Demek çocuk yapmaya niyeti yok adamin. Korunma olsun bitsin. Bosanirsada bosanir. Sen olmasaydın başkası olurdu de sende. Diyelim çocuk konusunu asamadiniz. Boşanmak istiyor diyrlim. Boşanma 1 yıl. Yeni biriyle tanışacaksın anlasicaksin seviceksin evleneceksinde çocuk yapıcaksın oldun 45 yaşındaÇok doğru söylediniz Boşanma Lafı Ede Ede bu fikri benimsemesine sebep oluyorum aslında hatalıyım biliyorum duygusal davranmamalıyım.Kendime diyorum ki hiç Boşanma iması etme kendince mühlet koy icraate dök gerekirse.evet zaten onu da diyor çocuk için MÜ evlendin ben olmasam napıcaktın vsYazdığınız cümleleri ona söylemiştim dün ve benle dalga geçti " hiç etkilenmedim biliyo musun " dedi
Biyerde okumustum cok sevisince erkek cok bosalinca spermlerin kalitesi düşüyormuş cok sevismesin bence ama sevistigindedr spermleri degerlendirsinBence ayrıca çocuk çocuk vs deme artık, hiç bu konuyu açma, belli ki defansif konuma geçiyor. Bakımlı ol, bol bol seviş.
Akışına bırakmak korunmamak demek korunmayın o zamanMerhabalar arkadaşlar çok canım sıkkın paylaşmak istedim. 37 Yaşımı doldurmak üzereyim 6 aylık Evliyim,Eşimin eski eşinden bir oğlu var oğluna çok düşkün,iyi bir baba.İstiyorum ki benim çocuğumun da babası olsun anne Olmayı çok istiyorum yaşım da geçiyo artık daha da gecikmek istemiyorum ama eşim çocuk işini ağırdan alıyorsırf sen istiyorsun diye yapabiliriz ama akışına bırak şu an çok erken 6 ayda çocuk mu düşünülür diyor,Kafayı yicem.Doğurgan miyim değil miyim onu bile öğrenemedim daha bakalım pat diye olacak mı..tamam onunla severek evlendim ama çocuk işimi daha da ertelerse kendisinden vazgeçebileceğimi söyledim.Tartışnaya giriyoruz bu konu açıldığında tavrımı koyduğumda da dalgaya vuruyo askıda bırakıyo.Deli olcam sırf bu sebepten ciddi ciddi onunla ayrılmayı bile düşünüyorum ayrılıp evlatlık almayı ona kalsa 2-3 sene bekleyelim olacak şey mi ya .. Ben napayım arkadaşlar nasıl ikna edicem ben bu Adam'ı ayrılmak da istemiyorum mecbur bırakmadan beni bu işi tatlıya bağlansın istiyorum akil akıldan üstündür var mi fikirleriniz
Yarin yumurtlama başlıyo benim için en geç öbür gün ..sperm çalmam lazımmmmmBiyerde okumustum cok sevisince erkek cok bosalinca spermlerin kalitesi düşüyormuş cok sevismesin bence ama sevistigindedr spermleri degerlendirsin
Alemsiniz çok güldümYarin yumurtlama başlıyo benim için en geç öbür gün ..sperm çalmam lazımmmmm
Yarin yumurtlama başlıyo benim için en geç öbür gün ..sperm çalmam lazımmmmm
Yarin yumurtlama başlıyo benim için en geç öbür gün ..sperm çalmam lazımmmmm
eşiniz çocuğu olduğu için erteliyor ama sizin yaşınız itibariyle ertelemeniz çok da uygun değil. ne demek var bir tane bas bağrına.. tamam tabiki onun çocuğunu da seversin , ama insanın kendi çocuğu olmasıyla kıyaslanabilir mi bu ? en azından uygun kelimelerle açıklasın size bunu; sizi rahatlatacak bişeyler söylesin ne bileyim ... eşiniz çok patavatsızmışZaten bi tane var diyo onu bas bağrına (sırıtarak)ay yemin ederim gırtlağını sıkasım geliyo öyle deyince de
Once adetinizin 3. Gunu bi doktora gidip gerekli hormon testlerini bi yaptirin. Sonuca gore karar verirsiniz.Merhabalar arkadaşlar çok canım sıkkın paylaşmak istedim. 37 Yaşımı doldurmak üzereyim 6 aylık Evliyim,Eşimin eski eşinden bir oğlu var oğluna çok düşkün,iyi bir baba.İstiyorum ki benim çocuğumun da babası olsun anne Olmayı çok istiyorum yaşım da geçiyo artık daha da gecikmek istemiyorum ama eşim çocuk işini ağırdan alıyorsırf sen istiyorsun diye yapabiliriz ama akışına bırak şu an çok erken 6 ayda çocuk mu düşünülür diyor,Kafayı yicem.Doğurgan miyim değil miyim onu bile öğrenemedim daha bakalım pat diye olacak mı..tamam onunla severek evlendim ama çocuk işimi daha da ertelerse kendisinden vazgeçebileceğimi söyledim.Tartışnaya giriyoruz bu konu açıldığında tavrımı koyduğumda da dalgaya vuruyo askıda bırakıyo.Deli olcam sırf bu sebepten ciddi ciddi onunla ayrılmayı bile düşünüyorum ayrılıp evlatlık almayı ona kalsa 2-3 sene bekleyelim olacak şey mi ya .. Ben napayım arkadaşlar nasıl ikna edicem ben bu Adam'ı ayrılmak da istemiyorum mecbur bırakmadan beni bu işi tatlıya bağlansın istiyorum akil akıldan üstündür var mi fikirleriniz
Yumurta dondurma çözüldüğünde pek kaliteli sonuçlar vermiyormuş. Tavsiyem embriyo dondurmanız yönünde.Geçen ay tahlil yaptırdım normal dedi doktor ,ams hamile kal diye de belirtti.yumurtalık dondurma olayını hiç bilmiyordum
Evlatlık fikrinin mantığına inemediniz yardımcı olayım size madem,eşimin oğlu bana anne demez demesini de istemem beklemem ama evlatlık bana anne der anne bilir beni.Diğer cümlelerinize yorum Yapmıyorum anlayamazsınız çünkügerçekten dalga geçtiğinize inanmak istiyorum.
Birincisi suç sizde...
madem bu kadar önemli bir konu çocuk, evlilikten önce imalı falan değil direkt olarak konuşulur. Yaş 18 değil ki bir imalar, kaçışlar falan olsun.
Yani bunu konuşmadınız da neyi konuştunuz siz bu adamla evlenmeye karar verirken?
Ayrıca boşanır evlatlık alırım derseniz eşinizin yerinde olsam, o kadar evlatlık istiyorsan Benim oğluma analık yap derdim...
Boşanma lafını bu şekilde kullanmanızın size hiç bir faydası Yok...
Sperm çalmak falan oralara hiç girmiyorum.
Yaptığınız şey çok çirkin. Adamın rızası dışında katakulle ile evlat sahibi olmak ne demek?
Bence önce bir psikiyatriste gidin.
Bu kafayla çocuk yetiştirmeniz sağlıklı olmayacak.
Tabiki kesinlikle eşim kendine göre doğru olanı yapıyo 30 YAŞ ya da altı olsaydım 2 yıl Öylece beklerdim eşimi Anlıyorum ama mecburiyetlerim varAslinda dogru olan esinizin yaptigi ama siz yasim geciyor diye dusunuyorsunuz. Bu konulardan cok anlamam ama dr gidip yumurta kontrolu yaptiranlar varmis ne kadar vakti kaldigini ogrenmek icin veya yumurta donduranlar filan bence bir gidin muayene olun neyin ne oldugunu ogrenin. Adama baski yapmayin zaten badindan bir evlilik gecmis 6 ayda önünü gormeden cocuk istememesi normal aslinda
Ben ilaç bile içerken korka korka içerim yan etkileri olursa diye,o Yüzden bu dondurma işleri bana cazip gelmedi pek ama yine de doktora gidersem sorcam merak ettimYumurta dondurma çözüldüğünde pek kaliteli sonuçlar vermiyormuş. Tavsiyem embriyo dondurmanız yönünde.
Evet ben de buna çok sinir oluyorum böyle salak cümlelerle güya ortamı yumuşatmaya çalışıyo daha da küplere biniyorum bana dese 6 ay bekle anlıcam zaman da vermiyo 6 ay da fazla gerçieşiniz çocuğu olduğu için erteliyor ama sizin yaşınız itibariyle ertelemeniz çok da uygun değil. ne demek var bir tane bas bağrına.. tamam tabiki onun çocuğunu da seversin , ama insanın kendi çocuğu olmasıyla kıyaslanabilir mi bu ? en azından uygun kelimelerle açıklasın size bunu; sizi rahatlatacak bişeyler söylesin ne bileyim ... eşiniz çok patavatsızmış
Eşim tüp bebek merkezinde çalışıyor, biz çocuk düşünmeyen bir çiftiz ama doktor bize embriyo dondurmayı önerdi, olur da 10 sene sonra çocuk fikrine sıcak bakarsak kaliteli yumurta ve sperm olmayacağını belirtti. Tabi bunun yanında "nasıl olsa embriyolarım var" diye rehavete kapılıp fazla geç kalınmamasını, kadının vücudunun elverişli olmasının da önemli olduğunu söyledi.Ben ilaç bile içerken korka korka içerim yan etkileri olursa diye,o Yüzden bu dondurma işleri bana cazip gelmedi pek ama yine de doktora gidersem sorcam merak ettim
3-4 ay kurtarır bizi ancak , inşallah ikna olur da başlarız ÇalışmalaraEşim tüp bebek merkezinde çalışıyor, biz çocuk düşünmeyen bir çiftiz ama doktor bize embriyo dondurmayı önerdi, olur da 10 sene sonra çocuk fikrine sıcak bakarsak kaliteli yumurta ve sperm olmayacağını belirtti. Tabi bunun yanında "nasıl olsa embriyolarım var" diye rehavete kapılıp fazla geç kalınmamasını, kadının vücudunun elverişli olmasının da önemli olduğunu söyledi.
Siz de bir sorun, hemen yapamayacak 3-4 sene bekleyecekseniz düşünülebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?