacağını konuşalım, ne sen yıpran ne de ben zaten çok yorulduk dedi. Odada biraz daha kal öyle gidelim seni biraz göreyim dedim tuttum gitmesin diye, sen bu işleri şaka sanıyorsun sanırım çekilir misin dedi... Çekilmedim gene de çıktı odadan. Ağladım, ailenle iyi olcam dedim, istersen herkesten daha iyi ol benim için bitti dedi. Gözünün yaşını sil gel boşanma sürecini konuşalım dedi. Yardımcı olun içim kan ağlıyor

adamda bittikten sonra kasinla gözünle adami elinde tutabilecegini mi saniyorsun? gösterdin ic yüzünü artik.
adamda bitmissin niye sallasin seni?

Zaten üstüne gittikçe daha çok hayır diycek. Artık sessiz olun ve akışına bırakın. Bu aldığınız dersi de, eşinizle veya bir başkasıyla kimle olursanız olun hiç unutmayın ve sivri taraflarınızı törpüleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…