kocam boşanma davası acıp bır de tazminat istemiş

Canım ailesinden etkilenmiş olabilir ki büyük ihtimal öyle ve acı bir gerçek var çoğu zaman tek başına sevgi evliliği yürütmeye yetmiyor ,
3 ayda böyle olması da garip ama. Annesi geldi direk aklıma nedense.
2 aymı surdu sızın evlılık, bosanmak ıcın genelde 6 ay ve anlasmalı ıcınde 1 sene doldurmus olmak gerekmiyor mu. Konu sahıvı cok uzuldum umarım hak adelet senden yana olur dırekt aılesı gırmıs aklına. Yanı sana olan bu kını ofkesı nedenmıs durumunu bılıyor sennle aynı evde yasıyor bıle ısteye dugun dernek yapıyolar sonrada boyle ortada bırakıyolar. Araya uzaklık mesafe gırıncede malesef ınsanlarda bırnırnden uzaklasıylr gormeye gormeye konusmaua konusmaya uzaklasıyoruz. Oda muhtemelen eger uzun suredır ayrıysanız ve gorusmuyorsanız spgumustur ve acımamıstır. Ama erkeklıgınden utansın demek hakaret mesajlarınu hep saklıyordu. Bende esımle arada bı tartısırım cok guvensemde asla yazısırken hakaret etmem asla erkeklıgıyle alay edecek hıcbısey demem. Eveı gelır yuzyuze gelırız ozaman saydırırım. Evden gıttıkten sonra hıc bır araya gelıp konusmadınzmı aşmaua cslısmadınzmı. Keske ona malzeme vermeseydınz. Cokmu agırdı ettıgınz hakretler. Onun sana ettgı hakaretler vs yazısmalar durmuyormu sende onları kullan. 😔🙏🙏

Eski konulari hortlaranlara bi care bulunamiyor sanirim!! benim bir onerim var;Basligin altindaki kisimda konunun Acilma tarihi yazsin da eskilere bos bos bakmayalim

kavga eytiğimizde hakaret etmişim diye birde düğünü masrafları hep o tapmış ahahah
Düğün masrafları derken o ne oluyor. Ben de dava açıcam ama düğün masrafı için nasıl ni tazminat isteyebilir? Düğün salonun, yaptığı altınların falan mı parası?

daha önce yazmıştım eşimle kavga edıp annesının yanna gıttıgını ben burda yolunu beklerken meğer dava açmış 25 bın tl lik tazminat davası acmış soktayım kızlar
eğer 4 ay boyunca anasında kalıyor siz ikamet ettiğiniz yerde kalıyorsanız siz de tazminat davası açabilirsiniz

bu eksi konuları hortlatanlara çere bulunmalı
BDV'den ilk 5 sayfayı süzerken yarısı eski konu çıkıyor güncel olanlar geriye düşüyor