Ya adam bana bağırarak aptal diyecek bende hanımefendiliğimi korumak adına hiç sesimi çıkarmayacağım. O zamanda ne ezik kadınsın kocan sana bağırma Hakk'ını nereden buluyor derdiniz.
Ben hak verdim konu sahibine. Bir daha böyle ulu orta bağıramaz. Ders olsun ona.
Yok zaten oruçla bağdaştırmadım ben.
Genel bir gözlem diyelim, sevmiyorlar böyle şeyleri.
H.sonu evde oturmak, uyumak, tekrar oturmak daha cazip geliyor onlara.
Özellikle büyük şehirlerde manzara aynı. Belli ki evdekilerin ısrarına dayanamayıp çıkmışlar.
adam orucu bahane etmese idi kimse oruç tutmasın o zaman demezdi kimsenin derdi fetva değil, evet efendim sağa sola saranlar tutmasın, burda gene karı koca der geçersin geçen bir kız servis şoföründen dayak yiyordum diye konu açmıştı, o.herif de orucu bahane etmiş, bu hafta değil önceki hafta pazarda, yanımda domates seçen kadını bir başka kadın çekil surdan biz de bakalım zaten niyetliyim ayakta zor duruyorum diye tersledi, millet mecbur mu azar yemeye
Haklısın canım kimse kimseden azar yemeye mecbur değil tabi ama.
Senin de dediğin gibi oruç bahane ediliyor bu insanlar tarafından yani gerçek davranış sebebi bu değil.
O şoför dingilin teki, o kadın da cadalozun teki normalde bunların oruçsuz halinden de bir cacık olmaz anlayacağın :)
alt mesaj şu oluyo: ben orucum beni alttan almalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?