E abinin hiç çocuğu olmazsa siz de mi yapmayacakmışsınız? Sizin söylem de şaka gibi olmuş.. hikaye baştan sona saçmalık..Bir senelik evliyim eşimle de çok mutluyuz eşimin abisi çocuk sahini olamıyor 5- 6 senelik bende çocuk çok istiyorum ama kocam kesinlikle karşı çocuk sevmediğinden değil abisi filin çocuğu olmadığı için önce onların olsun sonra bizim diyor çocuk yapmak için abisi gili beklemek istemiyorum yaşım geçiyor benim de çocuğum olmayacak ilişkide içime boşalmıyor geri çekilme yöntemi kullanıyor arkadaşlar nasıl hamile kalabilirm yardım edin göbeğime boşalıyor elimle vajınaya dokunsam ihtimal olur mu sizce
24 yaşında misin?Bir senelik evliyim eşimle de çok mutluyuz eşimin abisi çocuk sahini olamıyor 5- 6 senelik bende çocuk çok istiyorum ama kocam kesinlikle karşı çocuk sevmediğinden değil abisi filin çocuğu olmadığı için önce onların olsun sonra bizim diyor çocuk yapmak için abisi gili beklemek istemiyorum yaşım geçiyor benim de çocuğum olmayacak ilişkide içime boşalmıyor geri çekilme yöntemi kullanıyor arkadaşlar nasıl hamile kalabilirm yardım edin göbeğime boşalıyor elimle vajınaya dokunsam ihtimal olur mu sizce
Onların hiç çocuğu olmazsa sizinde mi olmayacakmış. Ben kendimi hazır hissediyorum genç anne olmak istiyorum deyin. Belki sizinde hamile kalmada problemleriniz olacak yaş geç olduğunda bir 10 sene daha bekleyecekmiymiş.Bir senelik evliyim eşimle de çok mutluyuz eşimin abisi çocuk sahini olamıyor 5- 6 senelik bende çocuk çok istiyorum ama kocam kesinlikle karşı çocuk sevmediğinden değil abisi filin çocuğu olmadığı için önce onların olsun sonra bizim diyor çocuk yapmak için abisi gili beklemek istemiyorum yaşım geçiyor benim de çocuğum olmayacak ilişkide içime boşalmıyor geri çekilme yöntemi kullanıyor arkadaşlar nasıl hamile kalabilirm yardım edin göbeğime boşalıyor elimle vajınaya dokunsam ihtimal olur mu sizce
Eskiden abla evlenmeden kız kardeş evlenmezmiş, bu da başka bir versiyonu mu, bu ne saçmalık, kimlerle evleniyorsunuz ya. Sanki markette sıra veriyor abisine, abi sen önden buyur diye. Deli midir nedir. Hiç çocukları olmasa sizin de mi olmayacakBir senelik evliyim eşimle de çok mutluyuz eşimin abisi çocuk sahini olamıyor 5- 6 senelik bende çocuk çok istiyorum ama kocam kesinlikle karşı çocuk sevmediğinden değil abisi filin çocuğu olmadığı için önce onların olsun sonra bizim diyor çocuk yapmak için abisi gili beklemek istemiyorum yaşım geçiyor benim de çocuğum olmayacak ilişkide içime boşalmıyor geri çekilme yöntemi kullanıyor arkadaşlar nasıl hamile kalabilirm yardım edin göbeğime boşalıyor elimle vajınaya dokunsam ihtimal olur mu sizce
Değişik şeyler denemeyi bırak, önce bir olgunlaş kendine gel. Eğer yaşın gerçekten 24 ise ne yaşı geçiyor anlamadım. Bunu demen için en az 35 yaşında olman gerekir. Zaten bu toylukla cocuk yetiştiremezsin, önce kendini yetiştir ( öneriyi dikkate alacağını pek sanmıyorum ama).Bir senelik evliyim eşimle de çok mutluyuz eşimin abisi çocuk sahini olamıyor 5- 6 senelik bende çocuk çok istiyorum ama kocam kesinlikle karşı çocuk sevmediğinden değil abisi filin çocuğu olmadığı için önce onların olsun sonra bizim diyor çocuk yapmak için abisi gili beklemek istemiyorum yaşım geçiyor benim de çocuğum olmayacak ilişkide içime boşalmıyor geri çekilme yöntemi kullanıyor arkadaşlar nasıl hamile kalabilirm yardım edin göbeğime boşalıyor elimle vajınaya dokunsam ihtimal olur mu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?