- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.955
- 248
- Konu Sahibi Mor lahana
-
Her gün her gün de fazla bence arzuda biter istekte biter . parmağımi oynatasim gelmez Vallaher gün istiyo o istedikçe ben soğuyorum sanki ilişkiden
+18de de isteksiz kocadan dert yanan üye var. Ya bunların ortası yok,ya da çiftlerden biri istekli biri isteksiz oluyoesınızın bunu soylemesı kotu bırsey degıl kı esler bırbırıyle herseyı konusabılmelı esınız olarak daha fazla ıstedıgını soylemıs sızde ona tabıkı hayatım eve geldıgınde bana yardım edersın kı ıslerım cabuk bıtsın ondan sonra neden olmasın dersınız sızde ıstersınız her saglıklı ınsan gıbı ama vakıt yok ıs yok halıyle yetısemıyorsunuz yardım ederse bos kalan vakıtlerde neden olmasın sızde konusun esınızle
Küçük bebekle hergün histerik gibi ilişki istemek nedir??? Ay nefret ediyorum bencil insanlardan. Madem bebeği eğlesin bi iki saat uyuyup dinlenin öyle haliniz olur belki. Üstelik yardımcı olması gerekiyor zaten, yükünüzü hafifletsin de sonra istesin fanfiniyiher gün istiyo o istedikçe ben soğuyorum sanki ilişkiden
Hakikaten bu adam işte yorulmuyor mu ya? Benimki işten gelince erkenden horlamaya başlıyor genelde.Demek ki eşiniz işyerinde fazla yorulmuyor, siz de tam aksine evde çok yoruluyorsunuz haliyle enerjileriniz uyuşmuyor. Bebekle ilgilenemiyorsa ev işi yapsın bakalım biraz, hem sizin yorgunluğunuz azalır hem de onun canı sıkıldıkça seks istemesi azalır. Ne bu şımarık şımarık hareketler, azcık sorumluluk verin şunlara be.
Bence yeterlı esınız için az demekkı .Her ınsanın cınsel duyguları o kadar farklıkı .Sende kendıne gore o kadar haklısınkıMerhaba. Eşimle tartıştık bugün sabah cinsel birlikteliğimizin az olduğunu söylüyor. Bebeğim var onunla ilgilenmekten zaten yoruluyorum çok fazla zaman ayıramıyorum galiba kocama. Her zaman her konuda çok anlayışlı birisi ama bugün söyledikleri beni şaşırttı böyle düşündüğünü hiç bilmiyordum, düzenli bi ilişkimiz olmuyo malesef bazen 3 akşam üst üste, bazen hafta da bi kere ama kızlar nedense hiç istemiyorum birlikte olmak çok seviyorum kocamı ama artk yorgunluktan heralde bebeğim uyuyunca hemen uyumak istiyorum oda çok kızıyo cinsel hayatımızı bitirdin diye. O mu çok ilişkiye düşkün, yoksa bende mi sorun anlamadım.
Yorgunluk +lohusalık + uykusuzluk+gazİşte ben de onu dedim ya; doğduktan sonra ne olur bilmem ama yorgun olunca can istemez diye..
Yorgunluk gerçekten. Bebeğim zaten öyle uyuyan bi bebek değil gece bile doğru düzgün uyumaz e haliyle yoruluyorum bende gündüz de ev işi + yemek, yakınlaşmaya halim kalmıyoBen doğumdan sonra eşlerin her anlamda birbirlerinden uzaklaşmasını doğru bulmuyorum. Canınız neden istemiyor? Sadece yorgunluk mu sebep? Bende 2 kere doğum yaptım ama eşimden hiç uzaklaşmadım. Doğumdan hemen sonra evet eski gibi değildi ama zamanla çocuk büyüdükçe düzen oturdukça herşey rayına oturuyor.
Aynen öyle beni anlayan birilerinin olması çok güzel. Akşam yemeğinden sonra bebeğim 1 saat kadar uyur o arada eşimde yakınlaşmaya çalışır benim hiç dinlenmeye hakkım yok çünkü. Belki de beni bu kadar sıkmasa her şey normal olucak üstüme geldikçe yorgunum zatenn daha da kızıyorumHer çocuk bir olmaz kimi bebeğin karnını doyurursun öyle 1 oyuncakla saatlerce oynar. Kimisi de 24 saat yetmez sürekli tepesinde. Sizi öyle iyi anlıyorum ki insan bazen wc ye gitcek zamanı bulamıyor. Eşlerde cinsellik bence emir kulu gibi tüm isteklerini harfiyen yerine getirmek değil. İki tarafında cinselliğe yaklaşımı göz önünde olmalı. İnşallah orta yolu bulursunuz. Onun çok istemesi seni üzüyor ve yetişmeye çalışıyorsan tam ters açıdan da onun düşünmesi lazım eşim istemiyor yoruluyor onu düşünmeliyim demesi lazım. Eşler sorunu çözmek için istekli olmalı. Böyle olmazsa ikiniz el birliğiyle sadece eşini mutlu etmeye çalışırsınız. Cinselliğin çok olması marifet değil iki tarafında cinsellikle ilgili mutlu olması marifet bence. Umarım ona yetişmeye çalışmak yerine orta yolu bulursunuz ve sende keyif alırsın.
Makinaya bi bardak dahi koymaz. Hamileyken çok yardım ediyordu şuan tık yok ama istekleri çok hepsine nasıl yetişeyim bende insanımCocuga bak, eve bak, yemek. camasir, utu... sonra da kalan enerjiyle adamin gonlunu yap....biz kadinlar neyiz? Super kahraman mi?
Bebekle azicik o ilgilensin, ev islerinde de yardim etsin. Enerjisi kaliyor mu bakalim.
“İlgilenirim ama bende durmuyo ki ağlıyo", eşimin cevabı bu oyalamaya çalışmaz hiç ağlarsa bana verir hemenİşten geldiğinde çocukla ilgilen bende biraz dinleneyim geceye dinlenmis olarak başlayalım diye söyle o zman illa kabul eder
Anlıyorum ama bu da böyle fazla gitmez“İlgilenirim ama bende durmuyo ki ağlıyo", eşimin cevabı bu oyalamaya çalışmaz hiç ağlarsa bana verir hemen
Eşinizde alacak bazı görevleri üstüne. Eve düzenli yardımcı alacaksınız gerekirse. Evde temizlik,yemek,ütü işiniz olmaz en azından. Günlük dağınık toparlama vs yaparsınız. Kendinize vakit ayırır bebek uyuduğunda sizde uyur dinlenirsiniz gün içinde. Haftada 2-3 gün bile gelse yardımcı epey rahat edersiniz.Yorgunluk gerçekten. Bebeğim zaten öyle uyuyan bi bebek değil gece bile doğru düzgün uyumaz e haliyle yoruluyorum bende gündüz de ev işi + yemek, yakınlaşmaya halim kalmıyo
Bence sizin cinsellikten daha önemli sorunlarınız var. Ne demek makineye bir bardak dahi koymazMakinaya bi bardak dahi koymaz. Hamileyken çok yardım ediyordu şuan tık yok ama istekleri çok hepsine nasıl yetişeyim bende insanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?