- Konu Sahibi Mor lahana
-
Durmuyor değil de ya eşiniz oyalamayi bilmiyor, ya bebek üstüne kalmasın diye isteksiz bakıyor ve bebek bunu hissediyor ya da siz başkasına emanet etmek istemiyor, başkasına guvenmiyorsunuz ki bebek de sizden ayrılmıyor.İlgileniyor aslında oda ama ne kadar ilgilenen bilir ki, bebeğim bana çok düşkün kimse de durmuyor başka malesef
Hahaha bebek doğduktan sonra görüşelim lütfenHaftada 1 gün bana da az gelir açıkçası. Bebek olunca nasıl olacak bilmiyorum tabi ama eğer bebek çok küçükse kocanın da anlayışlı olması lazım. Tamam ihtiyaç ama yorgun bir beden ile akla ilk gelen şey sevişmek olmuyor…
Makina mı bu? Her gün her gün abartmış...her gün istiyo o istedikçe ben soğuyorum sanki ilişkiden
Genel olarak konuda çok haklısınız, yoruluyosunuz istemiyo olabilirsiniz ama bu cümle cok saçma. Bebegim bana düşkün bensiz durmuyo olayı cocugun tabiatında olan bi şey değil biraz siz bu hale getirmis oluyosunuz.İlgileniyor aslında oda ama ne kadar ilgilenen bilir ki, bebeğim bana çok düşkün kimse de durmuyor başka malesef
Evet çok haklısınız ama pandemi süreci hep evde olduğumuz için hep bana bağlandı başka kimseyi görmedi eşim de benim kadar ilgilenmediği için bana düşkün olduGenel olarak konuda çok haklısınız, yoruluyosunuz istemiyo olabilirsiniz ama bu cümle cok saçma. Bebegim bana düşkün bensiz durmuyo olayı cocugun tabiatında olan bi şey değil biraz siz bu hale getirmis oluyosunuz.
Anlıyorum sizi işiniz çok zor. Onca işin arasında adamın istekleri size kapris gibi geliyordur. Kolay gelsin.Evet çok haklısınız ama pandemi süreci hep evde olduğumuz için hep bana bağlandı başka kimseyi görmedi eşim de benim kadar ilgilenmediği için bana düşkün oldu
Sizin durumunuz daha zormuş. Şimdi ne kadarlık oldular bebeklerinizBizim ikiz var. 2 bebek oldugu icin ve nerdeyse ilk 1 seneleri tam karantina zamanina denk geldiginden birine esim bakiyodu zaten.Onun da hali kalmiyodu.Gozumuz ne seks goruyodu ne bisey.Bir an once uyusalar da sizip kalsak modundaydik.Evin salonunda 1 kanepede o yaninda 1 besik,diger kanepede ben yanimda bir besik.
Kesinlikle bebeğimi bırakıp diğer odaya bile gidemiyorum çok ağlıyo sürekli beni istiyo. Eşimin de işine geliyo tabi durum napayım bende ağlıyo diyo. Aslında o kadar ihtiyacım var ki biraz dışarı çıkıp kafa dağıtmakDurmuyor değil de ya eşiniz oyalamayi bilmiyor, ya bebek üstüne kalmasın diye isteksiz bakıyor ve bebek bunu hissediyor ya da siz başkasına emanet etmek istemiyor, başkasına guvenmiyorsunuz ki bebek de sizden ayrılmıyor.
Yani benim oğlum da çok zorluydu.
Kucaktan yere koyamazdik.
Gece uykusu da pek yoktu.
Burda da yazmışımdir ara ara yorumlara ancak karnını doyurup babasına bırakır bir iki saat AVM'de ya da market bile olur, gezerdim, yururdum.
Ben de insanım kafamın dağılması lazım.
Ki eşim de yoğun çalışıyordu.
Ancak kadınla erkek gücü bir değil.
Onlar daha dayanıklı.
Başkasına değil kendinize odaklanın.
İhtiyacınız nedir?
Yoruluyorsaniz verin babaya uyuyun yahut dışarı çıkın.
Onun da çocuğu sonuçta.
Bakmayı, oyalamayi öğrenecek
Kesinlikle asla ödün verilecek bi konu deilEşi geri cevirmemek lafi icimi acitiyo ya :) yorgun argin keyif almadan tecavuz gibi sevisen bi kadin hayal ediorum hep. Adam istiyo diye bu kadar kendinizden ödün vermeyin ya. Geri cevrilsin nolcak. Zamanla alışır yokluguna :) tum isi kadin yapacak cocuga kadin bakacak bi de kadindan afrodit performansi beklio koca koca öküzler cok canimi sikio. Zaten çiftlesmeyeceksek kuru kuru sevişip durmak cok sacma bi enerji kaybi aslinda. Baska yapan hayvan bile yokdogada diger hayvanlar dogurmak uzere çiftlesiyo yani bi biz keyfine cok sacma. Bi de yunuslar miydi ne...
Anlıyorum sizi çok da haklısınız.Kesinlikle bebeğimi bırakıp diğer odaya bile gidemiyorum çok ağlıyo sürekli beni istiyo. Eşimin de işine geliyo tabi durum napayım bende ağlıyo diyo. Aslında o kadar ihtiyacım var ki biraz dışarı çıkıp kafa dağıtmak
İşte ben de onu dedim ya; doğduktan sonra ne olur bilmem ama yorgun olunca can istemez diye..Hahaha bebek doğduktan sonra görüşelim lütfen
Bir yunuslar bir de akrep burcu kocalar.....Eşi geri cevirmemek lafi icimi acitiyo ya :) yorgun argin keyif almadan tecavuz gibi sevisen bi kadin hayal ediorum hep. Adam istiyo diye bu kadar kendinizden ödün vermeyin ya. Geri cevrilsin nolcak. Zamanla alışır yokluguna :) tum isi kadin yapacak cocuga kadin bakacak bi de kadindan afrodit performansi beklio koca koca öküzler cok canimi sikio. Zaten çiftlesmeyeceksek kuru kuru sevişip durmak cok sacma bi enerji kaybi aslinda. Baska yapan hayvan bile yokdogada diger hayvanlar dogurmak uzere çiftlesiyo yani bi biz keyfine cok sacma. Bi de yunuslar miydi ne...
Bebek olmadan önce daha sık oluyordu eşim şuan öyle olmasını bekliyor ama bebekle uğraş, ev işi, yemek derken birlikte olmak aklından bile geçmiyo açıkçası
Babailik görevi doğumdan 9 ay önce bitmis mi adamin? Sperm verdi,bitti gitti. Artık gururla "babayim" diye gezebilirİlgileniyor aslında oda ama ne kadar ilgilenen bilir ki, bebeğim bana çok düşkün kimse de durmuyor başka malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?