Kocam cinsel hayatımızdan şikayetçi

Makinaya bi bardak dahi koymaz. Hamileyken çok yardım ediyordu şuan tık yok ama istekleri çok hepsine nasıl yetişeyim bende insanım
Bunu ona anlatmalisin. Hatta uygulatmalisin ki seni anmasin. Gonlunun olmasi icin enerji birakmali sana.

Bence adam sizden ilgi bekliyor. Bir kaç kez siz talep edin belki sonralarında bu kadar sık istemez.

“İlgilenirim ama bende durmuyo ki ağlıyo", eşimin cevabı bu oyalamaya çalışmaz hiç ağlarsa bana verir hemen
illa yatmama gerek yok hayatım dışarı çıkıp hava alıp geleceğim diyip zırt diye çıkın dışarı
ilk günler böyle yapın sonra yatarsınız :)

hergün ilişki isteyen adam kendi odaklıdır yukarıda bir arkadaş da yazmış bana da öyle geliyor
yani ilişkide de hadi olsun bitsin modundadır bu uzaklaştırmıştır sizi
inatla ona baktırmaya çalışın çocuğu uğraşın

Yeterli görev paylaşımını yapıyor mu? Pardon bu soru cevaplanmış eşine saydıranlara katılıyorum

Sureleri gayet normal sende değil eşinde problem var azmış sanirim

hicc sasirmadim tipik turk erkegi.. kadini kole yerine koyan..is bolumu yapin.. ayrica her gun sex mi olur 20 yasinda misiniz Allah askina.. yorucu birsey bence her gun.. birde kalk gusul al vs. Cok is her gun..haftada 2-3 oluyormus o da yeterli bence..

her gün istiyo o istedikçe ben soğuyorum sanki ilişkiden
Çoluğum çocuğum yok ama işten gelince pertim çıkmış oluyor, her gün nedir yahu, az besle bu adamı enerjisi fazla gelmiş, ev işlerini de tutuştur eline meşgul olsun, boş kalınca sana sarmasın, töbe yarabbim ya bu erkeklerin niye yazıktır, günahtır bu kadın benim hayat arkadaşım düşüncesi yok. El kadar bebek üstüne ev işi, yemek üstüne her gece sabahlar olmasın oldu canım

İlgileniyor aslında oda ama ne kadar ilgilenen bilir ki, bebeğim bana çok düşkün kimse de durmuyor başka malesef
Bu annelerin hatası
Doğumdan itibaren baba bakamaz, alt değiştiremez vs diye diye bebekle baba ilişkisini baltalıyoruz.

Oğlum 2 aylık. Doğduğu gece daha eşimin kucağına verdim uyudum. Ben günde 12 saat bakıyorsam o da 12 saat bakar.

Gece uyusun mesaisi var demem. O işe gidiyor evet ama ben de tüm gün bebekle mesai yapıyorum. Eşitiz yani. Neden eşit uyumayalım?

Gerekirse 4 saat aralıksız uyurum. Kriz anları dışında eşimin göğsüne yatarak sakinleşir.

Bu yüzden bebek baba ilişkisini güçlendirmeye çalışın. Bebeği sadece anneye bağımlı hale getirmeyin

Bi de çıcık bıkımı ınninin girivi diyenler yüzünden. Annem dur elini kesersin diye diye tatlı kaşığından daha keskin bi şey vermedi elime mutfağa 25 yaşında girdim. Adama baktırmazsan eline çocugu verince geri verir 3 dk sonra

Haftada 2-3 gün bile fazla değil mi? Bebeğim yok ama ben de çalışan biriyim ve her gün yorgun geliyorum. Yemeği, çayı derken gece bitiyor. Sabah erken kalkacak insan, yorgun ve uykusuz olmaktan nefret ederim. Hakkaten haftada 3-4 defa yapanlar bunu nasıl başarıyor? Duş alma, ilişki sonrası çarşaf-nevresim değiştirmeyi saymıyorum bile..

Yuru be kizzz kim tutar seni

Kesinlikle haklısınız. Böyle akıllı cevaplara bayılıyorum.

Bebek olduktan sonra ben de isteksizlik başladı eşimle zor fırsat bulurduk bebekten .Asker arkadaşım nerdesin derdi .Bebek ev işi yemek gerçekten insanın hali kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…