- 11 Eylül 2011
- 1.833
- 4.146
- 333
- Konu Sahibi Mor lahana
-
Eşinizle oturup konuşun önceden daha aktif bi ilişki varsa şimdi aza inince ne oluyo neden böyle diye bi kendi kendine sorgulamıştır yardımcı olsun birazda size karşılıklı konuşularak halledilecek şeyler olduğunu düşünüyorum canım benimMerhaba. Eşimle tartıştık bugün sabah cinsel birlikteliğimizin az olduğunu söylüyor. Bebeğim var onunla ilgilenmekten zaten yoruluyorum çok fazla zaman ayıramıyorum galiba kocama. Her zaman her konuda çok anlayışlı birisi ama bugün söyledikleri beni şaşırttı böyle düşündüğünü hiç bilmiyordum, düzenli bi ilişkimiz olmuyo malesef bazen 3 akşam üst üste, bazen hafta da bi kere ama kızlar nedense hiç istemiyorum birlikte olmak çok seviyorum kocamı ama artk yorgunluktan heralde bebeğim uyuyunca hemen uyumak istiyorum oda çok kızıyo cinsel hayatımızı bitirdin diye. O mu çok ilişkiye düşkün, yoksa bende mi sorun anlamadım.
Haftalık yeterli miktarda yapıyormuşsunuz zaten. Bebeğe rağmen..Merhaba. Eşimle tartıştık bugün sabah cinsel birlikteliğimizin az olduğunu söylüyor. Bebeğim var onunla ilgilenmekten zaten yoruluyorum çok fazla zaman ayıramıyorum galiba kocama. Her zaman her konuda çok anlayışlı birisi ama bugün söyledikleri beni şaşırttı böyle düşündüğünü hiç bilmiyordum, düzenli bi ilişkimiz olmuyo malesef bazen 3 akşam üst üste, bazen hafta da bi kere ama kızlar nedense hiç istemiyorum birlikte olmak çok seviyorum kocamı ama artk yorgunluktan heralde bebeğim uyuyunca hemen uyumak istiyorum oda çok kızıyo cinsel hayatımızı bitirdin diye. O mu çok ilişkiye düşkün, yoksa bende mi sorun anlamadım.
Çok teşekkür ederim kuzum benimki de öyle olur da sonrası sıkıntıSağlıkla al kucağına inşallah. Hamileyken rahattım bende bişey olur korkusuyla çok yaklaşmıyodu
10 aylıkBebeğiniz kaç aylık?
Evet ama yetmiyor malesef yorgun halimle gene de geri çevirmemeye çalışıyorum ama anlamıyorHaftalık yeterli miktarda yapıyormuşsunuz zaten. Bebeğe rağmen..
Sıkıntı cinsel birliktelik sayısı değil gibi
Evet ama yetmiyor malesef yorgun halimle gene de geri çevirmemeye çalışıyorum ama anlamıyor kHaftalık yeterli miktarda yapıyormuşsunuz zaten. Bebeğe rağmen..
Sıkıntı cinsel birliktelik sayısı değil gibi
Gerçekten öyle yapmak lazım bakalım hali kalıcak mı. Evt zor bide bebeğim öyle sakin bi bebek değil yaniHaftasonu verin bebeği kucağına, akşama yemeğinizi hazır istediğinizi söyleyin, çıkın ister dışarıdaki işlerinizi halledin ister gezin, akşam bebek uyuyunca da sevişelim dersiniz. Tabii ki de fiziksel güç gerektiren işleri tenzih ederek söylüyorum ama küçük bir bebeğe sürekli olarak bakmak herhangi bir işten çok daha zor üstelik ev işi ve yemek de büyük ihtimalle size kalıyor. Size kolaylıklar diliyorum.
Bu bir görev değil ki İstemeye istemeye yapmayın bence. Belki romantizme ihtiyacınız vardır. Eşiniz anlayışsız ve bencil bir tipe benziyor :/Evet ama yetmiyor malesef yorgun halimle gene de geri çevirmemeye çalışıyorum ama anlamıyor
Senin eşin nasıldı bu konuda peki anlayışlı davrandı mı ilişki konusundaKucuk bebekle cinsellik he?guldurmeyin beni.Agzimdan salyalar aka aka uyuyordum ilk 1 seneemzirme disinda 1 gun sizin anneliginizi ustlensin bakalim aksama kolu kalkacak hali olacak mi?Bitirmismissiniz cinselligi.Pehh
Yani afedersiniz ama benim için artık bi zevk değil mecburiyete dönüştü sırf eşim istiyo diye. İnşallah geçici bi durumdur buBu bir görev değil ki İstemeye istemeye yapmayın bence. Belki romantizme ihtiyacınız vardır. Eşiniz anlayışsız ve bencil bir tipe benziyor :/
Bizim ikiz var. 2 bebek oldugu icin ve nerdeyse ilk 1 seneleri tam karantina zamanina denk geldiginden birine esim bakiyodu zaten.Onun da hali kalmiyodu.Gozumuz ne seks goruyodu ne bisey.Bir an once uyusalar da sizip kalsak modundaydik.Evin salonunda 1 kanepede o yaninda 1 besik,diger kanepede ben yanimda bir besik.Senin eşin nasıldı bu konuda peki anlayışlı davrandı mı ilişki konusunda
Bence kendinize biraz zaman ayırın. Anne ve eş yükünü azaltın yardım istemekten çekinmeyin.Yani afedersiniz ama benim için artık bi zevk değil mecburiyete dönüştü sırf eşim istiyo diye. İnşallah geçici bi durumdur bu
Hatayi burda yapıyoruz bagimli cocuklar yetistiriyoruzİlgileniyor aslında oda ama ne kadar ilgilenen bilir ki, bebeğim bana çok düşkün kimse de durmuyor başka malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?