- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
Bakmamis işte sonra da bulamadışimdi eşinin açısından bakınca eşinde haklı
sende eşinin flasında eski sevgilsinin resimlerini görsen kızarsın
ama sende haklısın bilemedimk,
keşke dosya oluşturulma tarihine baksaydı
Bakmamis işte sonra da bulamadı
Geçmişi açmıyor eşim zannediyor ki ben onları yeni yükledimHaydaa geçmiş bitmiş konuları neden açıp kendini de snei üzüyor ki yazık yaaa
İnsanlar kendi huzurunu kendileri bozuyor başka bişi degil yani
Eşim inattir ben Özür dilemeden barışmaz ama bu sefer dileyemem çok ağır ithamlarda bulundu
Öyle yaptı zaten ama bilgisayarci bi abime sordum virüs yapar gostermeyebilir dedihangi bilgisayara takıp o resimleri gördüyse gene flashı o bilgisayara taksın belki gösterir
Nerden aklıma gelsin ki. O flashı verirken daha sozlenmemistik bilebaşka flash bulamadın mı arkadaşım... ne diye eski sevgilinin resimlerinin olduğu flashla kocana slayt yapıyorsun... ben olsam eskiye dair herşeyi silmekle kalmaz flashı da kırar çöpe atardım... maalesef elektronik her alette böyle şeyler olabiliyor...
Ben birsey yapmam işte beni kıran kısmı bu. Ben kıskanç değilim böyle olay çıkarmam kırgınım yüzünü bile görmek istemiyorum odaya kapatmasam daha çok sinir olurumNormal davranmalisin bence, odaya kapatma kendini. Özür de dileme suçlu değilsen. Kırgın olduğunu belli et yeter. Eşinin flashinda resim görsen sende olay cikarirdın empati kurarak davranışlarınla inandırman lazım
O an eşim işte ben ailemin sehrindeydim. Virüsten kaynaklı olabilirmiş öyle öğrendimNeden o an getirip göstermemiş sana ? flash işyerinde değilmi nasıl fotolar kaybolup gidiyor? sihirlimi bu fotolar?
Ben o flashı verdigimde sözlü bile değildik ne bileyim huyunu suyunu. Ister boşansın ister af dilesin kendi bilecegi iş bu saatten sonra ben bişey demem suçum yok benimMadem kocanın takıntısını biliyorsun herşeyi silerken o flashı da çöpe ataydın.Valla gerçek anlamda inatsa işin çok zor geri adım atan sen olacaksın gibi gözüküyo.hem aynı evin içinde ne kadar küs kalınabilir ki.Senden boşanacağını da sanmam blöf yapmış aklınca bana göre.inşallah biran önce düzelir aranız.
BilmiyorumBana bahane gibi geldi
Bana sinirinden aklına gelmemiştir. Virüs vardı onları temizlerken görmüş araştırdım eğer virüs dosyada ise silindigi halde geri gelebiliyormusO fotoğraflar oraya nasıl geldi ben hiç bişey anlamadım, zaten flash içindeki dosyanın hangi tarihte yüklendiği yazıyo klasör özellikler kısmında hangi tarihte işlem yapıldığı keşke ilk gördüğünde ona baksaydı
Taktiği tuttum :Kv kp aksam yemege cagir agirla guzelce bu arada konuda biraz unutulmus olur tamam konudan bahsetme onlara sadece onlarla ilgilen biraz havali olsanki sende esini umursamiyormus gibi onlarin yaninda bikac gun bide boyle dene eve misafir al mesela en sevdiginiz ortak tanidiklar ben oyle yapiyorum valla kus oldugumuz zaman tanidik biruni cagiryorum sohbet ediyoruz. bi dene bence
Ben o flashı verdigimde sözlü bile değildik ne bileyim huyunu suyunu. Ister boşansın ister af dilesin kendi bilecegi iş bu saatten sonra ben bişey demem suçum yok benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?