- Konu Sahibi Limonsarisi
-
Paranoyak olmuş farkındayım herseyi eski sevgilime bağlıyor o kadar kötü ki. Geçenlerde arkadaşımla eşi geldi. Eşini 8 senedir tanıyorum bana diyor ki arkadaşının eşi eski sevgiline benziyor o yüzden o kadar konuştun bu adamla
Fotoğrafları görmüş anlattı hepsi vardı ama daha önceden atılmış olabilir hatırlamıyorum ama eşime verdigimde yoktu silmistim sanırım dosyada virüs var virüs temizlenmeye calisilinca ortaya çıkmış anlamadım pek bilmem ama araştırdım bu kadarını öğrendim eşim de öğrenebilirdibu yaşadıkların kıskançlıktan öte birşey ortada bir şey var mı yok mu o bile belirsiz. Ben olsam bu lafları sindiremezdim. O fotoğrafları önüne koymadığı sürece benim gözümde eşin sana iftira atıyor ya da psikolojik sorunları var. Şizofreni midir nedir. Sen neden o flasha atıp kendi elinle ona veresin ki mantık dışı bu. Gene iyi sakin duruyorsun ben duramazdım resmen namusuna dil uzatıyor
Korkuyorum zaten. Ona göre kıskançlık bana göre guvensizlik ve bence boyutu git gide artıyor ama sevgiden değil zannetmiyorum sevgi bu değilTüm yorumları okudum, eşin felaket derecede takıntı yapmış olmalı. Diğer ihtimal paranoyak. Ya çok kıskanç ve bu onu delirtiyor ya da hasta. Bu eski sevgili meselesinin üzerine gidip sorunun kaynağını öğrenmen senin için iyi olur düşüncesindeyim. Ne olur ne olmaz.. İlerde yani. Saçma takıntılar ve kıskançlıklardan eşlerini öldüren insanlar var..
Neye inaniyorsan inan ne yapiyorsan yap yoruldum artık onuruma serefime laf ediyorsun ettirmem dedim bi daha da konusmadim ne aradım ne msj attım ne de evin içinde karşılaştım ama korkuyorum yalan yokyapacağım tek şey açıklamasını yapar ''inanmıyorsan gerekeni yaparsın , inanıyorsan da tuhaf takıntılarını öne sürerek beni yıpratmana ve kötü hissettirmene izin vermeyeceğim. seçimini yap.'' der.
hiç bir şey olmamış gibi devam ederdim hayatıma...
her söylendiğinde de yanından ayrılır tınlamazdım kendisini.
ayrıca eşine dikkat et bu kadar takıntı hiç iyi değil kendini korumada tutarsan maddi manevi ve fiziksel yönden iyi olur
Neye inaniyorsan inan ne yapiyorsan yap yoruldum artık onuruma serefime laf ediyorsun ettirmem dedim bi daha da konusmadim ne aradım ne msj attım ne de evin içinde karşılaştım ama korkuyorum yalan yok
Dedim eski sevgilimle arkadastik biz hiç sorun yaşamadık ama evlenmeyi hiç dusunmedik o kadar büyük bir aşk yoktu sadece anlasiyorduk ayrıldık. Eşime diyorum ki bak ben seni 1 buçuk senedir çekiyorum sevdiğim için diyorum ben de onu merak ediyorum beni neden cekiyorsun diyor
Sürekli söylediği bişey olduğu için yadirgamiyorum artıkyorumlari uc asagi bes yukari okudum..
bu lafi soyleyen insan bidefa kendisinden memnun degildir.
bi omur boyle bi insanla nasil gecer bilmiyorum,Allah yardimciniz olsun..
Bi tek babasını dinler ama onlara da anlatamamsizi tanıyan ve eşinizin saygı duydugu biri varsa o konuşsun eşinizle olmazsa.
biri silkelerse bu kadar abartmaz belki
Bende bilemiyorum artıkböyle bi insanla ne kadar sürer bu evlilik bilmem.
Tedavi olmazsa barışmam ki sartim buEsin okadar paranoyak olmuski eve gelen misafiri bile eski sevgiline benzetebiliyor ..
Bu noktadan sonra ne yapilabilirki , esinin tedavi gormesi gerekiyor .
Kendi kendine duzelecegini asla sanmiyorum ..
Her erkekte bir olmuyo işte ayni annenin dogurdugunun huyu bile benzemiyo var boyle erkeklerde malesefBu adam senin kocan mi dusmanin mi? Saka gibi
Sanirim dosya virüsluymus virüs temizlemeye çalışırken çıkmış benim anladigim o ama eşim kabul etmiyorsizin göremediğiniz o resimleri eşiniz nasıl görmüş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?