Milena22 çok güzel anlatmış durumu, belli bir yaşta üstelik çocuklu biriyle evleniyorsanız olmazsa olmazlarınızı baştan masaya yatırmalısınız, mesela çocuk sahibi olmak gibi, bir arkadaşım sizin çocuklu bir adamla evlendi, adam en başta bebek istemediğini söyledi, arkadaşım sevdiği adamla evlenebilmek için kabul etti, şimdi çok pişman ama adam ben istemiyorum, baştan kabul etmeseydin diyor, ikisi de kendince haklı, bazı yazılarınızı okudum gizli hamile kalmayı planlar gibisiniz, sizin anne olmak ne kadar hakkınızsa onunda baba olmayı istememe hakkı var, gizli kapaklı yapmayın bunu, eşinizi karşınıza alıp ciddi bir konuşma yapın, bebek sahibi olmanın sizin için önemini anlatın, bebek istemiyorsa birbirinize daha fazla vakit kaybettirmeden ayrılmanın mantıklı olacağını söyleyin, sizde haklısınız ama eşinizinde çok haklı gerekçeleri var, şimdi gizlice hamile kalsanız eşiniz bebeği istemese ve sırf bu yüzden ayrılsanız ki olabilir zira onu kandırmış olacaksınız, bir çocuğu daha babasını haftada 2 gün gören bir çocuk olarak yetişecek.