Kocam beni sevmiyor sanırım.

İkiniz de çelişkilerle dolusunuz.
Hem eşiniz adama "hayırdır birader" diyecek kadar kıro, maço olsun istiyorsunuz hem de "hayatım bu senin emeğin, senin maaşın. Ortak bir geçim ve birikim planı yapalım, sonra da ben bulaşık makinesini boşaltayım" desin istiyorsunuz.

Eşiniz de keskin bir kadın-erkek rolü tanımına sahip belli ki ama bunu göstermeye gücünün yettiği tek yer maaşınızın konuşulduğu masa. Başka bir erkeğe dayılanacak kadar olmasa da size ve maaşınıza hükmetmek isteyecek kadar maço.

"Kocamın ailesi bana düğünde 100 bin liralık altın taksın geleneğimiz bu ama ben kayınvalideme bir çay demlemeyeyim" diyen genç kızlar gibisiniz. İkiniz de işinize geldiği gibi davranıyorsunuz.
İkiniz de daha tutarlı davransanız, daha tutarlı beklentilerde olsanız ortada sorun kalmaz aslında.

Began bu konu bence patlama noktası olmuş sende. Olaylar o kadar birikti ki böyle şeylerden bile eşinin sevgisini sorguluyorsun. Bu konu üzerinden konuşursam sevip sevmediği bundan belli olmaz ama genel olarak eşinin değişik bir tip olduğunu biliyorum

Sizin esiniz sizi terkedip yurtdisina kacma plani yapan, ama bosarsiniz da borclar ona kalir diye korkan ve vazgecen di mi?

Bir de fiyat arastirmisti...

Sadece bu olay olsa tamam neyse yani ama her seyi birlestiriyor insan ister istemez. Nerden tutsan elimde kaldi. Vallahi kaldi yani.

sadece komplekse gırmıs :)

esınızle ılgılı sımdı bazı yorumlar gordum de
eger dogruysa sadece komplekslı degıl kotu de bırı
sız sevıyor musunuz kendısını
evlat olsa eldıvenle bıle sevılmeyecek bır tıpe benzıyorda kendısı

Sadece kas gösterme meselesi ile ilgili yorum yapacağım, diğer meselenin ayrıntılarını okuyamadım çünkü. Eşim orda adama hayırdır kardeş dese mahalle kabadayısı gibi onun yerine ben utanırdım. Gülmüş geçmiş işte olması gerekeni yapmış. Adamın kasını gördünüz de ne oldu, sanki cinsel organını göstermiş. Saçmasapan bir adamın saçmasapan bir hareketi işte.

Began,senin bu azmini baltalamaya çalışan adamdan çok yüksek performans bekliyorsun. Tepkileri 'kiskanmiyorum' gözükmek için böyle. Buraya çok fedakarlık yaparak geldin,gece gündüz çalıştın o da sadece köstek oldu. Tırnaklarınla kazıya kazıya geldiğin bu konumdan onun bir lafıyla düşme lütfen. Maaşını vermeyeceğini de biliyorum. Bırak saçmalamaya devam etsin,en son bı cinnetle fabrika ayarlarına geri getirirsin

Eski konularınızı da biliyorum. Ben okulu kazandıktan sonra zaten kocayı gözden çıkardığınızı düşünüyorum. Bunlar sizin bahaneniz binevi yok kasmış, yok kızmamış. 3 çocuk, işçi koca. Öyle böyle gidip okudunuz, eve katkı sağlayın sağlamayın eşiniz önünüze set koymamış desteklemiş eğitimli olmamasına rağmen. Yani eve ortak girecek parayla alakalı plan yapması bana çok tuhaf gelmiyor açıkçası. (Maaş kartınızı isteyip 200₺ harçlık mevzusu saçma tabii) Zaten zar zor bakmış yettirmiş, 3te çocuk var. Bilemiyorum. Bence boşayın rahatlayın zira bir gözünüz zaten mahkemede.

Yazmayayım demiştim ama kadın hem ev hem işte çalışacak. Bir de parasını eşinin eline sayacak. Köleler de hem işte hem evde çalışıp paralarını efendisinin eline sayıyormuş. Bir de günde 200 liradan aylık 6000 lira etmiyor mu ?

Began in üç çocuğu mu var?

Çok yanlış hatırlıyorsun. Bir daha oku geçmişi.

Began in üç çocuğu mu var?
Öyle hatırlıyorum. Güncel olarak eski konularını okumadım ama üniversite kazandığı zamanı 3 kızının olduğunu falan hatırlıyorum. Eşi de işçi yani klasik. Çok saçma olmaz mı kocam işçi 3 kızım varken kocamın maaşının hepsi alışverişine gezmene gitsin demesi, ee zaten yokluk görülmüş gayet gelecek planlaması yapılır çok normal

Çok yanlış hatırlıyorsun. Bir daha oku geçmişi.
Şu an hepsini okuyup analiz etmek sanıyorum çok zamanımı alır ama konuları ilk açtığın zamanları hatırlıyorum. Eşin maaşınla araba modeli mi ne yükseltiriz dediğinde bile dertlenmiştin. Adam bu kadar yıl öyle böyle baktı yedirdi giydirdi, çalışınca model yükseltelim dedi hemen paragöz oldu. Kocanın haksız yönleri tabiki var ama sen de çok masum değilsin bence.

Ben onu yeni evli çocuksuz zannediyorum yaa bu anlattıkları da tam yeni evli dertleri zaten...şimdiye kadar tek maaşla 3 çocuk bakabilmis olmaları bile mucize , Began da çalışmaya başlarsa maaş kartı kimde olursa olsun ancak yetecek hayatta kalmalarına, ne artar ne gönendirir. Öbür sorun da tam ergen sorunu gibi olduğu için kesin yeni evliler dedim ama değilmiş demek

Began memur mu olmuş?

İşte began üniversite kazandığı zamandan beri böyle, eşinin her hareketi batıyor ne yapsa parasına göz dikmiş gibi davranıyor. Ben erkek olsam galiba ben boşardım. Nankörlük olarak görürdüm. Tam rahat edip asgari düzeyde yaşayacağız karım böyle söylenecek. Çok gururuma dokunurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…