Hatırlattım o olayı. Hemen konuyu değiştirdi.Peki sordun mu bunu ogün sesin çıkmadı şimdi para konusunda tartışıyoruz diye
Began bu konu bence patlama noktası olmuş sende. Olaylar o kadar birikti ki böyle şeylerden bile eşinin sevgisini sorguluyorsun. Bu konu üzerinden konuşursam sevip sevmediği bundan belli olmaz ama genel olarak eşinin değişik bir tip olduğunu biliyorumSelam hanımlar.
Çalışmaya başladım. İşe girmek için evrakları hazırlama safhasını eşimle beraber hallettik. Bir kurumda belge sırası beklerken orada bizim işle ilgilenen çalışan, bizimle sohbet etmeye başladı. Sonra tüm konuşmayı benimle yaptı ve hiç alakasız bir şekilde spor yaptığından bahsedip, tişörtünün kollarını sıyırıp kaslarını göstermeye başladı. Şaşkınlıkla eşime döndüm. Eşim gülerek adamı dinlemeye devam etti. Ben rahatsız oldum. Öğleden sonra belgeyi almaya geliriz dedim kalktım.
Eşim bu durumu hiç umursamadı.
Neyse geçen gün maaşları alınca gelir gider hesabı yaparken bana kurduğu cümle şu: Para kazanmaya başlayınca özgüven patlaması yaşadın galiba. Tartışma çıktı haliyle.
Para söz konusu olunca tartışma çıkaran adam, yukarıdaki olayda dut yemiş bülbüldü.
Yazmayayım demiştim ama kadın hem ev hem işte çalışacak. Bir de parasını eşinin eline sayacak. Köleler de hem işte hem evde çalışıp paralarını efendisinin eline sayıyormuş. Bir de günde 200 liradan aylık 6000 lira etmiyor mu ?Adam sana bedava kölelik öneriyor ve bunu saçma bir adam kas göstermisi ile eş değermi görüyorsun?
Gerçektenmi?
Adam saçma sapan davraniyor, bende olsam bende gülerdim. Hatta beraber gülünür, arabada iyicene kahkaha atip "o neyydii giii" derdim. Bazi kadinlar niye bu kadar maço erkek sever anlamadim.
Adamin sana bedava kölelik önermesi çok daha ciddi bir durum. O ilk olaydada kendini zavalli, kurtarilmasi gereken kişi olarak görüyorsun. Eşinde bunu bildiği için seni ezmek istiyor.
Began in üç çocuğu mu var?Eski konularınızı da biliyorum. Ben okulu kazandıktan sonra zaten kocayı gözden çıkardığınızı düşünüyorum. Bunlar sizin bahaneniz binevi yok kasmış, yok kızmamış. 3 çocuk, işçi koca. Öyle böyle gidip okudunuz, eve katkı sağlayın sağlamayın eşiniz önünüze set koymamış desteklemiş eğitimli olmamasına rağmen. Yani eve ortak girecek parayla alakalı plan yapması bana çok tuhaf gelmiyor açıkçası. (Maaş kartınızı isteyip 200₺ harçlık mevzusu saçma tabii) Zaten zar zor bakmış yettirmiş, 3te çocuk var. Bilemiyorum. Bence boşayın rahatlayın zira bir gözünüz zaten mahkemede.
Çok yanlış hatırlıyorsun. Bir daha oku geçmişi.Eski konularınızı da biliyorum. Ben okulu kazandıktan sonra zaten kocayı gözden çıkardığınızı düşünüyorum. Bunlar sizin bahaneniz binevi yok kasmış, yok kızmamış. 3 çocuk, işçi koca. Öyle böyle gidip okudunuz, eve katkı sağlayın sağlamayın eşiniz önünüze set koymamış desteklemiş eğitimli olmamasına rağmen. Yani eve ortak girecek parayla alakalı plan yapması bana çok tuhaf gelmiyor açıkçası. (Maaş kartınızı isteyip 200₺ harçlık mevzusu saçma tabii) Zaten zar zor bakmış yettirmiş, 3te çocuk var. Bilemiyorum. Bence boşayın rahatlayın zira bir gözünüz zaten mahkemede.
EvtBegan in üç çocuğu mu var?
Öyle hatırlıyorum. Güncel olarak eski konularını okumadım ama üniversite kazandığı zamanı 3 kızının olduğunu falan hatırlıyorum. Eşi de işçi yani klasik. Çok saçma olmaz mı kocam işçi 3 kızım varken kocamın maaşının hepsi alışverişine gezmene gitsin demesi, ee zaten yokluk görülmüş gayet gelecek planlaması yapılır çok normalBegan in üç çocuğu mu var?
Şu an hepsini okuyup analiz etmek sanıyorum çok zamanımı alır ama konuları ilk açtığın zamanları hatırlıyorum. Eşin maaşınla araba modeli mi ne yükseltiriz dediğinde bile dertlenmiştin. Adam bu kadar yıl öyle böyle baktı yedirdi giydirdi, çalışınca model yükseltelim dedi hemen paragöz oldu. Kocanın haksız yönleri tabiki var ama sen de çok masum değilsin bence.Çok yanlış hatırlıyorsun. Bir daha oku geçmişi.
Ben onu yeni evli çocuksuz zannediyorum yaaÖyle hatırlıyorum. Güncel olarak eski konularını okumadım ama üniversite kazandığı zamanı 3 kızının olduğunu falan hatırlıyorum. Eşi de işçi yani klasik. Çok saçma olmaz mı kocam işçi 3 kızım varken kocamın maaşının hepsi alışverişine gezmene gitsin demesi, ee zaten yokluk görülmüş gayet gelecek planlaması yapılır çok normal
Began memur mu olmuş?Şu an hepsini okuyup analiz etmek sanıyorum çok zamanımı alır ama konuları ilk açtığın zamanları hatırlıyorum. Eşin maaşınla araba modeli mi ne yükseltiriz dediğinde bile dertlenmiştin. Adam bu kadar yıl öyle böyle baktı yedirdi giydirdi, çalışınca model yükseltelim dedi hemen paragöz oldu. Kocanın haksız yönleri tabiki var ama sen de çok masum değilsin bence.
İşte began üniversite kazandığı zamandan beri böyle, eşinin her hareketi batıyor ne yapsa parasına göz dikmiş gibi davranıyor. Ben erkek olsam galiba ben boşardım. Nankörlük olarak görürdüm. Tam rahat edip asgari düzeyde yaşayacağız karım böyle söylenecek. Çok gururuma dokunurdu.Ben onu yeni evli çocuksuz zannediyorum yaabu anlattıkları da tam yeni evli dertleri zaten...şimdiye kadar tek maaşla 3 çocuk bakabilmis olmaları bile mucize , Began da çalışmaya başlarsa maaş kartı kimde olursa olsun ancak yetecek hayatta kalmalarına, ne artar ne gönendirir. Öbür sorun da tam ergen sorunu gibi olduğu için kesin yeni evliler dedim ama değilmiş demek
GalibaBegan memur mu olmuş?
Onu bilmiyorum ki, öğretmenlik kazanmıştı en son. Ya özelde çalışıyordur ya da atanmıştır.Began memur mu olmuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?