Kocam çocuk işini erteliyor :(

Eşin çok bencil. Ne de olsa kendisinin var ve sizi bu güzel duygudan mahrum etmek istiyor. Büyük ihtimalle bence oğlu istemiyordur. Siz bir de çocuğunun ağzını arayın.

Ben de 37 yasındayım
senı cok ıyı anlıyorum
eşin burada bencillik yapıyor
biz 3 yıldır evliyiz, 3 yıldır korunmadık ve çocugumuz olmadı
şuanda tüp bebek asamasındayız ve bu sürecte neredeyse bir yıl sürecek

siz dr a gidip kendi tüm tahlillerinizi yaptırın en azından
bır sorun var mı yok mu onu öğrenır bu arada önlem alırsınız

eşinize de bu durumu sakinca güzellikle ve net bır tavırla soylemenız gerekir

Once adetinizin 3. Gunu bi doktora gidip gerekli hormon testlerini bi yaptirin. Sonuca gore karar verirsiniz.
Geçen ay gittim baktırdım herşey normal dendi çok şükür ama sen yine de bi an önce hamile kal dedi doktor ondan tedirginliğim.

30'lu yaşların sonunda çocuk mevzusunun bahsi bile geçmeden evlenmiş olmanıza çok şaşırdım. Siz istemekte haklısınız ama istemeyen birine de baskı yapamazsınız.

Zaten bi tane var diyo onu bas bağrına (sırıtarak)ay yemin ederim gırtlağını sıkasım geliyo öyle deyince de
sizi çok iyi anlıyorum benim eşiminde ben 2. eşiyim ve oğlu var ilk evliliğinden ilişkimizin başlarında çocuk konusunda çok bencilce hareketleri vardı ne de olsa o duyguyu tatmış ne çocuk ne evlilik istemeyen bir adamdı çok şey yaşadık sonra evlendik ve kendisi istedi çocuk sahibi olmayı 1,5 aydada hemile kaldım ve su an bir kızımız var, ilk evlilikten olan abisi ile arası gayet iyi abisi haftada bir bize geliyor bayramlarda vs bizimle genelde onun dışında annesi ile kalıyor ama aynı şehirde yaşıyoruz.
inanın ben hamile olduğumu söylediğimde bana sanki sadece benim çocuğummuş kendisi elmiş gibi hayırlı olsun demişti adamı bogasım gelmişti, doğuma yapana kadar ekstra bir ilgi göstermedi bende beklemedim zaten ona kızgındım herşeyi kendim hallettim ama şimdi kızımda kızım modunda
bence eşinizle güzelce konuşun biyolojik saat diye birşey oldugunun farkında olmayabilir, çocuk sahibi olmak sizinde hakkınız sonuçta ve kendi doğurduğunuz çocuk dısında birine annelik değil sadece ablalık yapabilirsiniz bunları tatlı dille vurgulayın hala bekleyelim derse o zaman seçenekleri değerlendirin...

Eşin çok bencil. Ne de olsa kendisinin var ve sizi bu güzel duygudan mahrum etmek istiyor. Büyük ihtimalle bence oğlu istemiyordur. Siz bir de çocuğunun ağzını arayın.
Geçen hafta kardeşimin yanına gittik tatile,üçümüz.Yeğenim çocuk aklıyla sornuş kardeşin var mı başka kardeşin olsa ister miydin hayır aslaaaaa demiş.( eşimin eski eşi yeni doğum yapmiş yani Oğlanın yeni bir kardeşi var ve oğlsnc davranış bozukluğu başladı onda bebek rolleri yapıyo )öyle bir durum ki herkes Haklı

Bebek istiyorsan hiç bekleme.23 yaşından itibaren hastaneler dolu bebek tedavisi için. 34 yaşından snra atağa geçiyor bu durum
Düzenli adet gorup yumurtası biten çok bayan var .benim gibi.
Kabus gibi konuştum d moralini bozdu isem özür dilerim.Ama keşke biriside bunu banasoyleseydi. Şimdi %99.9 bebeğim olmayacak

2-3 sene sonra 40 yaşınıza yaklaşıyorsunuz nerdeyse. Eşiniz bencil. Kendi çocugu oldugu icin yeni bir cocuk istemiyor olabilir

Bizim de olsa üzerine titreyeceğinden adım gibi eminim.Bazen bazı konularda fikir ayrılığına düşeriz sonradan der ki sen haklıymışsın yine öyle olacak biliyorum.Vaktimi geçirmesin de yapalım sevelim istiyorum böylelikle onun oğlu ile de bağımız olmuş olur çocuğumun âbisi olur onu da sahiplenmem kolaylaşır bunları anlamasını istiyorum tatile bi gidelim gelelim tekrar anlatacam

Canım benim Allah'ım sana da versin tez zamanda bana da versin inşallah

aslında bu tür hassa konuları evlenmeden önce konuşup netleştirmek lazım sizinki biraz ortada kalmış sanki. biraz zamana bırak 2-3 sene değil de birkaç ay sonra denemeye ikna et ama sakince ve kavga etmeden ama kararlı bir şekilde. çocuk sahibi olmanın her kadının en büyük hayali olduğunu, eğer çocuk istememekte kararlı ise siz de çocuksuz yapamam derseniz ona göre yolunuzu çizersiniz.

Evlenmeden önce bunları konuşmanız gerekirdi .ne demek hatırlamıyorum bu konuyu konuştuğumuzu ?en önemli konuyu konuşup konuşmadığınızdan emin değilsiniz.37 yaşında olgun bir kadınsınız.adamın bir çocuğu var çocuk sevgisini tatmış .sizin yok .o istemeyebilir normal bu .sizde yaşım geldi koca buldum diye evlenip köprüyü geçene kadar herseye eyvallah diyen bir tipsiniz gibi geldi .şimfi bir adamı zorla baba yapmaya çalışıyorsunuz.bemde 31 yaşındayım benden çocuk istemeyen adam beni sevmiyordur net bunu bilirim ..ona göre yol verirdim..

Kaç yaşındasın ? Ne zaman evlendin ?

Tam tersi eşim herşeye pozitif yaklaşıyordu benim çevremde çocuklu biriyle evlenen örnek yok çocuk erteleyen erkek de görmedim hiç .Tek hatam bu konuyu üstüne basa basa Şart koşmamak oldu ama böyle olacağını bilemedim sürpriz oldu uyaran da olmadı.Genel olarak şunu diyordu bana ,mutlu olmak için önce senş mutlu etmeliyim bunun bilincindeyim diyordu ayrılmak istesem yapışıyordu

Yanlis anlama beni ama eşin çok bencil bence. Kendisi evlat sahibi oldugu icin o sevgiyi yasamis ama seni bundan mahrum ediyor. Buna ne hakki var ?

Ayrilmayi dusunme tabii guzelce konus ifade et cok da uzerine gtme bir sure . Belki tavri degisir.
Erkek icin cocuk sahibi olmak zor degil istedgi yasta olabiliyorlar herhangi bir sorun olmadigi surece. Fakat kadinda yaş onemli. Gunumuzde normal yollarla hamile kalmak zorlasmisken yaş faktorude onemli tabiiki.
Ve hamilelik sonrasini da dusun. Suan 37 yasindasin. Cocuk enerji ister tahammul ister. Yasin daha fazla ilerlemeden calismalara basla bnce. Bakalim Rabbim nasip edecek mi.

En önemli konuyu konuşmadan evlilik yapıyorsun?seviyor ölüyor vs olaylarına kanmak için geç bir yaştasın..
Biliyor musun artık kimse kimseye ölmüyor.erkek çıkarı varsada sana yapışabilir biz kadınlar sadece böyle düşünüp kendimizi tatmin ediyoruz.neyse bu derin bir konu..
Sen bence otur güzel bir şekilde konuş .şakaya falan vurursa ciddi olmasını iste.bu konunun seni yaraladığını söyle.birseyler yap geç olmadan.senelerce böyle mücadeleci verip aman üstüne gitmeyeyim idare edeyim vs yapıp sonunda boşanan insanlar gördüm..
Anne olmak seninde hakkın.böyle bencil olmaya hakkı yok.seni seven adam senden çocuk ister bu bu kadar nettir..

Kesinlikle..gönül isterdi ki bikaç sene önce evlenseydik 2-3 yıl evliliğimizin tadını çıkarsaydık hatta ikinciyi yapsaydım.ikinciyğ zaten hiç istemiyor da benim de artık vücudum kaldırmaz,kabul.allahım aratmasın da tek tesellim adetlerinin düzenli olması ve sülalemin doğurgan olması.Ama malesef bu Yaşta evlenen başka kimse yok

Seviyorum ölüyorum lafları etmedik iyi bir evliliğimiz olur herkesle frekans yakalanmıyor kaybetmeyelim dedik.hayırlısu Allah büyük

Canim kendini strese sokma sakin. Benim gorumcem de 40 yasinda suan 2.ye hamile oda 3 sene once evlendi evlenr evlenmez hamile kaldi suan bir oglu var ve ikinciye hamile..
Yani demek istedgm yok mu hic gecte yasta evlenp cocuk sahibi olan cok var. Kendini strese sokma sakin. Esinlede guzel bir dille konusmani tavsiye ederim. Tehdit etme ayrlmakla daha cok uzaklastrma cocuk fikrinden is inada binmesinn.

Sanirim senn de benm gibi vajinismus gecmisin var yanls hatrlamiyorsam.
Esin belkide tamamen bunu atlatmani istiyordur. Cunku vajinsmusu yeneli ne kadar oldu bilmyorm ama aktif 4 ay iliski yasadktan snra gebelik dusunun diyor doktorlar. Esinde bunu dusunuyor olablr.

Bnde yeni yendim vajinismusu suan bebek icin ugrasyorm. 24 yasindaym ilk ay ki denemem de olmadi suan 2.denemem.. Hepimize nasip olur insallah.

Kafana takma hic Allah vermek istedikten sonra verir evlat..
Ne vajinismuslu hastalar sadece vajina uzerine bosalmasyla hamile kaliyor. Yeter ki nasibinde olsun. Uzme kendini biraz zaman tani esine bakalim. Durum ne olacak

ben eşinize kısmen hak verdim. tabi size de. şimdi ortada bir çocuk iki parça halinde yaşıyor. bir annesiyle bir babasıyla. ikisiyle de aynı anda sevincini üzüntüsünü paylaşamıyor. ee eşinizde bunu tecrübe etmiş. 6 ayda hızlı karar verip tekrar hata yapmak istemiyor bu çok mantıklı. yani daha kanı deli akan arkayı düşünmeden hareket edecek yaşta da değil. siz evlenmeden önce konuşmamışsınız da. mesaj verdim diyorsunuz. ama bu yeterli değil ki. amacınız çocuksa çok net bir şekilde konuşmalıydınız.
ha siz de haklısınız. annelik duygusunu tatmak istiyorsunuz. ama ç onun babası olacak bir çocuk değil bence. yaşınızdan ötürü korkularınız da var haklı olarak. ama Allah verecekse zaten verir. olmayacaksa da 20 yaşında olsanız olmaz. eşimi kv 45 de doğurmuş. düşürmek için neler yapmış neler. 9. çocuk olunca ama yiyecek ekmeği varmış gelmiş dünyaya. bence birbirinize zaman verin evliliğinizi oturtun. en azıdan 1 yılı çocuk çocuk demeden tadını çıkararak geçirin. baktınız olmuyor uzatmadan noktalarsınız eğer amaç çocuksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…