Kocam beni önemsemiyor mu

Teşekkür ederim zamanınızı ayırdığınız ve güzel fikirleriniz için

Çok sağolun

Ondan sonra "avrupalilar irkçi" deniliyor. Yahu bak konu sahibi 2 yildir orda bir dil ögrenmiyor. Bir kursa gitmiyor. Disariya çikmiyor. Sosyal sistemden yararlaniyor ama.

Ama bunlar önemli degil tab ki, Türkiyedeki aileye es dosta verecegi imaj daha önemli. Hani esi ile gitse mutlu aile tablosunu sergileyecekti. Tabi kimse bilmeyecek onun aslinda ne kadar mutsuz oldugunu. Bu kadar tiyatro oynamak seni yormuyormu konu sahibi?

Ben olsam Türkiyeye gitmeyi firsat olarak bilip bosanirdim. Yurtdisinda hapis hayati ve kv'deye köle hayati yasamaktan iyidir.

eşiniz nerde bu evlilikte anlamadim kayinvalideyle evlenmiş gibisiniz. Allah aşkına şu kayinvalideye verin cevabini niye sus pus duruyosun karşısında

Bı de bebek istiyorsun?
Neyse herkese iyi geceler

Az sonra bide bir yerde idaa oynuyor felan diye sikistirir.
Konu banada fake gelmeye basladi. Hem bu kadar psikolojik siddet, hem kadini jinekologa götürmek kp'er tarafindan,..

Yani bunlar kk'ün çok hasas noktalari. Konu giderek benim nezdimde inandiriciligini kaybediyor.

Konu sahibi bi yere kadar okudum ve inandim ancak buyuk yalancisiniz hayal dunyaniz genis, evet boyle insanlar var ancak insanlarin zor durumlarini yazip dalga geciyor olmak hos degil.
Gocmen ve multeci yasalarini cozum sunabilecek kadar biliyorum.
Birincisi siz Turkiye den gelebilmek icin A1 seviyesinde dil bilginizi ispatlayarak geliyorsunuz, koylu ayagina yatmayin.
Ikincisi sizi esiniz getirebilmek icin burdaki makamlara ev, maddi durum sunmak zorunda yoksa kimse sizi devletten yardim alin gelin diye istemez.
Ucuncusu geldiginiz vakit devlet sizi zorunlu tutuyor dilinizi B1 seviyesine getirmeniz icin yani zorunlu kelimesi ne demek biliyorsunuzdur, madden kursu karsilayamazsaniz yol paranizi dahi oduyor, cocuk varsa kresi karsiliyor falan.
Dorduncusu siz diyorsunuz ki ben calistim, demek ki ilk yil size calismali oturum vermisler yalanlar guzel ama mantiksiz. Dil bilgisi yeterliligi olmadan asla vermezler

Ve son olarak dr muayenesine ‚cogunlukla‘ esinizle bizi almazlarken kayinbabayla. Burda zaten hastane kavrami yok dr ofisinde kayinbaba ve siz
Hadi selametle.

Siz niçin evlenip yurt dışına gittiniz ?
Neden bunları çekiyorsunuz çokmu seviyorsunuz eşinizi?
Çokmu seviliyorsunuz?
Avrupada yaşıyorsunuz hayat şartları çokmu iyi

bolluk ve bereket içindemisiniz?
Neden neden?
Siz bu hayallerle gitmiş olabilirsiniz ama 2 yılda neyin ne olduğunu anlamış olmanız lazım

Yatakta bir eş, sıcak yemek yapan temizlik yapan bir hizmetli,
evde hasta anneye bakan bir bakıcı

Anlattıklarınızdan çıkan bu. Gerçekten çok üzgünüm. Bu evliliğe niçin devam ediyorsunuz?

Ya resti çekip dil kursuna gidip kendinizi geliştireceksiniz çalışıp bir düzen kurarak orda hayatınıza devam edeceksiniz. Yada ülkenize dönüş yapacaksınız. Sonuç bu.

QUOTE="Boluk36, post: 62960110, member: 984077"]
Kaynanam dil kursuna gitmemi istemedi kendisi gitmemiş oğlu tek ve iki kızıyla küs psikolojik tedavi görüyor ama en son bu gidişle ben de görecem evliliğimin ikinci ayı hani çocuk kısırmısın dedi çok ağır sözler söyledi büyüğüm dedim sustum beni bi işe cerdiler temizlik işi bi hastanenin tuvaletleri ni temizledim aylık 1000 euro alıyordum ama eşim harçlık 40 euro veriyordu ve kaynanam bu parayı ne yapıyorsun diye hesap sordu aileme gidince götürürüm diye iki hediye almıştım ben evde yokken evimi karıştırıp aldığım hediyeyi salondaki masanın üzerine çıkarmış ben işten gelince bu ne venim haberim yok bundan diye hakaretler edip evine gitti neymiş ben evimi düşünmüyormuşum aklım hala baba evindeymiş yazsam varya neler yaşadım neler yüzüğümden başka takı bırakmadı aldı hepsini elimden eşimde ben ağladıkça sadece sarılıp üzülme dedi
[/QUOTE]

Öncelikle dil öğren imkanın varsa geliştir kendini şimdi tek sorun yanlız gelmek mi?
Ayrıca yanlız olmak güzeldir bence biraz kendine vakit ayırırsın ayrı kalmak iyi gelir yani. Hep orda kalacaksanız dil öğrenmelisin. Böyle hayat geçer mi ?

Konu gerçekten inandırıcılığını kaybetti ama sunu belirteyim Almanyada sigorta yapilmadan çalışan birsuru çalışan var hatta birtanesini tanıyorum. Ve çalışan kisi evlendigi için gitti sadece vizesini almak için kursa gitti a1di sanirim onu aldi ve suan tek tük almanca konuşuyor bildiğinide unutmuş genelde diploması veya meslegi olmayan kisiler orada temizlik yaptığı için dil istenmiyor. Ama haklısınız bu kadar saçma olaylar olacak ve hala sessiz sessiz oturacak iftira atılan kişi

Konu fake o zaman Mune şikayet ettim ben

A Arya_Stark01 hanımefendi de ne guzel aciklamis bosuna ınanmamazlık etmemısız.
Habıre konuya acı acı seyler eklemesınden de belliydi zaten.

Bende isimden dolayi gidemiyorum eger almanyada felansan bilirsin Ostern bayrami geliyo nisanda brnde esimi 9 gunlugune turkiyeye gonderiyorum ailesini ozledigini düşündüğüm icin supriz yaptim hatta izim almak kolay olmuyo malesef belki yeni oldugun icin bilmiyosundur da bak seni yolliyo iste ne gusel git tatil yap

Siz ne diyorsunu Allah aşkına ya ne

A Arya_Stark01 hanımefendi de ne guzel aciklamis bosuna ınanmamazlık etmemısız.
Habıre konuya acı acı seyler eklemesınden de belliydi zaten.
Allah aşkına derdim başımdan aşmış yol gösterenlerim için teşekkür ediyorum kendimi niye avındırayım yaşadığım olan biten bu A1 aldım Türkiye de doğru ama ne varki onda kendimi burda ufak idare edecem seviyede dedim zaten markette felsn işimi görebiliyorum çalıştım hastanede temizlik şirketinde hastanenin wc temşzliğini yaptım 6 ay ama eşimle aynı yerde çalıştık o koridorlarda yerleri mskina yaptı zaten şefle o muattap oluyordu .hem niye yalan konuşacam onu da anlamış değilim sanki para karşılığı derdimi anlatıyorum yol gösyerende binlerce kez Allah razı olsun anlattım içim rahatladı biraz çok şükür ama beterin beteri vardır ne durumda olan insanlar var diyorum bir lokmaya muhtaç insanlar car sokakta yattım demiyorum ki

Tmm

Ben de suan size yakin bi yerdeyim ve yarin isim yok, size yardim edebilirim eger gercekseniz. Dilerseniz arabayla gelir alirim evinizden dilerseniz Düsseldorf Hauptbahnhof olur ya da fernsehturm hic farketmez sizi oralardan alirim, avukata gideriz, devlet yardimi aliriz, kursa gidersiniz, frauenheim a yerlestirilirsiniz. Samimiyseniz ben burdayim.

Doktor muayenesine dedim ya hasta beklemeodasında üçümüz bekledik sınra kaynstam muayene yerinede girmek istedi ordaki doktorun yanındaki çalışanla kavga etti yazdım aman neyse hatırlamak ta istemiyorum kendimi ispatlamak ta ben bu konuşara girmeyecektim sadece eşim beni tek gönderiyor yazdım konu nerelere geldi zaten ne çektiğimi bi Allah biliyor bi ben yazarak dert anlatmayıda beceremedim sağolun kimseye yaşan konuşup ruh hastası gibi uyduracak değilim konu konuyu açtı yazan derdimi paylaşan yol gösteren herkesten Allah razı olsun

Saglik calisanina mudahale edemez, oraya hemen polis gelir. Kadin hamile olsa kocasini bile kadinin rizasi olmadan iceri alamaz, hakki yok.

Çok sağolun dedimya yazdıklarımını tamamını oluduysanız polise ne diyecem ki kocam şiddet uygulamadı benim sorunlarım kaynanamla ama yazdıklarımda eksik var yalan yok haupbahnof bizim eve çok yakın

Çok sağolun dedimya yazdıklarımını tamamını oluduysanız polise ne diyecem ki kocam şiddet uygulamadı benim sorunlarım kaynanamla ama yazdıklarımda eksik var yalan yok haupbahnof bizim eve çok yakın
Sali-Cuma arasi ben oralardayim, Pazartesi isim yok size yardimci olabilirim, bu psikolojik siddet sopa alip dovmesi gerekmez. Ayrica siz suan b1 yapmak zorundasiniz, ne kadarlik vizeniz var kac yil gecerli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…