Kocam benimle alakalı değil

Laves1

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2016
15
3
16
39
5 yıllık evliyim ben ama evlendiğine evleneceğime pişman oldum kocam çok alakasız konuşmuyoruz şakalaşamıyoruz birşey paylaşamıyoruz benimle akrabalarıma bile gelmiyor bir yere gitmiyor kahveye bile gitmez bu yüzden kendini iyi bir koca sanıyor benim isteklerimin bir önemi yok Ne yapayım acaba bu arada ben 32 eşim 37 yaşında

Çok yüzeysel anlatmışsınız ama rahatsiz olduğunuzu dile getirdiniz mi ?

Evlilik öncesi Nisan tanisma fasli nasıldı hep mi böyleydi yoksa birden mi değişti

Oturup konuşacak kendinizi anlatacaksınız. Kavga etmeden tabi ki. Kavga ve trip genelde işe yaramaz.

Çok denedim çalışıyorum kimseye muhtaç etmiyorum bir yere gitmiyorum falan filan işte hep aynı cevaplar tamam hadi aç bi konu konuşalım diyor tıkanıp kalıyorum
Ama hadi bir konu aç ile sohbet başlamaz ki. Beraber bir şeyler yapsanız. Mesela yapboz yapmak, konsol oyunu oynamak tavla vs. Film geceleri, tiyatro sinema, beraber komik videolar izlemek. Konu-komsu dedikodusu.

Ama hadi bir konu aç ile sohbet başlamaz ki. Beraber bir şeyler yapsanız. Mesela yapboz yapmak, konsol oyunu oynamak tavla vs. Film geceleri, tiyatro sinema, beraber komik videolar izlemek. Konu-komsu dedikodusu.
Vallahi bu yazdıklarını daha bir kere yapmadık şaka Nil’e yapamıyorum hemen surat asıyor diriliş Ertuğrul izlediği zaman biraz tarihten söz eder hafta boyu tüm konuşmamız bu kadar

Vallahi bu yazdıklarını daha bir kere yapmadık şaka Nil’e yapamıyorum hemen surat asıyor diriliş Ertuğrul izlediği zaman biraz tarihten söz eder hafta boyu tüm konuşmamız bu kadar
Güzel tarihi filmler geliyor vizyona madem diriliş seviyor alın sinemaya götürün. Böyle paylaşımsız çok zor.

Güzel tarihi filmler geliyor vizyona madem diriliş seviyor alın sinemaya götürün. Böyle paylaşımsız çok zor.
Bunun yeri mağara sevmiyor dışarıya çıkmayı içecek sigara oturacak evde sırf dışarıya çıkıp para harcamıyor diye kendini iyi koca sanıyor karı koca hayatımız bile yok

Bunun yeri mağara sevmiyor dışarıya çıkmayı içecek sigara oturacak evde sırf dışarıya çıkıp para harcamıyor diye kendini iyi koca sanıyor karı koca hayatımız bile yok
E ne var ki?

Benim evliligim de cok farkli degil, ben itersem biseyler yapariz ses cikartmazsam oylece uyuduguyla kalir. Aktivite etkinkij hepsi yarim kaldi bizde bir heves baslanip... icine dede kacmis gibi:)

Bizim bir cocuk var ustelik, biseyler yapmaya kalksak cocuktan firsat ta bulamiyoruz artik iyice koptu ipler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…