Kocam beni önemsemiyor mu

Almanya’da makamlara başvursan geri dönmek zorunda kalmazsın. Yazdıklarımızı da okumuyorsun sanırım. Almanya’da kalır, eğitimini alırsın. Bitirirsin, meslek sahibi olursun. Adamı seviyorum diyorsun da cellatına aşık olurmuş mahkumlar, seninki de öyle hikaye.
Böyle bir evliliğe bebek ne demek? Fake mi bu konu??
Köye dönmek zorunda da değilsin ama böyle bir saçmalığa katlanmak zorunda da değilsin, elin çingenelerine.

Ailenin yanına git ve bir daha o eve geri dönme. Deli misin divane misin ya ?
Allah aşkına bir de bu adam seni bırakırsa diye mi korkuyorsun ? Korkma bırakmaz nereden bulacak senin gibisini. Aklın varsa ki aklınla hareket etmiyorsun ama git boşanma davası aç. Ay inanmıyorum. Wc temizlicem paramı kocama vericem bana 40 euro verecek ? Onun ağzına ederim afedersin.

Acil dil öğren .. yarının ne getireceği belli olmaz.. Almanya'da misn ..

Ssibremiyorum ki salak gibi herşeye ağlar oldumen acısı da karşımdaki insan hala kendini haklı görüyor telefonla üst katımda bağıra bağıra beni anlatıyor zırış zırıl herşeye ağlıyormuşum daha neşer neler anlatıyor bazen diyorum ki ne yaptım ki ben bunları yaşıyorum

Birde bebek mi yapacaksın pess rezillik cidden yazık o çocuğa böyle bir aileye bari bir bebegin günahına girme. Allah biliyor da vermiyor bence eşine. Aklını başına topla çocuk falan yapma.

En son arkadaşım dedi bırak çalışmıyorum de gerizekalı dedi onun lafıyla dedim çalışmıyırum o zaman eşimde tamam dedi öyle işte be bileyim ki

Edemiyorsan bırak çık gel mutlu olmadığın yer miami olsa ne olur yer önemli değil huzur önemli bu hayatı bu genç yaşına yakıştırıp bir de bebeği mutsuzluğa alet etme lütfen bebek olunca sana daha ne yapacaklar yazık günah sanada o masum bebeğe de

Senin yaptığın bir durum yok. Sen olmasan başkası olacaktı, eşin de aynı karakterde. Kurban bulmuş ne güzel, terbiye ediyor kendi aklınca, köpek eğitir gibi sizi yavaş yavaş istediği kıvama getirmiş. Bir höt deseniz susarlar. Şikayet ederim makamlara görürsünüz desen, sesini çıkarsan ne hale gelirler.

dahası var kaynanamın erkel jardeşi beni aradı kaynanamın sözünü niye ikiletiyormuşum harçlığımla neden ken evime değil de annemlere gediye almışım en son çok kötü oldum ağlayarak babamı aradım babam aramış işte beni arayan eşimin dayısını yeter kuzın evine karışmayın ne rezil insanlarmışınız iki kahveyle bir kadife kumaş için neler yaptınız ortada namussuzluk yapmadı haydutluk yapmadı diyince kaynanam da kardeşi de sustular kaynanam da şimdi konuşmuyor benimle ama kaynatam iyi biri o özür diledi benden

En son arkadaşım dedi bırak çalışmıyorum de gerizekalı dedi onun lafıyla dedim çalışmıyırum o zaman eşimde tamam dedi öyle işte be bileyim ki

Ailenin yanına gidiyorsun bir daha o cingenelerin yanına geri asla ama asla donmuyorsun. El ne derse desin. 1 konusur 2 konuşur. Ama sen bir ömür bu rezillikleri cekeceksin. Aklını başına topla asla çocuk falan yapma. Eşinde seni sevmiyor önemsemiyor salak adamın teki. Kimseye hayır gelmez o adamdan da o çingene annesinden de. Tekrar söylüyorum bak esin hiyarin teki. 1000 euro senden alıp 40 euro vermek ha? Onun adamligina tüküreyim ben.

Bnde yurt disinda yaşıyorum.Yaklaşık 9 aydir buradayim.Kursa da ozel sebeplerden iki uc ay gittim.Ama dediginiz gbi dil konusunda aman aman sıkıntı yasamadim.Kendimi ifade edebilecek kadar ogrendim.En azindan markete oraya buraya gidiyorsun.Sadece ozlem cok zor oluyor onun disinda insan isterse hic birsey zor gelmez.Ozellikle Almanyadaysa uc bes birseyler rahat öğrenir

Derdini anlatacağı dili bilmiyor
Ailesine gidemiyor boşatırlar diye korkuyor
Boşansa zaten ailesi istemiyor
Zorla kısırsın diye muayeneye götürülüyor
Kayınpeder muayene edilirken odaya giriyor
Köyden gelin gitmiş Almanya’ya boşansa el kınar mı diye düşünüyor
Aslında aile zaten kendine kurban edilecek birini arıyormuş kendilerini de önceden yaşatacaklarını biliyorlarmış ki ona uygun aday bulmuşlar

Ve kayınpederın omuzlarından ıkı kanat belirir.....

Kayınpederın degıl mı seni zorla kadın dogum doktoruna goturen?

Yok alışveriş de çat pat anlatıyorum derdimi ama işte orta seviyede değilim çok az biliyorum

Evet Almayadayım
Anladım .. dediğim gbi acil dil öğren şimdi git bir iki seneye kendini anlatacak duruma geleceksin en kötü .. bir iş bul çalış ayaklarının üstünde dur .. yarın ne olur ne olmaz .. kötü bir syenolsa bile gelmeyi düşünme asla ailenin yanına eline böyle bir frsat geçmiş .. neden iyi değerlendirmek yerine negatif düşünüyorsun kii.. fırsata cevir fırsata..

Yok alışveriş de çat pat anlatıyorum derdimi ama işte orta seviyede değilim çok az biliyorum
Kitapla,videolarla dahada ilerleyebilirsiniz.Tabi insanlarla konusmayinca da pek de ilerlemiyor.Kursa yazılmayı tekrar gözden gecirin.Cnku kursta mecbur o dili konusuyorsunuz az da olsa.Hangi sehirdesiniz bu arada

Biliyorum ne yazık ki tek tek okudum, mesaj da attım ama kız diyor ki “ ben eşimi seviyorum “.
Kafası bir milyon olmuş, kimsesizlikten, yalnızlıktan. Evdeki ruh hastası kayınvalide kötü polis eşi de sarılıp üzülme deyince iyi polis olmuş. Kız durumun farkında değil. Eşi gerçekten sevse kızı kursa yazdırır ama gözü açılsın istemiyor. Kız Almanya’da gelir ortalamasını, izin günlerini bile bilmiyor. Anlatmaya çalışıyoruz, inanmak istemiyor. Aile de kızın uyanmasını, oynadıkları komployu farketmesini istemiyor. Üzüldüğümden ard arda yazıyorum, için bunaldı. Keşke Almanya’da yaşayan birileri çıksa ve kıza anlatsa.

Ve kayınpederın omuzlarından ıkı kanat belirir.....

Kayınpederın degıl mı seni zorla kadın dogum doktoruna goturen?
Ama kusura bakma ayıp ettik dedi de eğer doktor sıkıntısı var yada hasta deseydin oda öyle birşey demezdi ne bileyim ki kaynanana sen biliyorsun doğrusun de de geç diyor ama yanlış gördüğüm bi fikre de hep nasıl doğru diyorsun anne diyeyim kaynanın suyundan git diyor ilk hep öyle yaptım çok çok ezdi beni birde jaynanam uzaktan altabam insan alrabasına bunları yapar mı bak saat kaç olmuş uyku girmiyor gözüme her geceö böyle taşadıklarımı unutamıyorum kızlar affedemiyorum kaynanamı kalbimdeki yerine bakıyorum nefret etmişim kadından çöpü ayarken beni görmesin diye koşs kola giriyorum evime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…