Kocam cinsel hayatımızdan şikayetçi

bebek sonrası cinselliğin eski rayına girmesi bazı ailelerde 2 yılı bulur. bazen bebenin keyfi iyidir, eskisi gibi olur bazen diş çıkarır atağa girer ev arkadaşlığına döner. kolay değil ki

Haftasonu verin bebeği kucağına, akşama yemeğinizi hazır istediğinizi söyleyin, çıkın ister dışarıdaki işlerinizi halledin ister gezin, akşam bebek uyuyunca da sevişelim dersiniz. Tabii ki de fiziksel güç gerektiren işleri tenzih ederek söylüyorum ama küçük bir bebeğe sürekli olarak bakmak herhangi bir işten çok daha zor üstelik ev işi ve yemek de büyük ihtimalle size kalıyor. Size kolaylıklar diliyorum.

Eşinizle oturup konuşun önceden daha aktif bi ilişki varsa şimdi aza inince ne oluyo neden böyle diye bi kendi kendine sorgulamıştır yardımcı olsun birazda size karşılıklı konuşularak halledilecek şeyler olduğunu düşünüyorum canım benim

Haftalık yeterli miktarda yapıyormuşsunuz zaten. Bebeğe rağmen..

Sıkıntı cinsel birliktelik sayısı değil gibi

Eşim çok istekli biri ve çocuğum küçükken bu konu yüzünden çok tartışırdık. Benim o aşırı istekli hallerimden eser kalmadı belli bir süre. Akşam olsa da yatıp dinlensem modunda dolaşıyordum.

Sonuç olarak tek çocukla kalıp sex hayatımıza bir daha bu darbeyi vurmama kararı aldık.

Bizde bebek yok, biz bile hergun yapmiyoruz. Bir gun arayla olmasi yetiyor. Sizde bebek var haftada 3 gun olsa gayet yeter.

Bu hergun sevişmek diye tutturan adamlarin ben saatlerce ön sevişme vs yaptigini dusunmuyorum niyeyse masturbasyon yapar gibi hizlic insellik yasiyor olabilirler mi
Biraz teferruatli sevişse 1-2 gun ara verdi diye triplenmez bence

Haftalık yeterli miktarda yapıyormuşsunuz zaten. Bebeğe rağmen..

Sıkıntı cinsel birliktelik sayısı değil gibi
Evet ama yetmiyor malesef yorgun halimle gene de geri çevirmemeye çalışıyorum ama anlamıyor k
Gerçekten öyle yapmak lazım bakalım hali kalıcak mı. Evt zor bide bebeğim öyle sakin bi bebek değil yani

Kucuk bebekle cinsellik he?guldurmeyin beni.Agzimdan salyalar aka aka uyuyordum ilk 1 sene emzirme disinda 1 gun sizin anneliginizi ustlensin bakalim aksama kolu kalkacak hali olacak mi?Bitirmismissiniz cinselligi.Pehh
Senin eşin nasıldı bu konuda peki anlayışlı davrandı mı ilişki konusunda

Senin eşin nasıldı bu konuda peki anlayışlı davrandı mı ilişki konusunda
Bizim ikiz var. 2 bebek oldugu icin ve nerdeyse ilk 1 seneleri tam karantina zamanina denk geldiginden birine esim bakiyodu zaten.Onun da hali kalmiyodu.Gozumuz ne seks goruyodu ne bisey.Bir an once uyusalar da sizip kalsak modundaydik.Evin salonunda 1 kanepede o yaninda 1 besik,diger kanepede ben yanimda bir besik.

İlgileniyor aslında oda ama ne kadar ilgilenen bilir ki, bebeğim bana çok düşkün kimse de durmuyor başka malesef
Hatayi burda yapıyoruz bagimli cocuklar yetistiriyoruz
Vaktinde babasinin kucagina verip babnla vakit gecir demis olsaydik bunlarin hic biri olmazdi
Empati kurarak yazmak istedim ama ben tam da bu yazdiklarimi uyguladim asla taviz vermedim
Ha su demekte deil cocuklarimi kucagima aldim ama babasi nenesi dedesi yaninda iken onlarla kaynastirip kendime vakit ayirmayi basarabildim cok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…