• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni misafirin önümde azarladı.

e hediye size değilse hediyeye sarılıp mı beklemeliydi koymuş kenara işte 😂

sizinki çocukça, eşinizin ki abartı bir tepki olmuş. çok büyütmeyin bence. ama tabi gazını tutamayan adamın akıl vermesi de rahatsız eder doğrudur 😂

Sizinde boşluğunuza gelmiş sanırım. Hediye başkasına olsaydı misafirimiz oldukça utanırdı. Söylenmeden sahiplenmeniz hiç hoş değil.
Eşiniz tam bir hödük. Kendine gel nasıl konuşuyorsun benimle diyemediniz mi

Eşinizin tavrı hoş değil kesinlikle ama sizde niye size verilmeden bize mi aldınız falan deyip alıyorsunuz ki paketi? Belki giderken götürecek,eşine, akrabasına falan aldı bırakıverdi oraya öylece. Sanki eli bos geldiği icin laf sokmuşsunuz gibi olmuş bu durum.

Bu senin daha once de bu yüzü kocana verdiğin anlamına geliyor...adam seni rencide edebileceği yüzü buluyor, sınırların olsaydı bunu yapamazdı birinin yanında veya yalnızken...ama adamın sana saygısı oluşmamış

Evimde yatılı kalan misafir koltuğun üstüne hediye paketi bıraksa ben de bana alınmış diye düşünürüm çok normal. Eğer başkasına alıp orta yere koyduysa zaten ayıp yani ne alaka poşette tutarsın eşyalarının yanına koyarsın. Ev sahibinin gözüne sokmazsın. ben olsam kendisinin vermesini beklerdim çoğu insan gibi. Sen doğal ve içinden geldiği gibi davranışın. Rezil oluncak da bir şey yok. Herşeyi çok abartmamak lazım.
Eşinin yaptığı asıl ayıp olan. Yanlış davrandığını düşünse bile seni rencide etmeye hakkı yok. Arkadaşının yanında önüne yemek koy. Yemeye başlayınca o senin değil neden hemen yiyorsun arkadaşına koydum diye azarla bence. 😊

Eşiniz yanlış yapmış ama siz de çok görgüsüz davranmışsınız. O hediye size alınmamış olabilirdi. O zaman üçünüz de mahçup olurdunuz. Hareketinize tepki göstermiş.

Eşimin bir arkadaşı misafir olarak geldi bize.Yatılı kaldı.Başka şehirde yaşıyor.Üniversiteden arkadaşıymış.Bir gün kaldı ertesi gün yani bugün dışarı çıktılar başka bir arkadaşlarıyla buluştular.Şimdi yine döndüler.Biraz önce olan olayı anlatacağım sizlere.Mutfakta çay hazırlıyordum oturma odasına geldim kanepenin üstünde hediye ambalajına sarılmış bir şey var.aldım aaa siz mi aldınız bunu çok teşekkürler dedim demez olaydım eşim olacak adam hemen başladı neden aldın onu bizim değil o.neden açmaya çalışıyorsun hemen ? ya bize alınmasaydı vs kızmaya başladı ben de kendimi rezil olmuş hissettim kem küm ettim.
Arkadaş da yok yok dedi gülerek sizin çocuğa aldım güle güle kullansın dedi.
Şimdi benim yerimde olsanız ne yapardınız?Koca haklı mı atlamamalı mıydım hediyeye? Sinirliyim adamın yanında beni rencide etti.
Ben 12 yasindaki kizima bile misafir onunde kizmam ya
Millet gidince diyecemi derim o baska

Sizin duruma gelirsek esinize soyleyin baktiniz anlamiyo aynisini sizde ona yapin

Yaptığınıza hata değilde kaza diyelim ona biz. Misafirin yanında ortada duran hediye paketini sormak ayıp olmuş. Ama kocan nasıl bir vasıfsız ezik bir karaktere sahipse erkeklik yapıcam show kesicem diye terbiyesizlik yapmış. Bırak canım sen haklısın

Back
X