Kocam cinsel hayatımızdan şikayetçi

Bu geçici bir durum eşinizin anlayışlı olması gerekli.Bebek anneyi yorar ister istemez sexapaliteyi de düşürür ..bunlar bir süre normal kabul edilebilir. Ama uzun sürerse uzmandan yardım almak gerekir

İlgileniyor aslında oda ama ne kadar ilgilenen bilir ki, bebeğim bana çok düşkün kimse de durmuyor başka malesef
Durmuyor değil de ya eşiniz oyalamayi bilmiyor, ya bebek üstüne kalmasın diye isteksiz bakıyor ve bebek bunu hissediyor ya da siz başkasına emanet etmek istemiyor, başkasına guvenmiyorsunuz ki bebek de sizden ayrılmıyor.
Yani benim oğlum da çok zorluydu.
Kucaktan yere koyamazdik.
Gece uykusu da pek yoktu.
Burda da yazmışımdir ara ara yorumlara ancak karnını doyurup babasına bırakır bir iki saat AVM'de ya da market bile olur, gezerdim, yururdum.
Ben de insanım kafamın dağılması lazım.
Ki eşim de yoğun çalışıyordu.
Ancak kadınla erkek gücü bir değil.
Onlar daha dayanıklı.
Başkasına değil kendinize odaklanın.
İhtiyacınız nedir?
Yoruluyorsaniz verin babaya uyuyun yahut dışarı çıkın.
Onun da çocuğu sonuçta.
Bakmayı, oyalamayi öğrenecek

Hahaha bebek doğduktan sonra görüşelim lütfen

İlgileniyor aslında oda ama ne kadar ilgilenen bilir ki, bebeğim bana çok düşkün kimse de durmuyor başka malesef
Genel olarak konuda çok haklısınız, yoruluyosunuz istemiyo olabilirsiniz ama bu cümle cok saçma. Bebegim bana düşkün bensiz durmuyo olayı cocugun tabiatında olan bi şey değil biraz siz bu hale getirmis oluyosunuz.

Evet çok haklısınız ama pandemi süreci hep evde olduğumuz için hep bana bağlandı başka kimseyi görmedi eşim de benim kadar ilgilenmediği için bana düşkün oldu

Sizin durumunuz daha zormuş. Şimdi ne kadarlık oldular bebekleriniz

Eşi geri cevirmemek lafi icimi acitiyo ya :) yorgun argin keyif almadan tecavuz gibi sevisen bi kadin hayal ediorum hep. Adam istiyo diye bu kadar kendinizden ödün vermeyin ya. Geri cevrilsin nolcak. Zamanla alışır yokluguna :) tum isi kadin yapacak cocuga kadin bakacak bi de kadindan afrodit performansi beklio koca koca öküzler cok canimi sikio. Zaten çiftlesmeyeceksek kuru kuru sevişip durmak cok sacma bi enerji kaybi aslinda. Baska yapan hayvan bile yok dogada diger hayvanlar dogurmak uzere çiftlesiyo yani bi biz keyfine cok sacma. Bi de yunuslar miydi ne...

Kesinlikle bebeğimi bırakıp diğer odaya bile gidemiyorum çok ağlıyo sürekli beni istiyo. Eşimin de işine geliyo tabi durum napayım bende ağlıyo diyo. Aslında o kadar ihtiyacım var ki biraz dışarı çıkıp kafa dağıtmak

Kesinlikle asla ödün verilecek bi konu deil

Anlıyorum sizi çok da haklısınız.
Ancak böyle gitmez.
Alisacaklar öyle ya da böyle.
Önce yarım saat baksın yürüyün siz de.
Yürürken beyin yürümeye bir yere takılıp düşmemeye çalışmaya odaklanır.
Bu da beyinde dönüp dolaşan olumsuz dusunceleri siler resetler.
Kendiniz için yapın bunu.
Yürüyün kafanız bosalsin.
Böylece çocuğunuza tahammulunuz de artacak.

Oho ben Doğumdan sonra ilk 6 ay ilişkiye bile girmedim. Hiç ama hiç istemiyordum. Eşim de anlayışla karşıladı, hiç sıkıntı yaşamadık. Öyle net bir rutin yok, bazen günde 2 kere olur bazen 1 ay olmaz. Kişilerin durumuna bağlı ama sizin eşiniz de abartıyor. Yorgunluğu geçtim canınız da istemeyebilir yani, emir kulu musunuz siz?

Ben doğumdan sonra eşlerin her anlamda birbirlerinden uzaklaşmasını doğru bulmuyorum. Canınız neden istemiyor? Sadece yorgunluk mu sebep? Bende 2 kere doğum yaptım ama eşimden hiç uzaklaşmadım. Doğumdan hemen sonra evet eski gibi değildi ama zamanla çocuk büyüdükçe düzen oturdukça herşey rayına oturuyor.

Bir yunuslar bir de akrep burcu kocalar.....

Bu soruna çare bulmalısın annenden veya kayınvalidn den en azından gündüzleri yardım alıp dinlenmelisin eşini ihmal etme genelde hep kocalar isteksiz bak s nin esin istekli sen degilsin

Bebek olmadan önce daha sık oluyordu eşim şuan öyle olmasını bekliyor ama bebekle uğraş, ev işi, yemek derken birlikte olmak aklından bile geçmiyo açıkçası
Babailik görevi doğumdan 9 ay önce bitmis mi adamin? Sperm verdi,bitti gitti. Artık gururla "babayim" diye gezebilir
Madem evdesiniz iş bölümü yapın, yükünüzü alsın. Kimin 24 saatin 32 saatinde ev işiyle uğraşırken bir de akşam kocasini nazlamaya iştahı kalır ki?
Madem bebek tek sende duruyor ve bebek - ev işi - yemek derken çok yoruluyorsun, çözümü çok basit değil mi? İş bölümü yapın, işten geliyor,yemeği o geldiğinde hazır olsun ama kirlileri ayıklama-makina-asma toplama- ütü onun olsun. Sonuçta yorgun da siz çalıştığınız zamanlar yorgun olduğunuz halde ütüyü çamaşırı yapmıyor muydunuz? Dünyada milyonlarca çalışan insan bir sekilde bu düzeni dondurmuyor mu?
Bir de yemek sizden ama mutfağı toplama ve akşam bulaşık makinasini çalıştırma ondan olsun.
Ev için kıyın adamın parasına, silme de yapan robot supurge aldırın. Her gün şarjı bitene kadar evi silsin, süpürsün.
Size de çocuğa bakmak, ortalığı toplamak ve iki lokma akşam yemeği hazırlamak kalır,biraz daha rahatlarsın. Hem ev işi yapan erkek seksi gelir kadınlara (kendimden çıkıp tümevarım yaptım) , gözünüze bir şirin gözükür adam,arzularsiniz.
Haftasonu da her cumartesi çocuk baba saatiniz olsun, çıkın evden. Bir sufle yiyin, bir kız arkadaşla çay için, bir baciniza uğrayın,bir mağaza gezin, ne bileyim manikür yaptırin , kas aldırın. Rahatlayın, kendinizi robot anneden insana çevirin.
Sonra zaten sizin de içinizden gelir bazı seyler.
Ayrıca ben asla anlamadım, asla da anlayamayacagim 'hic istemiyorum ama eşimi/partnerimi mutlu etmek için sevistim'' hikayeisni. Ha, kadın reddeder yatağın öte ucuna gider,adam tahrik edici dokunuslarda ,sözlerde bulunur öper koklar - kadin ikna olur flaan, onu kasdetmiyorum.
Ama kadın yorgun,argın ya da belki mutsuz,tripli. Ama o an adam geldi diye gözlerimi kaparim,vazifemi yaparım diye adamla sevişecek, öyle mi? Bu da bir çeşit taciz bence. Adamın iyi bir koca/sevgili olması, aranızda nikah akdi olması bir şeyi değiştirmiyor. Belki de peşpeşe hiç zevk almadiginiz cinsel iliksiler yaşamak sizi ilişkiden sogutmustur. Eskiden seks deyince ateşli - heyecanlı aktiviteleri animsarken şimdi seks deyince adamın üstüne abandigi,senin de 'erken bitse bari' diye tavana baktığın saçma anıları animsamaya başlamışsindir belki de. Böyle devam ederse cinselliğe bakışın etkilenecek ve belki de ileriki hayatında da artık senin için eziyet olmaya devam edecek .
Bence hiç risk alma.
Güzel seks isteyen,elinden gelen görevleri yapsın.
Kimse senin padişahın değil, o ev de o çocuk da tek sana ait değil.
Tüm yükü sirtlanip erkeğe hakettigi sorumlulugu vermeyen her kadin gibi mutsuzsun işte evinde. Adama da görevlerini hatırlat,kendini rahatlar ve evliliğini kurtar.
Bence anahtar çözüm bu

Peki hiç istememe halınızı kocaniza nasıl yansitiyorsunuz? Eşiniz demiyor mu bu ne böyle diye. Bebek insanın aklıni başından alan bir varlık orası doğru. Ama siz genel olarak yorgunluktan değil isteksizlikten boylesiniz. Yorgun olmayınca eşinize karşı tutumunuz nasıl peki? Tutkuyla arzuluyor musunuz? Bu sorunun cevabı hayır ise bu basit bir yorgunluk değildir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…