Kocam cinsel hayatımızdan şikayetçi

esınızın bunu soylemesı kotu bırsey degıl kı esler bırbırıyle herseyı konusabılmelı esınız olarak daha fazla ıstedıgını soylemıs sızde ona tabıkı hayatım eve geldıgınde bana yardım edersın kı ıslerım cabuk bıtsın ondan sonra neden olmasın dersınız sızde ıstersınız her saglıklı ınsan gıbı ama vakıt yok ıs yok halıyle yetısemıyorsunuz yardım ederse bos kalan vakıtlerde neden olmasın sızde konusun esınızle

+18de de isteksiz kocadan dert yanan üye var. Ya bunların ortası yok,ya da çiftlerden biri istekli biri isteksiz oluyo

bu dedigin bendede oldu ama cocuk buyudukce duzen oturdu eskiye döndük biraz zaman biraz sabir yorgunlukdan insanin aklina inan cinsellik gelmiyor. idare etsin esin her kadin belli donem Boyle oluyor

her gün istiyo o istedikçe ben soğuyorum sanki ilişkiden
Küçük bebekle hergün histerik gibi ilişki istemek nedir??? Ay nefret ediyorum bencil insanlardan. Madem bebeği eğlesin bi iki saat uyuyup dinlenin öyle haliniz olur belki. Üstelik yardımcı olması gerekiyor zaten, yükünüzü hafifletsin de sonra istesin fanfiniyi

Demek ki eşiniz işyerinde fazla yorulmuyor, siz de tam aksine evde çok yoruluyorsunuz haliyle enerjileriniz uyuşmuyor. Bebekle ilgilenemiyorsa ev işi yapsın bakalım biraz, hem sizin yorgunluğunuz azalır hem de onun canı sıkıldıkça seks istemesi azalır. Ne bu şımarık şımarık hareketler, azcık sorumluluk verin şunlara be.

Hakikaten bu adam işte yorulmuyor mu ya? Benimki işten gelince erkenden horlamaya başlıyor genelde.

Cinselliğin "normali" kişinin kendi ne kadar istiyorsa o kadardır. Sana göre normal olan bana fazla gelebilir yada tam tersi. Her gün bana fazla gelmiyor mesela. Eşle bu konuda uyumlu olmak mühim.
Ayrıca birlikte olmak isteyen eşi ayıplayanlari da anlamıyorum. Biriyle evlenince onun cinsel ihtiyaçlarının sorumluluğunu da almış oluyoruz. Cinsellik yemek gibi su gibi bir ihtiyaç. Kişi ihtiyaç duyduğunda giderilmeli. Eşler bu konuda birbirine yardımcı olmalı ki aralarındaki bağ kopmasın.
Eşinin hatası, madem bu durumdan şikayetçi ise çocukla daha cok ilgilensin. Bunu yaptıracak olan da sensin. Sorumluluğu onunla paylaş, kendine vakit ayır. Her şey yoluna girer diye düşünüyorum.

Bence yeterlı esınız için az demekkı .Her ınsanın cınsel duyguları o kadar farklıkı .Sende kendıne gore o kadar haklısınkı

Her çocuk bir olmaz kimi bebeğin karnını doyurursun öyle 1 oyuncakla saatlerce oynar. Kimisi de 24 saat yetmez sürekli tepesinde. Sizi öyle iyi anlıyorum ki insan bazen wc ye gitcek zamanı bulamıyor. Eşlerde cinsellik bence emir kulu gibi tüm isteklerini harfiyen yerine getirmek değil. İki tarafında cinselliğe yaklaşımı göz önünde olmalı. İnşallah orta yolu bulursunuz. Onun çok istemesi seni üzüyor ve yetişmeye çalışıyorsan tam ters açıdan da onun düşünmesi lazım eşim istemiyor yoruluyor onu düşünmeliyim demesi lazım. Eşler sorunu çözmek için istekli olmalı. Böyle olmazsa ikiniz el birliğiyle sadece eşini mutlu etmeye çalışırsınız. Cinselliğin çok olması marifet değil iki tarafında cinsellikle ilgili mutlu olması marifet bence. Umarım ona yetişmeye çalışmak yerine orta yolu bulursunuz ve sende keyif alırsın.

Yorgunluk gerçekten. Bebeğim zaten öyle uyuyan bi bebek değil gece bile doğru düzgün uyumaz e haliyle yoruluyorum bende gündüz de ev işi + yemek, yakınlaşmaya halim kalmıyo

Aynen öyle beni anlayan birilerinin olması çok güzel. Akşam yemeğinden sonra bebeğim 1 saat kadar uyur o arada eşimde yakınlaşmaya çalışır benim hiç dinlenmeye hakkım yok çünkü. Belki de beni bu kadar sıkmasa her şey normal olucak üstüme geldikçe yorgunum zatenn daha da kızıyorum

Cocuga bak, eve bak, yemek. camasir, utu... sonra da kalan enerjiyle adamin gonlunu yap....biz kadinlar neyiz? Super kahraman mi?
Bebekle azicik o ilgilensin, ev islerinde de yardim etsin. Enerjisi kaliyor mu bakalim.
Makinaya bi bardak dahi koymaz. Hamileyken çok yardım ediyordu şuan tık yok ama istekleri çok hepsine nasıl yetişeyim bende insanım

Yorgunluk gerçekten. Bebeğim zaten öyle uyuyan bi bebek değil gece bile doğru düzgün uyumaz e haliyle yoruluyorum bende gündüz de ev işi + yemek, yakınlaşmaya halim kalmıyo
Eşinizde alacak bazı görevleri üstüne. Eve düzenli yardımcı alacaksınız gerekirse. Evde temizlik,yemek,ütü işiniz olmaz en azından. Günlük dağınık toparlama vs yaparsınız. Kendinize vakit ayırır bebek uyuduğunda sizde uyur dinlenirsiniz gün içinde. Haftada 2-3 gün bile gelse yardımcı epey rahat edersiniz.
Biz 2 çocuktada böyle sorunlar yaşamadık. Hem eşim çok yardımcıdır hemde yardımcımız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…