Kocam boşanmak istiyor ben istemiyorum ne olacak

inşallah hatasını anlayıp gerektiği gibi özür diler.. bu erkekler çok hanzolar böyle durumlarda eşin tipteki erkekleride tanırım özür dilesede ders alacağını sanmıyorum inşallah yanılıyorumdur inşallah sen değiştirebilirsin...

arkadaşlar olay sadece fotoğraf değil. adam rahatsız şu mesajı okuyun .

Fotoğrafları görmüş anlattı hepsi vardı ama daha önceden atılmış olabilir hatırlamıyorum ama eşime verdigimde yoktu silmistim sanırım dosyada virüs var virüs temizlenmeye calisilinca ortaya çıkmış anlamadım pek bilmem ama araştırdım bu kadarını öğrendim eşim de öğrenebilirdi

Tüm yorumları okudum, eşin felaket derecede takıntı yapmış olmalı. Diğer ihtimal paranoyak. Ya çok kıskanç ve bu onu delirtiyor ya da hasta. Bu eski sevgili meselesinin üzerine gidip sorunun kaynağını öğrenmen senin için iyi olur düşüncesindeyim. Ne olur ne olmaz.. İlerde yani. Saçma takıntılar ve kıskançlıklardan eşlerini öldüren insanlar var..

Korkuyorum zaten. Ona göre kıskançlık bana göre guvensizlik ve bence boyutu git gide artıyor ama sevgiden değil zannetmiyorum sevgi bu değil

yapacağım tek şey açıklamasını yapar ''inanmıyorsan gerekeni yaparsın , inanıyorsan da tuhaf takıntılarını öne sürerek beni yıpratmana ve kötü hissettirmene izin vermeyeceğim. seçimini yap.'' der.

hiç bir şey olmamış gibi devam ederdim hayatıma...

her söylendiğinde de yanından ayrılır tınlamazdım kendisini.

ayrıca eşine dikkat et bu kadar takıntı hiç iyi değil kendini korumada tutarsan maddi manevi ve fiziksel yönden iyi olur

Neye inaniyorsan inan ne yapiyorsan yap yoruldum artık onuruma serefime laf ediyorsun ettirmem dedim bi daha da konusmadim ne aradım ne msj attım ne de evin içinde karşılaştım ama korkuyorum yalan yok

Neye inaniyorsan inan ne yapiyorsan yap yoruldum artık onuruma serefime laf ediyorsun ettirmem dedim bi daha da konusmadim ne aradım ne msj attım ne de evin içinde karşılaştım ama korkuyorum yalan yok

sizi tanıyan ve eşinizin saygı duydugu biri varsa o konuşsun eşinizle olmazsa.

biri silkelerse bu kadar abartmaz belki

yorumlari uc asagi bes yukari okudum..
bu lafi soyleyen insan bidefa kendisinden memnun degildir.
bi omur boyle bi insanla nasil gecer bilmiyorum,Allah yardimciniz olsun..

Esin okadar paranoyak olmuski eve gelen misafiri bile eski sevgiline benzetebiliyor ..
Bu noktadan sonra ne yapilabilirki , esinin tedavi gormesi gerekiyor .

Kendi kendine duzelecegini asla sanmiyorum ..

sizin göremediğiniz o resimleri eşiniz nasıl görmüş?

Haydaa geçmiş bitmiş konuları neden açıp kendini de snei üzüyor ki yazık yaaa
İnsanlar kendi huzurunu kendileri bozuyor başka bişi degil yani

şimdi eşinin açısından bakınca eşinde haklı
sende eşinin flasında eski sevgilsinin resimlerini görsen kızarsın
ama sende haklısın bilemedimk,
keşke dosya oluşturulma tarihine baksaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…