Evt sadece maddi yönden yardımı var başka yokSohbet yok, hiç bir ortak paylaşım yok, cinsellik yok. Ne var bu evlilikde? Kirayi, faturaları ödeyen bir adam, yemeği, ütüsünü yapan siz mi?
Ay nereye kadar iyide zaman geçiyor yaş ilerliyor bok gibi hayatlar yaşıyoruzBenim evliligim de cok farkli degil, ben itersem biseyler yapariz ses cikartmazsam oylece uyuduguyla kalir. Aktivite etkinkij hepsi yarim kaldi bizde bir heves baslanip... icine dede kacmis gibi:)
Bizim bir cocuk var ustelik, biseyler yapmaya kalksak cocuktan firsat ta bulamiyoruz artik iyice koptu ipler
Olmamalı ama aynı evde farklı hayatlar herkes kendi başına almış eline telefonu video izliyor yarın izinli neden benimle ilgilenmiyorBirazdan buraya da gelir ay benim aşk kocam hiç değildir diyenler.
Her evlilik böyle, bence.
Yaşlar da çok genç, belki cinsel hayatı renklendirmek işe yarar.
Kimse ay yok kadının görevi mi pü dese deOlmamalı ama aynı evde farklı hayatlar herkes kendi başına almış eline telefonu video izliyor yarın izinli neden benimle ilgilenmiyor
Kimse ay yok kadının görevi mi pü dese de
Öyle
Cilve şart, çağır yatağa, sen de ölü taklidi yapma, oynaşın, nazlaşın, güzelleşin
Mis gibi kokun beraber
Aaa
Utandım[/QUOTE
demin şakalaştım biraz oralı değil adam tersledi beni bende elimdeki bardağı taşa fırlattım kırdım işte bunun için mutsuzum dedim halbuki bir kaç saat önce ona ne kadar mutsuz olduğumu söylemiştim
İs saatleri nasil? Ben cok yogun gecen is hayatina bagliyorum bizim durumu, aksam en erken 8-8,5 ta geliyor ki o da genelde haftada 2 aksam filan. Bazen 11-12 de geliyor bazen sabahlayip hic gelmiyor 6 gun calisiyor sadece pazar evde.Ay nereye kadar iyide zaman geçiyor yaş ilerliyor bok gibi hayatlar yaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?