- 23 Ağustos 2012
- 51.377
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.192
- 898
- Konu Sahibi zilleritakti
Allahın ayısııııııı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşim yanımda sürekli gaz çıkarıyor.gece gündüz fark etmiyor.ben yapmam ama sen de yap diyor bana.ya ben çok sinir oluyorum bu duruma.sizin eşleriniz yanınızda gaz yapıyor mu? tepkiniz ne oluyor?
Bi de pırt mı yapıyormuş? Adamın artı tek yönü yok.Aaa ulu orta pırtlayan adammış buçok mu aradınız bunu? Türünün son örneği, orman adamı...
Sizin her gördüğünüz hediyeye atlamanız da yanlış ama...
Biraz ani bir çıkış yapmışsınız, evet eşinizin dediği gibi hediye size alınmış olmayabilirdi. Belki ailesinden birine yada sevgilisine götürmek için almış olabilirdi ve mahcup duruma düşerdi.Eşimin bir arkadaşı misafir olarak geldi bize.Yatılı kaldı.Başka şehirde yaşıyor.Üniversiteden arkadaşıymış.Bir gün kaldı ertesi gün yani bugün dışarı çıktılar başka bir arkadaşlarıyla buluştular.Şimdi yine döndüler.Biraz önce olan olayı anlatacağım sizlere.Mutfakta çay hazırlıyordum oturma odasına geldim kanepenin üstünde hediye ambalajına sarılmış bir şey var.aldım aaa siz mi aldınız bunu çok teşekkürler dedim demez olaydım eşim olacak adam hemen başladı neden aldın onu bizim değil o.neden açmaya çalışıyorsun hemen ? ya bize alınmasaydı vs kızmaya başladı ben de kendimi rezil olmuş hissettim kem küm ettim.
Arkadaş da yok yok dedi gülerek sizin çocuğa aldım güle güle kullansın dedi.
Şimdi benim yerimde olsanız ne yapardınız?Koca haklı mı atlamamalı mıydım hediyeye? Sinirliyim adamın yanında beni rencide etti.
O diğer konuda ablacım, allasen açma konuyu
Nasil yani kari ve kocalar birbirlerinin yaninda gaz cikarmiyorlar miymis?
![]()