Kocam benimle alakalı değil

Ay nereye kadar iyide zaman geçiyor yaş ilerliyor bok gibi hayatlar yaşıyoruz

Birazdan buraya da gelir ay benim aşk kocam hiç değildir diyenler.

Her evlilik böyle, bence.
Yaşlar da çok genç, belki cinsel hayatı renklendirmek işe yarar.

Birazdan buraya da gelir ay benim aşk kocam hiç değildir diyenler.

Her evlilik böyle, bence.
Yaşlar da çok genç, belki cinsel hayatı renklendirmek işe yarar.
Olmamalı ama aynı evde farklı hayatlar herkes kendi başına almış eline telefonu video izliyor yarın izinli neden benimle ilgilenmiyor

Olmamalı ama aynı evde farklı hayatlar herkes kendi başına almış eline telefonu video izliyor yarın izinli neden benimle ilgilenmiyor
Kimse ay yok kadının görevi mi pü dese de
Öyle
Cilve şart, çağır yatağa, sen de ölü taklidi yapma, oynaşın, nazlaşın, güzelleşin
Mis gibi kokun beraber
Aaa
Utandım

Ay nereye kadar iyide zaman geçiyor yaş ilerliyor bok gibi hayatlar yaşıyoruz
İs saatleri nasil? Ben cok yogun gecen is hayatina bagliyorum bizim durumu, aksam en erken 8-8,5 ta geliyor ki o da genelde haftada 2 aksam filan. Bazen 11-12 de geliyor bazen sabahlayip hic gelmiyor 6 gun calisiyor sadece pazar evde.

Bence beklentiyi yüksek tutmamamk gerek ,konuşmuyorsa sen de bi hobi edin uğraş bul,basit nedenlerle ayrılık olmaz ki iyice şaşırmayalım ya hu.Ne güzel işte kahveye gitmeyen adam evinde oturur ,sen de eğlenceli olabilirsin herşeyi adamdan beklersek boşuna...

Herkese merhaba ben de 4 yıllık evliyim. Durumum benzer. Eşim evlenelim diye yıllarca başımın etini yedi, ben ise girdikten sonra evlendik. Şimdi de niye evlenmek istedi diye düşünüyorum. Ben çalışıyorum en az eşim kadar eve katkım var. Ama eşimle bir türlü biz olduğumuzu hissedemiyorum. Evde iki yabancı gibiyiz. İlk zamandan beri benim için sorun olan fakat onun umursamadigi konu şu: aile olduğunuzda eşinizi olan olaylardan haberdar edersiniz değil mi? İlk yıl yakın bir akrabaları öldü ailesi şehir dışına cenazeye gitmiş. Ben bu olayı onun ailesine oturmaya gittiğimizde muhabbet sırasında öğrendim. Eşim sana söyledim ya dedi. Yoo dedim haberim yok olsaydı başsağlığı dilerim çoktan dedim. Bu tarz birçok olay yaşıyoruz. Ben mahçup oluyorum. Kendi ailesiyle WhatsApp grupları var kaynatıp duruyorlar. Ailesine oturmaya gidince o gruptaki muhabbetlerine devam ediyorlar. Ben yabancı kalıyorum konuya. O fotoya baktınız mı hahaha şöyle oldu böyle oldu vs diye aralarında konuşup duruyorlar. Kaç kere söyledim bana niye söylemiyorsun diye. Ablasının bulunduğumuz şehre tayinini bile eşimden duymadım. Sonra istiyorlar ki ben anlatayım hayatımda olanları onlara. Sen bizim kızımızsın bu evin kızısın. Seviyor biliyorum ama yok anlatmıyor hiçbir şey. Artık ben de kendi ailemle ve benimle ilgili olayları anlatma isteği duymuyorum. Aklımda sık sık şu soru var niye evlendi ki diye? Ben mi yanlış düşünüyorum evli çiftler bu tarz şeyleri birbirine anlatmaz mı?

Evlılıkte kucuk sakalar cok guzel oluyor. Cınsellık dısı da bırbırınıze dokunun belkı aılesı hep boyledır duragandır.Esım dokunarak sevmeyı cok sever ben basta yadırgardım sımdı aramızda degısık seyler uretıyoruz guluyoruz. Yanı evde mesela mandalına atma yarısı yaparız bırbırımıze kucuk anlık oyunlar yaparız kım daha yakına atacak. Yanı hep bır enerjı olur aramızda bu bence evlılık ıcın cok omemlı o bılmıyorsa sız ona ogretın cogu seyı esımden ogrendım daha dogrusu onun nelerden mutlu oldugunu ogrendım. Esler arasında ıletısım cok onemlı ya bırbırını kapıda karsılamak bıle cok onemlı. Esler arası sevkat cok onemlı. Her salondan cıkısta operım o da mesela gelır oper. Guzel alıskanlıklar olmalı bence ıkınızıde eve baglayack. Insallah bırseyler degısır mutlu olursunuz yuvanızda. Esınızden beklemeyın sız ona ogretın konu ac konusalım dıyene kadar kosun yanına yatın kulagıyla oynayın burnunu sevın. Galıba 50 yasında Sakalasırız bebıse de ogretırız artık.

Ortak bişeyler yapmazsaniz konusamazsiniz ki ..şikayet eden sen oldugun icin sen onun yapmaktan hoşlandigi şeylere dahil olmaya calis mesela ne sever
Eşim eskiden pc oyunu oynardi biraksam belki tek kelime etmeyiz ama ben yanina gecer izler yaptigi hamlelere yorum yapardim vs bi bakmisim kaptirmisim dizi izliyo gibj olurdum ..mesela şimdi köpegimize yuva yapiyoruz az önce kaynak yapiyorduk beraber ki o yapiyor ben çirak gibi yardimci ama maksat beraber olmak vs vs örnekler uzar

Konusmayi sevmiyor olabilir mi benim kocamin cenesi coktur mesela ama bende konuskanim aksam eve geldiginde birbirimoze ne yaptin bugun nasil gecti diye konusuruz o isten ben evden cocuklardan anlatirim bazen film izleriz ama filmde genelde ben yorum yaparim o cevap vermez cogu zaman yani demem o ki biraz da karakterden siz soru sorun konusun belki o da alisir

Hayat bu değil asla.
Oturup ciddi ciddi konuşun.
Güzel Güzel anlatın onunla paylaşmak istediğiniz hayatı, yaşamak istediklerinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…