• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni misafirin önümde azarladı.

Okuduklarimdan sonra buna benzer hareketleri sıkca yaptiginizi dusundum. Adamin belkide artik siniri bozuldu bilemiyorum. O hediye sizin degilsede adam sizin demeye mecbur kalir zaten yoksa ortam iyice gerilirdi 😮

Bi gafletle söylemiş bulunmuşsunuz insanlık hali.. esinizde utanmış bi an boş bulunup ne diyeceğini bilememiş gaf yapmış. Uzatmayın kapansin konu bence. Fakat normalde de böyle biriyse ve bile isteye böyle dedi diyorsanız yüz vermeyin eşini en iyi sen bilirsin .

eşim yanımda sürekli gaz çıkarıyor.gece gündüz fark etmiyor.ben yapmam ama sen de yap diyor bana.ya ben çok sinir oluyorum bu duruma.sizin eşleriniz yanınızda gaz yapıyor mu? tepkiniz ne oluyor?

Bu konuya istinaden:

Senin gibi ortalık yerde gaz çıkaran bir hanzodan usul öğrenecek değilim diyemediniz mi?

Kaç yıllık evlisiniz merak ettim. Evliliğin ilk yillariysa acemilik mı etti eşin acaba. Ama her türlü ayıp etmis. İnsan için çocuk azarlayan, eş azarlayana oldum olası ifrit olurum. Sonrasında alın karşınıza bir konuşun.
Hediye Konusunda ayıp ettiğinizi düşünmüyorum sizin evinizde ortalıkta ki paket tabi ki muhtemelen size gelmiştir.

Sizin hatanız size şahsen verilmemiş bir paketi açmaya çalışmak. Eşinizin hatası sizi azarlamak. Bir benzer durumu yaşadım annemle bir arkadaşına oturmaya gitmiştik hem ev sahibine hem oradan uğrayacağımız eve olmak üzere poşette iki paket vardı. Montlarla birlikte poşeti de vermiştik arka odaya götürsün diye. Arkadaşının 30 yaşındaki kızı ikisini de açmış elinde hediyeler teşekkürler diye bir anda salona girdi. Biri size değildi de diyemedik. İsterseniz sehpanın üstünde olsun birisi size aldım diye elinize vermeden hiçbir paketi açmayın. Eşiniz sizi azarlamakta haklı mı asla değil. Hele ki arkadaşının yanında insan biraz daha dikkat etmeli

Eşimin bir arkadaşı misafir olarak geldi bize.Yatılı kaldı.Başka şehirde yaşıyor.Üniversiteden arkadaşıymış.Bir gün kaldı ertesi gün yani bugün dışarı çıktılar başka bir arkadaşlarıyla buluştular.Şimdi yine döndüler.Biraz önce olan olayı anlatacağım sizlere.Mutfakta çay hazırlıyordum oturma odasına geldim kanepenin üstünde hediye ambalajına sarılmış bir şey var.aldım aaa siz mi aldınız bunu çok teşekkürler dedim demez olaydım eşim olacak adam hemen başladı neden aldın onu bizim değil o.neden açmaya çalışıyorsun hemen ? ya bize alınmasaydı vs kızmaya başladı ben de kendimi rezil olmuş hissettim kem küm ettim.
Arkadaş da yok yok dedi gülerek sizin çocuğa aldım güle güle kullansın dedi.
Şimdi benim yerimde olsanız ne yapardınız?Koca haklı mı atlamamalı mıydım hediyeye? Sinirliyim adamın yanında beni rencide etti.
Biraz ani bir çıkış yapmışsınız, evet eşinizin dediği gibi hediye size alınmış olmayabilirdi. Belki ailesinden birine yada sevgilisine götürmek için almış olabilirdi ve mahcup duruma düşerdi.
Keşke bekleseydiniz, zaten size almışsa bunu size aldım diye takdim ederdi. Size değilse, bir şekilde ortadan kaldırılırdı.
Eşiniz sizin hiç hediye görmemiş gibi davranmanıza bozulmuş anlaşılan, keşke size özelde söyleseydi ama o da ani bir çıkış yapmış

Yanlış anlamayın ama ortada duran hediye paketine atlamanız garip olmuş. Eşiniz anlık bir cringe yaşayıp hareketinizi bastırmak için sert çıkışmış gibi geldi bana. Hoş olmamış tabii ki ama gayri ihtiyarı yapmış da olabilir. Utanırdım ben de.

Ayy ne sacma rencide etmek onun ne haddine erkeklik tasliyor sinir adam
Yalnizken dahi rencide edemez ne haddine

Kocanizin davranisi son derece kaba.

Sizin de hediye sunulmadan "cok tesekkurler" diyip hemen hediyenin size alindigini dusunmeniz de biraz abarti :)

Back
X