- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
Ben de 37 yasındayımMerhabalar arkadaşlar çok canım sıkkın paylaşmak istedim. 37 Yaşımı doldurmak üzereyim 6 aylık Evliyim,Eşimin eski eşinden bir oğlu var oğluna çok düşkün,iyi bir baba.İstiyorum ki benim çocuğumun da babası olsun anne Olmayı çok istiyorum yaşım da geçiyo artık daha da gecikmek istemiyorum ama eşim çocuk işini ağırdan alıyorsırf sen istiyorsun diye yapabiliriz ama akışına bırak şu an çok erken 6 ayda çocuk mu düşünülür diyor,Kafayı yicem.Doğurgan miyim değil miyim onu bile öğrenemedim daha bakalım pat diye olacak mı..tamam onunla severek evlendim ama çocuk işimi daha da ertelerse kendisinden vazgeçebileceğimi söyledim.Tartışnaya giriyoruz bu konu açıldığında tavrımı koyduğumda da dalgaya vuruyo askıda bırakıyo.Deli olcam sırf bu sebepten ciddi ciddi onunla ayrılmayı bile düşünüyorum ayrılıp evlatlık almayı ona kalsa 2-3 sene bekleyelim olacak şey mi ya .. Ben napayım arkadaşlar nasıl ikna edicem ben bu Adam'ı ayrılmak da istemiyorum mecbur bırakmadan beni bu işi tatlıya bağlansın istiyorum akil akıldan üstündür var mi fikirleriniz
Geçen ay gittim baktırdım herşey normal dendi çok şükür ama sen yine de bi an önce hamile kal dedi doktor ondan tedirginliğim.Once adetinizin 3. Gunu bi doktora gidip gerekli hormon testlerini bi yaptirin. Sonuca gore karar verirsiniz.
sizi çok iyi anlıyorum benim eşiminde ben 2. eşiyim ve oğlu var ilk evliliğinden ilişkimizin başlarında çocuk konusunda çok bencilce hareketleri vardı ne de olsa o duyguyu tatmış ne çocuk ne evlilik istemeyen bir adamdı çok şey yaşadık sonra evlendik ve kendisi istedi çocuk sahibi olmayı 1,5 aydada hemile kaldım ve su an bir kızımız var, ilk evlilikten olan abisi ile arası gayet iyi abisi haftada bir bize geliyor bayramlarda vs bizimle genelde onun dışında annesi ile kalıyor ama aynı şehirde yaşıyoruz.Zaten bi tane var diyo onu bas bağrına (sırıtarak)ay yemin ederim gırtlağını sıkasım geliyo öyle deyince de
Geçen hafta kardeşimin yanına gittik tatile,üçümüz.Yeğenim çocuk aklıyla sornuş kardeşin var mı başka kardeşin olsa ister miydin hayır aslaaaaa demiş.( eşimin eski eşi yeni doğum yapmiş yani Oğlanın yeni bir kardeşi var ve oğlsnc davranış bozukluğu başladı onda bebek rolleri yapıyo )öyle bir durum ki herkes HaklıEşin çok bencil. Ne de olsa kendisinin var ve sizi bu güzel duygudan mahrum etmek istiyor. Büyük ihtimalle bence oğlu istemiyordur. Siz bir de çocuğunun ağzını arayın.
Bizim de olsa üzerine titreyeceğinden adım gibi eminim.Bazen bazı konularda fikir ayrılığına düşeriz sonradan der ki sen haklıymışsın yine öyle olacak biliyorum.Vaktimi geçirmesin de yapalım sevelim istiyorum böylelikle onun oğlu ile de bağımız olmuş olur çocuğumun âbisi olur onu da sahiplenmem kolaylaşır bunları anlamasını istiyorum tatile bi gidelim gelelim tekrar anlatacamsizi çok iyi anlıyorum benim eşiminde ben 2. eşiyim ve oğlu var ilk evliliğinden ilişkimizin başlarında çocuk konusunda çok bencilce hareketleri vardı ne de olsa o duyguyu tatmış ne çocuk ne evlilik istemeyen bir adamdı çok şey yaşadık sonra evlendik ve kendisi istedi çocuk sahibi olmayı 1,5 aydada hemile kaldım ve su an bir kızımız var, ilk evlilikten olan abisi ile arası gayet iyi abisi haftada bir bize geliyor bayramlarda vs bizimle genelde onun dışında annesi ile kalıyor ama aynı şehirde yaşıyoruz.
inanın ben hamile olduğumu söylediğimde bana sanki sadece benim çocuğummuş kendisi elmiş gibi hayırlı olsun demişti adamı bogasım gelmişti, doğuma yapana kadar ekstra bir ilgi göstermedi bende beklemedim zaten ona kızgındım herşeyi kendim hallettim ama şimdi kızımda kızım modunda
bence eşinizle güzelce konuşun biyolojik saat diye birşey oldugunun farkında olmayabilir, çocuk sahibi olmak sizinde hakkınız sonuçta ve kendi doğurduğunuz çocuk dısında birine annelik değil sadece ablalık yapabilirsiniz bunları tatlı dille vurgulayın hala bekleyelim derse o zaman seçenekleri değerlendirin...
Canım benim Allah'ım sana da versin tez zamanda bana da versin inşallahBebek istiyorsan hiç bekleme.23 yaşından itibaren hastaneler dolu bebek tedavisi için. 34 yaşından snra atağa geçiyor bu durum
Düzenli adet gorup yumurtası biten çok bayan var .benim gibi.
Kabus gibi konuştum d moralini bozdu isem özür dilerim.Ama keşke biriside bunu banasoyleseydi. Şimdi %99.9 bebeğim olmayacak
Kaç yaşındasın ? Ne zaman evlendin ?Bebek istiyorsan hiç bekleme.23 yaşından itibaren hastaneler dolu bebek tedavisi için. 34 yaşından snra atağa geçiyor bu durum
Düzenli adet gorup yumurtası biten çok bayan var .benim gibi.
Kabus gibi konuştum d moralini bozdu isem özür dilerim.Ama keşke biriside bunu banasoyleseydi. Şimdi %99.9 bebeğim olmayacak
Tam tersi eşim herşeye pozitif yaklaşıyordu benim çevremde çocuklu biriyle evlenen örnek yok çocuk erteleyen erkek de görmedim hiç .Tek hatam bu konuyu üstüne basa basa Şart koşmamak oldu ama böyle olacağını bilemedim sürpriz oldu uyaran da olmadı.Genel olarak şunu diyordu bana ,mutlu olmak için önce senş mutlu etmeliyim bunun bilincindeyim diyordu ayrılmak istesem yapışıyorduEvlenmeden önce bunları konuşmanız gerekirdi .ne demek hatırlamıyorum bu konuyu konuştuğumuzu ?en önemli konuyu konuşup konuşmadığınızdan emin değilsiniz.37 yaşında olgun bir kadınsınız.adamın bir çocuğu var çocuk sevgisini tatmış .sizin yok .o istemeyebilir normal bu .sizde yaşım geldi koca buldum diye evlenip köprüyü geçene kadar herseye eyvallah diyen bir tipsiniz gibi geldi .şimfi bir adamı zorla baba yapmaya çalışıyorsunuz.bemde 31 yaşındayım benden çocuk istemeyen adam beni sevmiyordur net bunu bilirim ..ona göre yol verirdim..
En önemli konuyu konuşmadan evlilik yapıyorsun?seviyor ölüyor vs olaylarına kanmak için geç bir yaştasın..Tam tersi eşim herşeye pozitif yaklaşıyordu benim çevremde çocuklu biriyle evlenen örnek yok çocuk erteleyen erkek de görmedim hiç .Tek hatam bu konuyu üstüne basa basa Şart koşmamak oldu ama böyle olacağını bilemedim sürpriz oldu uyaran da olmadı.Genel olarak şunu diyordu bana ,mutlu olmak için önce senş mutlu etmeliyim bunun bilincindeyim diyordu ayrılmak istesem yapışıyordu
Kesinlikle..gönül isterdi ki bikaç sene önce evlenseydik 2-3 yıl evliliğimizin tadını çıkarsaydık hatta ikinciyi yapsaydım.ikinciyğ zaten hiç istemiyor da benim de artık vücudum kaldırmaz,kabul.allahım aratmasın da tek tesellim adetlerinin düzenli olması ve sülalemin doğurgan olması.Ama malesef bu Yaşta evlenen başka kimse yokYanlis anlama beni ama eşin çok bencil bence. Kendisi evlat sahibi oldugu icin o sevgiyi yasamis ama seni bundan mahrum ediyor. Buna ne hakki var ?
Ayrilmayi dusunme tabii guzelce konus ifade et cok da uzerine gtme bir sure . Belki tavri degisir.
Erkek icin cocuk sahibi olmak zor degil istedgi yasta olabiliyorlar herhangi bir sorun olmadigi surece. Fakat kadinda yaş onemli. Gunumuzde normal yollarla hamile kalmak zorlasmisken yaş faktorude onemli tabiiki.
Ve hamilelik sonrasini da dusun. Suan 37 yasindasin. Cocuk enerji ister tahammul ister. Yasin daha fazla ilerlemeden calismalara basla bnce. Bakalim Rabbim nasip edecek mi.
Seviyorum ölüyorum lafları etmedik iyi bir evliliğimiz olur herkesle frekans yakalanmıyor kaybetmeyelim dedik.hayırlısu Allah büyükEn önemli konuyu konuşmadan evlilik yapıyorsun?seviyor ölüyor vs olaylarına kanmak için geç bir yaştasın..
Biliyor musun artık kimse kimseye ölmüyor.erkek çıkarı varsada sana yapışabilir biz kadınlar sadece böyle düşünüp kendimizi tatmin ediyoruz.neyse bu derin bir konu..
Sen bence otur güzel bir şekilde konuş .şakaya falan vurursa ciddi olmasını iste.bu konunun seni yaraladığını söyle.birseyler yap geç olmadan.senelerce böyle mücadeleci verip aman üstüne gitmeyeyim idare edeyim vs yapıp sonunda boşanan insanlar gördüm..
Anne olmak seninde hakkın.böyle bencil olmaya hakkı yok.seni seven adam senden çocuk ister bu bu kadar nettir..
Kesinlikle..gönül isterdi ki bikaç sene önce evlenseydik 2-3 yıl evliliğimizin tadını çıkarsaydık hatta ikinciyi yapsaydım.ikinciyğ zaten hiç istemiyor da benim de artık vücudum kaldırmaz,kabul.allahım aratmasın da tek tesellim adetlerinin düzenli olması ve sülalemin doğurgan olması.Ama malesef bu Yaşta evlenen başka kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?