KOCAm beni komşum olan arkadaşım dediğim kadınla aldatıyor......

lanet olası kadın nasıl bir şeymiş yahu !! çocuklarınız büyüyene kadar bekleyin derim . yiyin için kenara çekilin . muhattap olmayın eşinizle . he ha diyin . zaten çocuklar büyüünce secerler taraflarının . o karının da bana kalırsa saçını basını yolun bidaha yaklasamasın . eğer eşinizi seviyorsanız ve yaptığı bariz bir sey yoksa kadın tarafından gelmişse seni seviyorum mesajı tetikte olun ama yakmayın evliliğinizi ortada henüz bir sey yoksa tabii

Ben senin yerinde olsam eğer emin isem böyle bir durumdan o kadını eve çağırır gel Canım kısırlar börekler yaptım diyerek sonra bir güzel döverim ondan sonrada derim ki seni bir daha eşimin etrafında göreyim bununla yetinmem elimde kalırsın adını çıkarıım beterini yaparım der postalar Dım

Ben senin yerinde olsam eğer emin isem böyle bir durumdan o kadını eve çağırır gel Canım kısırlar börekler yaptım diyerek sonra bir güzel döverim ondan sonrada derim ki seni bir daha eşimin etrafında göreyim bununla yetinmem elimde kalırsın adını çıkarıım beterini yaparım der postalar Dım
çok güzel fikir valla helalll .. ben kesin döverdim .

Yapacak başka bir şey kalmamış yoksa kuş yuvadan uçacak gibi :)[/QUOTE
eve almayacaksın aslında herkesi valla .. sonra böyle seyelr kaçınılmaz oluyor . muhattap olmalarına izin vermeyeceksin . eşin yapmasa bile kadın ya fenaysa bastan çıkarmaya kalkar karaktersiz mi yok dünyada .

Valla ben geçen gün arkadaşım ın komsuşu ile tanıştım kadın o kadar dolmuş ki çekinmedi benden anlattı arkadaşıma aynı böyle bir durum olmuş komşu kadın eve geliyormuş eşini soruyor gelmedi mi nerde kaldı bir yerlere gidelim Oturalım ben eşimden memnun değilim senin eşin çok iyi diyormuş kadın az kaldı saç baş gireceğim diyordu

Valla ben geçen gün arkadaşım ın komsuşu ile tanıştım kadın o kadar dolmuş ki çekinmedi benden anlattı arkadaşıma aynı böyle bir durum olmuş komşu kadın eve geliyormuş eşini soruyor gelmedi mi nerde kaldı bir yerlere gidelim Oturalım ben eşimden memnun değilim senin eşin çok iyi diyormuş kadın az kaldı saç baş gireceğim diyordu
hayret bir şey ya bu nasıl arsızlık . oluyor böyle şeyler ne yazıkki . o yüzden az ve öz arkadas lazım . güvenilir olması sartı ile . tabii yine sınırlar olmalı

konu sahibinin tüm mesajlarını okudum çok üzüldüm kadına en büyük kötülüğü kendi cinsi yapıyor ne yazık ne hallere geldik. Kime güveneceğiz bu hayatta....
inşallah gelişmelerden haberdar eder bizi Allah yardımcısı olsun

her ikisi de birbirinden şerefsiz
eve gelen komşu kadına göz dikmek nedir yuhh:skandal:
konu midemi bulandırdı :kusmuk:
ama en çok sizin sakinliğinize şaştım kaldım konu sahibi
ya sizin kocanız çocuklarınızın babası arkadaşım dediği kadınla yazışıyor
sen yaygarayı koparıp kadının saçını başını yolup adamı tutup evden atacağına
ben ne yapayım asla boşanma gibi cevaplarla gelmeyin diyorsun
burada hiç alakası olmayan kadınlar sinirden kesilirken nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsun yaa:deli:
atarax mı prozac mı bu işin sırrı
yoksa ya kocam beni boşarsa korkusu mu

ya birde gözünüzü seveyim bal gibi hiç bir şey yapamayacağınızı af edeceğinizi bildiğiniz adamlarla yüz göz olmayın bari
al gösterdin mesajı ne yapabildin
suratına mı tükürebildin kalkıp boşanacak mısın
mesajı da silmiş bir güzel şu an gidip kadının kocasına delil göstermeye kalksan dayak yiyen sen olursun karıma iftira mı atıyorsun diye
boşanmaya gücün yok az biraz delil topla bari
şimdi olan tek şey sizinkiler yazışmaya devam edecek yalnızca size yakalanmamak konusunda daha dikkatli olacaklar başka hatlar falan çıkacak ortaya

Bende inanmış gibi yaptim. Elimde yeterli delil olunca ikisinin de canına okuycam. ..benim sunan cektiklerim neki on katını yasatacagim. .

Herkes benim sakinligimi sorgulamis. .benim neler yaşadığımı kim tahmin edebilir ki. Ne yapim sovsem ne olacak burda..kim duyacak yüzlerine sovmedikten sonn ra..Kadının rezil olup utançtan sokağa cikmamasi.Ailesini herkesi kaybetmesi icin sağlam deliller olmalı ben unutacagim susacagim dedimmi.
Kocama gelince onunla ayrı hesabim var. Hersey tam ortaya çıkınca ayrilacagim çok düşündüm yapamam artık onunla..

Herkes benim sakinligimi sorgulamis. .benim neler yaşadığımı kim tahmin edebilir ki. Ne yapim sovsem ne olacak burda..kim duyacak yüzlerine sovmedikten sonn ra..Kadının rezil olup utançtan sokağa cikmamasi.Ailesini herkesi kaybetmesi icin sağlam deliller olmalı ben unutacagim susacagim dedimmi.
Kocama gelince onunla ayrı hesabim var. Hersey tam ortaya çıkınca ayrilacagim çok düşündüm yapamam artık onunla..
Allah yardmcn olsn cnm. kıskançlık triplerine fln girme tamamen unuttun inandın sansın. yalnız teline koyduğu kilidi kaldrmaya ikna et bi şekilde. sana güveniyorum böyle bşeye gerek var mı die sor. yoksa çok zor yakalarsın

komsunun kocasi uyuyor tabi degil mi... cok uzucu bir durum. Allah hicbir kadinin basina vermesin. ben sanirim yikilirdim ve ortaliktan ne ses ne de seda vererek kaybolurdum. cocuklarin icin guclu dur ve bosan bence. tabi diyeceksin bekara kari bosamak kolay. ama be bacim o olay ustune o adamla bir omur gecer mi?

Allah yar ve yardimcin olsun. guclu dur, asssla egilme bacim

Back
X