Çok iyi bir nişanlılık geçirdik ama sonraki malum bir kaç ay istediğim gibiydiEvlilik öncesi Nisan tanisma fasli nasıldı hep mi böyleydi yoksa birden mi değişti
Çok denedim çalışıyorum kimseye muhtaç etmiyorum bir yere gitmiyorum falan filan işte hep aynı cevaplar tamam hadi aç bi konu konuşalım diyor tıkanıp kalıyorumOturup konuşacak kendinizi anlatacaksınız. Kavga etmeden tabi ki. Kavga ve trip genelde işe yaramaz.
Çok getirdim ama hani anlayanÇok yüzeysel anlatmışsınız ama rahatsiz olduğunuzu dile getirdiniz mi ?
Ama hadi bir konu aç ile sohbet başlamaz ki. Beraber bir şeyler yapsanız. Mesela yapboz yapmak, konsol oyunu oynamak tavla vs. Film geceleri, tiyatro sinema, beraber komik videolar izlemek. Konu-komsu dedikodusu.Çok denedim çalışıyorum kimseye muhtaç etmiyorum bir yere gitmiyorum falan filan işte hep aynı cevaplar tamam hadi aç bi konu konuşalım diyor tıkanıp kalıyorum
Vallahi bu yazdıklarını daha bir kere yapmadık şaka Nil’e yapamıyorum hemen surat asıyor diriliş Ertuğrul izlediği zaman biraz tarihten söz eder hafta boyu tüm konuşmamız bu kadarAma hadi bir konu aç ile sohbet başlamaz ki. Beraber bir şeyler yapsanız. Mesela yapboz yapmak, konsol oyunu oynamak tavla vs. Film geceleri, tiyatro sinema, beraber komik videolar izlemek. Konu-komsu dedikodusu.
Güzel tarihi filmler geliyor vizyona madem diriliş seviyor alın sinemaya götürün. Böyle paylaşımsız çok zor.Vallahi bu yazdıklarını daha bir kere yapmadık şaka Nil’e yapamıyorum hemen surat asıyor diriliş Ertuğrul izlediği zaman biraz tarihten söz eder hafta boyu tüm konuşmamız bu kadar
Bunun yeri mağara sevmiyor dışarıya çıkmayı içecek sigara oturacak evde sırf dışarıya çıkıp para harcamıyor diye kendini iyi koca sanıyor karı koca hayatımız bile yokGüzel tarihi filmler geliyor vizyona madem diriliş seviyor alın sinemaya götürün. Böyle paylaşımsız çok zor.
E ne var ki?Bunun yeri mağara sevmiyor dışarıya çıkmayı içecek sigara oturacak evde sırf dışarıya çıkıp para harcamıyor diye kendini iyi koca sanıyor karı koca hayatımız bile yok
Abovv çocuk var mı peki?Bişey yok işte
O zaman onu mağarasına gönder.Bunun yeri mağara sevmiyor dışarıya çıkmayı içecek sigara oturacak evde sırf dışarıya çıkıp para harcamıyor diye kendini iyi koca sanıyor karı koca hayatımız bile yok
Bende öyle düşünüyorum hayırlısı bakalımO zaman onu mağarasına gönder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?