Kocam beni unuttu

Her insanin olaya bakış açısı farklıdır, Bizler burda 3.gozuz asil olaylari yasayan onlar.Oyuzden ne gibi bir durum soz konusu bilemeyiz tam olarak.Evet ayriyetten adamlarin psikolojilerinden haberim var.Karsi taraf icin empati yapabiliryorsunuz ama burdaki hanfendiye yapmıyorsunuz bir de o gozle bakın

Ciddi anlamda farklı düşünüyoruz kavga cikarmadim bana ilgisiz olup her yerde online olması başka seylerle ilgilendiğini düşündürüyor siz sadece birincil amaca odaklanmissiniz sadece erkeği koruma amaclisiniz kadinsal düşünceler ikinci kişi olma olasılığını hiçe sayiyorsuniz

olgunlasmadigimi düşünmüyor karşımdaki bireyin hareketlerini taklit Edip onun yüzüne vurma cabamdan böyle bişey yaptim
işte tam olarak bu noktadan olgunlaşmadığını görebiliriz.ikinizin şartları eşit mi de hareketlerini taklit ediyorsun?engellemek ne kadar çocukça insan kocasını engeller mi?en son lisede birisini engelledim biyerlerden.ki senin trip attım engelledim dediğin adam suriyede asker.adamın mesleği bu ve hayatınız böyle geçecek.bir kişide 1 empati ve anlayış yeteneği varsa sende 1000 olmak zorunda.yoksa kendini yer bitirirsin.daha fazla devam etmeden psikologla görüşmeni tavsiye ederim.sana en doğru aklı o verir.

Gereksiz kuruntu sizin yaptıgınız.Yaşınız da ufak zaten. Bekleyen için de zor tabi ama bunu kabul ederek evlendiğinizi varsayıyorum. O yüzden üzmemeye çalışın eşinizi şu dönem. Ne şartlar altında çalışıyorlar bilemeyiz çünkü.

Haklı olabilirsiniz kendimi gelistirmem gerek ruhsal yönden herhangi bir problem cekmiyorum sadece çözüm bulma cabalarimi artirabilirim

Esimi uzmemeye çalışıyorum ama üzgün olduğunda da elimden bişey gelmiyor yapmacık olamiyorum

Deniyorum

Esimi uzmemeye çalışıyorum ama üzgün olduğunda da elimden bişey gelmiyor yapmacık olamiyorum
Yani yapacak birşey yok bunu kabullenecek evlendiysen biraz iş sende de bitiyor. Benim eşim de asker böyle zorlu işleri yok ama uzaga gidip haber alamayabiliyorum. Aylarca ayrı kalıyoruz bazen ama 0üstğne gidip arayı sogutamam mesela. Çünkü kendim bile isteye evlendim.
Belki online oldugunda görev yaptı ı kişilerle haberleşiyordur olamaz mı

Tabii ki yaptığı yanlış ama şu an kendisi vatan savunmasında üstelik yabancı bir ülkede psikolojik durumunu tam olarak anlayamayız belki empati yapmak mantıklı gibi geldi bana, Ama küfür etmesi sonuna kadar yanlış bunu yapmamalıydı. Benim eşimde polis Tamam eninde sonunda eve geliyor ama bazen 17-18 saat gelmediği oluyor. Merak edip aradığımda yoğun oluyor yüksek sesle konuşuyor hakaret etmiyor ama Bir de seninle uğraşmayayım tavrında konuşuyor. Böyle bir durumda mesaj atsam okur ama dönmez mesela, böyle bir durumda benim mesaja niye dönmedin diye kavga çıkaracak halim yok, Zor bir mesleği var çünkü anlıyorum onu.

Whatsap grupları var sadece Instagram'da konusmuyolar

Yavaş yavaş tecrübe edinip alisacagim öyleyse

Yavaş yavaş tecrübe edinip alisacagim öyleyse
Tavsiyem diyaloğunuzu olumlu kurmaya çalışın, haberiniz olsun göreve gideceğinden kalacağından vesaire. Yani bir Ne arayıp ne sorması durumlardan hiç kimseye haberdar etmemesi gibi bir tavır olabilir, Bir de arayıp canım ben şu gün göreve gidiyorum şu kadar gün haberleşmeye biliriz merak etme, gibi bir tavır olabilir. Bunu siz sağlayacaksınız. Çünkü Tamam görevi zor ama belki suistimal ediyor da olabilir... Her şey gönlünüzce olsun.

Ben sabırsız bı insan değilim suistimal ettiği ortada olduğu için ister istemez ben de tepki göstermek istiyorum abisi de aynı şekilde asker fakat daha tatlı dille konuşup nezaketli davranıyor göreve gideceginde arayıp soramam diyip bilgi veriyor o da aynı hayatı sürüyor eşimin abisine danisiyorum çoğu zaman acele etmiyorum oradaki durumlar karşısında bilgim oluyor ama normal olup da ilgisiz oluşu beni çaresiz bırakıyor

Sizin eşleriniz biraz daha fazla anlayış bekliyor malesef,bunun bilincinde olmaniz gerekir..daha sabirli daha olumlu yaklasirsaniz eminim cozum olacaktir..ozlediginizi merak ettiginizi beklediginizi guzellikle dile getirmelisiniz kim bilir orada ne zorluklar cekiyorlar..

Ben onu deli gibi özlüyorum onun için çok fedakarlık yaptım ailemi mesleğimi bırakıp geldim onu mutlu etmek için
Çok iyi yapmışsın aferin, kaçıyodu yoksa koca değil mi. Bizim kızlarımıza rabbim akıl fikir versin sonra yirmi yaşında ergen ergen koca engellersin normal.

yarının ne getireceğini bekliyorum hepinize çok teşekkür ederim önerileriniz için uyusam iyi olur iyi geceler

Whatsapta online olmasi musait olduğu anlamına gelmez yalnız. Çalışırken whatsap kullaniyoruz ister istemez. Hatta acil ameliyata cikmasi gereken hastamin kan sonuçlarını vs yolda gelen cerraha atarken kuzenim beni deli etmişti. Biz zamanla yarışıyoruz o "bak bak onlinesin ama hic pas vermiyorsun" vari seyler yazip beli cileden çıkarmıştı. Neyse sakin umarim duzelir ama aske polis vs de durum bu. 100 yıl sonrada böyle olacak, isiniz zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…