Kocam çocuk işini erteliyor :(

Demek çocuk yapmaya niyeti yok adamin. Korunma olsun bitsin. Bosanirsada bosanir. Sen olmasaydın başkası olurdu de sende. Diyelim çocuk konusunu asamadiniz. Boşanmak istiyor diyrlim. Boşanma 1 yıl. Yeni biriyle tanışacaksın anlasicaksin seviceksin evleneceksinde çocuk yapıcaksın oldun 45 yaşında

Bence ayrıca çocuk çocuk vs deme artık, hiç bu konuyu açma, belli ki defansif konuma geçiyor. Bakımlı ol, bol bol seviş.
Biyerde okumustum cok sevisince erkek cok bosalinca spermlerin kalitesi düşüyormuş cok sevismesin bence ama sevistigindedr spermleri degerlendirsin

Akışına bırakmak korunmamak demek korunmayın o zaman

Bi kere bosandigi icin zamana birakmak emin olmak istiyor ve bunda siz kendinizde sucu aramayin. Esinide anliyorum ama basindan olumsuz bi evliligin cezasini size kesmeye hakki yok bunu tatli dille onunla oturup konusun iyice anlatin zaman gecince zor olur bende anne olmak istiyorum gec kalmadan vs diye.

37 yaşında, bir çocuğu olan bir adamla evlensem, evlenmeden önce çocuk mevzusunu %300 konuşurdum. Özlük üveylik olacak, oğlun bunu kabul eder değil mi, bu konuda pürüz yaşamayız umarım, senin fikrin nedir, nasıl ve ne kadar süre korunacağız diye mutlaka konuşmanız gerekirdi. Yani bunu konuşmuş olmamak bana aşırı abes geldi. Eşiniz sizin bu konuda baştan konuşmamanızı sebep olarak gösteriyor. 37 yaş geciktirilecek bir yaş değil.

Yarin yumurtlama başlıyo benim için en geç öbür gün ..sperm çalmam lazımmmmm

gerçekten dalga geçtiğinize inanmak istiyorum.
Birincisi suç sizde...
madem bu kadar önemli bir konu çocuk, evlilikten önce imalı falan değil direkt olarak konuşulur. Yaş 18 değil ki bir imalar, kaçışlar falan olsun.
Yani bunu konuşmadınız da neyi konuştunuz siz bu adamla evlenmeye karar verirken?
Ayrıca boşanır evlatlık alırım derseniz eşinizin yerinde olsam, o kadar evlatlık istiyorsan Benim oğluma analık yap derdim...
Boşanma lafını bu şekilde kullanmanızın size hiç bir faydası Yok...
Sperm çalmak falan oralara hiç girmiyorum.
Yaptığınız şey çok çirkin. Adamın rızası dışında katakulle ile evlat sahibi olmak ne demek?
Bence önce bir psikiyatriste gidin.
Bu kafayla çocuk yetiştirmeniz sağlıklı olmayacak.

Aslinda dogru olan esinizin yaptigi ama siz yasim geciyor diye dusunuyorsunuz. Bu konulardan cok anlamam ama dr gidip yumurta kontrolu yaptiranlar varmis ne kadar vakti kaldigini ogrenmek icin veya yumurta donduranlar filan bence bir gidin muayene olun neyin ne oldugunu ogrenin. Adama baski yapmayin zaten badindan bir evlilik gecmis 6 ayda önünü gormeden cocuk istememesi normal aslinda

Zaten bi tane var diyo onu bas bağrına (sırıtarak)ay yemin ederim gırtlağını sıkasım geliyo öyle deyince de
eşiniz çocuğu olduğu için erteliyor ama sizin yaşınız itibariyle ertelemeniz çok da uygun değil. ne demek var bir tane bas bağrına.. tamam tabiki onun çocuğunu da seversin , ama insanın kendi çocuğu olmasıyla kıyaslanabilir mi bu ? en azından uygun kelimelerle açıklasın size bunu; sizi rahatlatacak bişeyler söylesin ne bileyim ... eşiniz çok patavatsızmış

Once adetinizin 3. Gunu bi doktora gidip gerekli hormon testlerini bi yaptirin. Sonuca gore karar verirsiniz.

Geçen ay tahlil yaptırdım normal dedi doktor ,ams hamile kal diye de belirtti.yumurtalık dondurma olayını hiç bilmiyordum
Yumurta dondurma çözüldüğünde pek kaliteli sonuçlar vermiyormuş. Tavsiyem embriyo dondurmanız yönünde.

6 ayin cocuk dusunmek icin erken oldugu konusunda esiniz hakli.
Siz de yas konusunda haklisiniz.
Adetin 3.gunu doktora gidip tahlillerinizi yaptirin. Eger durum elveriyorsa evliliginizin 1 yilinin dolmasini beklersiniz en azindan. Cunku cocuk tek tarafin istemesi ile olmaz.

Evlatlık fikrinin mantığına inemediniz yardımcı olayım size madem,eşimin oğlu bana anne demez demesini de istemem beklemem ama evlatlık bana anne der anne bilir beni.Diğer cümlelerinize yorum Yapmıyorum anlayamazsınız çünkü

Tabiki kesinlikle eşim kendine göre doğru olanı yapıyo 30 YAŞ ya da altı olsaydım 2 yıl Öylece beklerdim eşimi Anlıyorum ama mecburiyetlerim var

Yumurta dondurma çözüldüğünde pek kaliteli sonuçlar vermiyormuş. Tavsiyem embriyo dondurmanız yönünde.
Ben ilaç bile içerken korka korka içerim yan etkileri olursa diye,o Yüzden bu dondurma işleri bana cazip gelmedi pek ama yine de doktora gidersem sorcam merak ettim

Evet ben de buna çok sinir oluyorum böyle salak cümlelerle güya ortamı yumuşatmaya çalışıyo daha da küplere biniyorum bana dese 6 ay bekle anlıcam zaman da vermiyo 6 ay da fazla gerçi

Ben ilaç bile içerken korka korka içerim yan etkileri olursa diye,o Yüzden bu dondurma işleri bana cazip gelmedi pek ama yine de doktora gidersem sorcam merak ettim
Eşim tüp bebek merkezinde çalışıyor, biz çocuk düşünmeyen bir çiftiz ama doktor bize embriyo dondurmayı önerdi, olur da 10 sene sonra çocuk fikrine sıcak bakarsak kaliteli yumurta ve sperm olmayacağını belirtti. Tabi bunun yanında "nasıl olsa embriyolarım var" diye rehavete kapılıp fazla geç kalınmamasını, kadının vücudunun elverişli olmasının da önemli olduğunu söyledi.
Siz de bir sorun, hemen yapamayacak 3-4 sene bekleyecekseniz düşünülebilir.

3-4 ay kurtarır bizi ancak , inşallah ikna olur da başlarız Çalışmalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…