- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.000
- 798
- Konu Sahibi Mor lahana
-
Bunu ona anlatmalisin. Hatta uygulatmalisin ki seni anmasin. Gonlunun olmasi icin enerji birakmali sana.Makinaya bi bardak dahi koymaz. Hamileyken çok yardım ediyordu şuan tık yok ama istekleri çok hepsine nasıl yetişeyim bende insanım
Ben doğumdan sonra eşlerin her anlamda birbirlerinden uzaklaşmasını doğru bulmuyorum. Canınız neden istemiyor? Sadece yorgunluk mu sebep? Bende 2 kere doğum yaptım ama eşimden hiç uzaklaşmadım. Doğumdan hemen sonra evet eski gibi değildi ama zamanla çocuk büyüdükçe düzen oturdukça herşey rayına oturuyor.
illa yatmama gerek yok hayatım dışarı çıkıp hava alıp geleceğim diyip zırt diye çıkın dışarı“İlgilenirim ama bende durmuyo ki ağlıyo", eşimin cevabı bu oyalamaya çalışmaz hiç ağlarsa bana verir hemen
Yeterli görev paylaşımını yapıyor mu? Pardon bu soru cevaplanmışMerhaba. Eşimle tartıştık bugün sabah cinsel birlikteliğimizin az olduğunu söylüyor. Bebeğim var onunla ilgilenmekten zaten yoruluyorum çok fazla zaman ayıramıyorum galiba kocama. Her zaman her konuda çok anlayışlı birisi ama bugün söyledikleri beni şaşırttı böyle düşündüğünü hiç bilmiyordum, düzenli bi ilişkimiz olmuyo malesef bazen 3 akşam üst üste, bazen hafta da bi kere ama kızlar nedense hiç istemiyorum birlikte olmak çok seviyorum kocamı ama artk yorgunluktan heralde bebeğim uyuyunca hemen uyumak istiyorum oda çok kızıyo cinsel hayatımızı bitirdin diye. O mu çok ilişkiye düşkün, yoksa bende mi sorun anlamadım.
Çok mantıklı... Sonra işler tersine de dönebilirBence adam sizden ilgi bekliyor. Bir kaç kez siz talep edin belki sonralarında bu kadar sık istemez.
Sureleri gayet normal sende değil eşinde problem var azmış sanirimMerhaba. Eşimle tartıştık bugün sabah cinsel birlikteliğimizin az olduğunu söylüyor. Bebeğim var onunla ilgilenmekten zaten yoruluyorum çok fazla zaman ayıramıyorum galiba kocama. Her zaman her konuda çok anlayışlı birisi ama bugün söyledikleri beni şaşırttı böyle düşündüğünü hiç bilmiyordum, düzenli bi ilişkimiz olmuyo malesef bazen 3 akşam üst üste, bazen hafta da bi kere ama kızlar nedense hiç istemiyorum birlikte olmak çok seviyorum kocamı ama artk yorgunluktan heralde bebeğim uyuyunca hemen uyumak istiyorum oda çok kızıyo cinsel hayatımızı bitirdin diye. O mu çok ilişkiye düşkün, yoksa bende mi sorun anlamadım.
Eşi geri cevirmemek lafi icimi acitiyo ya :) yorgun argin keyif almadan tecavuz gibi sevisen bi kadin hayal ediorum hep. Adam istiyo diye bu kadar kendinizden ödün vermeyin ya. Geri cevrilsin nolcak. Zamanla alışır yokluguna :) tum isi kadin yapacak cocuga kadin bakacak bi de kadindan afrodit performansi beklio koca koca öküzler cok canimi sikio. Zaten çiftlesmeyeceksek kuru kuru sevişip durmak cok sacma bi enerji kaybi aslinda. Baska yapan hayvan bile yokdogada diger hayvanlar dogurmak uzere çiftlesiyo yani bi biz keyfine cok sacma. Bi de yunuslar miydi ne...
Bu erkeklerin hayattan tek anladığı yemek ve cinsellik herhalde duygu, empati, sağ duyu o yüzden çoğunun noksanValla bana kalsa ayda bi kere falan anca olur ama erkekler işte günde 3 defa da olsa bıkmıyolar yani
Çoluğum çocuğum yok ama işten gelince pertim çıkmış oluyor, her gün nedir yahu, az besle bu adamı enerjisi fazla gelmiş, ev işlerini de tutuştur eline meşgul olsun, boş kalınca sana sarmasın, töbe yarabbim ya bu erkeklerin niye yazıktır, günahtır bu kadın benim hayat arkadaşım düşüncesi yok. El kadar bebek üstüne ev işi, yemek üstüne her gece sabahlar olmasın oldu canımher gün istiyo o istedikçe ben soğuyorum sanki ilişkiden
Bu annelerin hatasıİlgileniyor aslında oda ama ne kadar ilgilenen bilir ki, bebeğim bana çok düşkün kimse de durmuyor başka malesef
Bi de çıcık bıkımı ınninin girivi diyenler yüzünden. Annem dur elini kesersin diye diye tatlı kaşığından daha keskin bi şey vermedi elime mutfağa 25 yaşında girdim. Adama baktırmazsan eline çocugu verince geri verir 3 dk sonraBu annelerin hatası
Doğumdan itibaren baba bakamaz, alt değiştiremez vs diye diye bebekle baba ilişkisini baltalıyoruz.
Oğlum 2 aylık. Doğduğu gece daha eşimin kucağına verdim uyudum. Ben günde 12 saat bakıyorsam o da 12 saat bakar.
Gece uyusun mesaisi var demem. O işe gidiyor evet ama ben de tüm gün bebekle mesai yapıyorum. Eşitiz yani. Neden eşit uyumayalım?
Gerekirse 4 saat aralıksız uyurum. Kriz anları dışında eşimin göğsüne yatarak sakinleşir.
Bu yüzden bebek baba ilişkisini güçlendirmeye çalışın. Bebeği sadece anneye bağımlı hale getirmeyin
Yuru be kizzz kim tutar seniBu annelerin hatası
Doğumdan itibaren baba bakamaz, alt değiştiremez vs diye diye bebekle baba ilişkisini baltalıyoruz.
Oğlum 2 aylık. Doğduğu gece daha eşimin kucağına verdim uyudum. Ben günde 12 saat bakıyorsam o da 12 saat bakar.
Gece uyusun mesaisi var demem. O işe gidiyor evet ama ben de tüm gün bebekle mesai yapıyorum. Eşitiz yani. Neden eşit uyumayalım?
Gerekirse 4 saat aralıksız uyurum. Kriz anları dışında eşimin göğsüne yatarak sakinleşir.
Bu yüzden bebek baba ilişkisini güçlendirmeye çalışın. Bebeği sadece anneye bağımlı hale getirmeyin
Kesinlikle haklısınız. Böyle akıllı cevaplara bayılıyorum.Bu annelerin hatası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?