Kocam çocuk işini erteliyor :(

Eşin daha önce çocuk sahibiyken boşanma yaşadığı belki o dönemin zorluğunu bildiği için korkuyor olabilir bu yüzden önce seni daha iyi tanımak evliliği oturtmak gibi bir niyeti vardır. Bence biraz anlayışlı olun bir süre 5-6 ay daha konuyu açmasanız üzerine gitmemek daha iyi olabilir Hayırlısı olsun

Canım boşanma lafını sakın geçirme eşiniz zaten evlilik otursun diye bir gerekçe sunmuş bu sefer onu bu konuda şüpheye düşürürsünüz. Eğer çocuk istemezse de ağzına sakız edecek sebep verirsiniz.
Siz çok haklısınız fakat biraz daha bekleyin sıkıştırmayın, makul bir şekilde kendinizi anlatın.
Onun yaşadığı ebeveynlik duygusuna çok özendiğinizi, annelik duygusunu yaşamak istediğinizi ve bu duyguyu onunla birlikte tatmak için sabırsızlandığınızı, kendi çocuğuna gösterdiği babalık şefkatinden çok etkilendiğinizi ve sizin çocuğunuza da çok iyi bir baba olacağından emin olduğunuzu söyleyin. Sürekli bu konuyu açmayın, aksi halde sadece çocuk için evlilik yaptığınızı da düşünebilir bu da ilişkinizi sarsar.

çok haklısın. Tüp bebek mesela 40 yaşından sonra tutmuyor. eğer ki bir sorun olursa, tüp bebeğe ihtiyaç duyarsanız elinizi çabuk tutmanız lazım. bence eşine eğer ertelediğimiz için çocuk sahibi olamazsam, anne olamazsam vebalini kaldırabilecek misin? diye sor. duygu sömürüsü yap. bebek fotoları görünce iç geçir.
ben de 32 yaşımda evlendim eşim de istemiyordu ki eşimin ve benim ilk evliliğimiz. ben de ayrılırım bile dedim. 1-2 ay sonra kendi teklif etti korunmayalım diye. çocuk istedikten 3 regl dönemi sonra hamile kaldım. o üç regl dede ağlayıp eşimi suçladım senin yüzünden olmuyor diye. ertelemeseydin olcaktı vs. neyseki hamile kalınca ikimizde sevindik. sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alırız inşallah. darısı sana.

Normal şartlarda evliliğin oturması için bence de hemen çocuk yapılmamalı ancak belirli bir yaştan sonra bebek işi biraz zor olabiliyor. Biz 36 yaşında ikinci çocuk niyetine girdik. Tam üç yılda gebe kalabilim. Hiçbir sorun bulunamadığı halde...

Bence siz doktora gidip muayene olun, doğurganlık durumunuzu öğrenin. Çocuk istedikten sonra da hemen olmayabilir. 6 ay 1 seneyi bulabilir. 35 yaşından sonra hamile kalma olasılığı da azalıyormus. Buralardan girin bence konuşmaya.

Çok doğru söylediniz Boşanma Lafı Ede Ede bu fikri benimsemesine sebep oluyorum aslında hatalıyım biliyorum duygusal davranmamalıyım.Kendime diyorum ki hiç Boşanma iması etme kendince mühlet koy icraate dök gerekirse.evet zaten onu da diyor çocuk için MÜ evlendin ben olmasam napıcaktın vs Yazdığınız cümleleri ona söylemiştim dün ve benle dalga geçti " hiç etkilenmedim biliyo musun " dedi

İşte benim korkum da bu zaten ve hepsini söyledim bunları zaten biliyorum diyor bana

kendi çocuğu olduğu için bencil davranıyor. eğer doğum kontrol hapı kullanıyorsan kullanma. istediğin zaman geciktirebiliyormuş. sen olmasan başka biriyle evlenip çocuk yapacaktım dersiniz.

İşte benim korkum da bu zaten ve hepsini söyledim bunları zaten biliyorum diyor bana

Parayı makyaj + saç bakımı + cici iç çamaşırlarına göm. Yatağa yatmadan önce içir. Bir gün elbette penisi geri çekemediği an olacak :)

Aynen canım aynılarını söyledim bu ara iyice sıkıştırıyorum ama lay lay lom yapıyo yapsın bakalım nereye kadar yapacak.Geçen gün göbeğime boş...yine ve ben o peçete almaya gittiğinde çabucak parmakla içeri soktum mecbur bırakıyo napim ama malesef antibiyotik kullanıyorum bu sıralar Boşa gitti yani sperm

o yasta evlenip ustelik adamin ikinci evliligi... sizin icin bu kadar hassas bi konuyu imalarda bulunmadan acik acik konusmaliydiniz. 25 30 yas icin 6 ay cocuk icin belki erken ama yasiniz icin erken degil. esiniz cocugu erteliyor mu yoksa sizi cocuksuzluk fikrine alistiriyor mu once bundan emin olun. eger ertelemeyse ve gercekten istiyorsa sizden cocuk zaman konusunda ikna olmasi zor olmaz. ama diger ihtimalde geri vitesi olmaz. hakkinizda hayirlisi.

İyi yapmışsın, aynen böyle devam

Bence ayrıca çocuk çocuk vs deme artık, hiç bu konuyu açma, belli ki defansif konuma geçiyor. Bakımlı ol, bol bol seviş.

Ben olmadan ne yapardın acab lafına da öğretmenim, maaşım var. Sevdiğim adamdan olsun çocuk diye seninle evlendim ama gerekirse başkasından yaparım o çocuğu de, sperm vermeye hazır milyonlarca erkek var diye belirt :)

o şekilde hamile kalınır mı bilmiyorum. artık ben hiç istemiyorum özellikle senden bir çocuk deyip ,korunuyorum derseniz ve içe boş.. olursa daha kolay olur:)
her regl dönemi heralde hamileyip deyip regl olduktan sonra ağlama nöbeti de psikiolojik baskı olabilir.
yumurtlama günlerini takip edip o günlerde yaparsan o işlemi ihtimal artar.
dalgaya alması çok sinir bozucu.

Eşiniz sanırım espirili bir mizaca sahip siz de o dilden konuşun o zaman.
Etkilenmedin mi? Bakalım bundan etkilenecek misin diye atağa geçin
Size karşı verdiği tepkileri eleştirmeyin söyleyin ama ona onun dilinden konuşun. Vur kaç tekniği bir nevi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…