• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam cok ilgisiiiiiiz:(

gulayagmur

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
3
0
6
35
İstanbul
Kızlar ben 13 yıllık evliyim.2 kızım var.eşimle son 1,5 yıla kadar mutluyduk.bana çok düşkündu.şimdi beni görmüyor bile.cok mutsuzum,konuşuyorum ben napiyorum diyo.sorun da bu işte Hicbisey yapmiyo.eve gelir koltuğuna uzanır tv izler bsayara girer.hiç konuşmaz.aylardır ne bir tatlı söz ne sevgi.boşanmayı bile dusundum,çocuklar var işte:(yardım ediiin...

Kızlar ben 13 yıllık evliyim.2 kızım var.eşimle son 1,5 yıla kadar mutluyduk.bana çok düşkündu.şimdi beni görmüyor bile.cok mutsuzum,konuşuyorum ben napiyorum diyo.sorun da bu işte Hicbisey yapmiyo.eve gelir koltuğuna uzanır tv izler bsayara girer.hiç konuşmaz.aylardır ne bir tatlı söz ne sevgi.boşanmayı bile dusundum,çocuklar var işte:(yardım ediiin...

kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş benim eşim de bana çok ilgiliydi işten dolayı 1 yıl ayrı kaldık geldiğimde o hep özgür takılmaya devam etmek istedi ben hep konuştum ,kızdım yani çok ilgisiz ben eşimi görmüyorum bile diyebilirim hep gece eve gelir yok iş ,yok arkadaş derken....sevgi sözcüğü yok ,sarılmak yok,paylaşım yok , aklına gelen hiçbir şey açıkçası ,pazar günleri bile birliklte değiliz yok adam evde olmak istemiyor ,umursamıyorum artık zaten ayrılıcaz büyük ihtimal bu gidişle ama senin çocukların var işte :(

erkekler bencildir öncelik hep onların olcak başkası olmaz asla
valla benim eşimde öyle evin bütün yükü üzerimde her yere ben koşarım
akşam gelir ay bir yorgun yer hemen uzanıverir...dırdır da etme sakın kafası hiç götürmez

son 1,5 yıla kadar mutlu oldugunuzu çok düşkün oldugunu yazmışsınız ,iş sorunları ,para sıkıtıları olabılır.duygusal ve ruhen çökuntu yaşayabılır.bızlerdede olmuyormu zaman zaman konuşup sıkıntının kaynagını çözün ve zamana bırakın umarım herşey düzelir

Canım konuştunmu peki sebebi ne yani,gayet iyiyken sonra böyle olması...Canı bişeye sıkkın olabilirmi size söyleyemiyodur belki...Yada depresyonda felan olmasın?

hemen hemen herkes aynı durumda gıbı ıyı yıne senınkı 11 yıl ılgılenmıs ben 3 yıllık evlıyım hıc ılgı goremıyorum 5 yılda mal gıbı bekledım ılgısız kalmak ıcın kısmet ıste

Acaba bizde mi var anormallik? Çok şey mi istiyoruz üzülüyorum belki her şeyi kocalarımızdan bekliyoruz ama bizi bu hallere düşürenler de onlar bi kadın nereye kadar hep verici olabilirki

Bu aralar farkettim ki her konuya eve beimde eşim böyle yazıyorum ama benimki tüm dinginlik kocaların bileşkesi sanırım.bizde birlikte hiç birşey yapmayız yolda yürürken elimi bile tutmaz sorsan ama aşkından ölür nasıl sevgiyse artık içinde yaşıyor herhalde içinde patlasın

aynından bende de var... sizinki gene iyi ben daha 2 senelik evliyim.. ben intihar ediyim en iyisi... varsa bir yolu bilenler bilmeyenlere anlatıversin lütfen...

heralde bu erkekler evlendiklerini, onları bekleyen bir bayan olduğunu unutuyorlar galiba

benim eşimde; benim işim sebebiyle evlendiğimiz zaman benim bulunduğum şehre yerleşmek zorunda kaldık eşimin hiç arkadaşı yok 1,5 yıldır arkadaşta edinemedi ve cok sık inceler arkadaş konusunu herkesle konuşmaz bu yüzden belki evdedir hep

onun bulunduğu şehirde olsaydık aynı durumda olacaktık belkide bu konuda kendimi şanslı hissediyorum

kızlar birlikte yapacak şeyler bulun hiçbirşey yapamazsanız yürüyüşe çıkın
onun yanlız olmadığını sizinde hayatının bir parçası olduğunu gözüne sokun

Haliyle 13 yıllık evlilik çok uzun bi süre... Belki eşinizin bi sıkıntısı vardır hiç sordunuz mu ? Bi anda sizinle 1,5 ay ilgilenmedi diye boşanmayı düşünür mü insan hiç :20: O sizinle ilgilenmiyosa siz onunla ilgilenin. :34:

Haliyle 13 yıllık evlilik çok uzun bi süre... Belki eşinizin bi sıkıntısı vardır hiç sordunuz mu ? Bi anda sizinle 1,5 ay ilgilenmedi diye boşanmayı düşünür mü insan hiç :20: O sizinle ilgilenmiyosa siz onunla ilgilenin. :34:

kesinlikle haklısın onu sıkmadan ama varlığınızı hissettirerek destek olmaya çalışın :38:

ben 2 aylık evliliğimde cicim günü bile görmedim. buna da şükür, düzelirsiniz inşallah :)

2 aylık başka 10-15 yıllık başka bence uzun evliliklerde yolunda gitmeyen bir durum oluştu demektir
ama sizin gibi 2 aylık evlikliklerde böyle sorun varsa sevgi aşk yeniden gözden geçirilmeli bence

Birdonem bizde boyleydik ama bizimki is stresi ve bekar arkdaslarin ozgurlugu idi :50:
Ama sukur bekarlar evlendi bende bir sinir krizi ve bosanma ortaya gelince noluyoruz dedi galiba cok sukur simdi gayet iyiyiz bensiz disari cikmaz
:16:

söylediğin şeyler yüzünden boşanma kararı alman bana göre yanlış olur, birde hep ondan tatlı söz sevgi bekleme bunlar karşılıklı olunca anlam kazanır,otur konuş bir derdi vardır belki

çok uzun yıllardır evlisiniz, şimdiye kadar bu kadar ciddi şikayetlerin olmadıysa bu tavrının ve umursamazlığının altında vardır bi sebep.
hepimiz zaman zaman sıkılabiliyoruz, bi lafı bi sesi bile çekemeyebiliyoruz.Bunun için boşanma lafını ağzınıza almanız çok yanlış olur lütfen bu kadar negatif düşünmeyin.biraz zaman verin eşinize, evlatlarınızın üzerine düşün.

Bu aralar farkettim ki her konuya eve beimde eşim böyle yazıyorum ama benimki tüm dinginlik kocaların bileşkesi sanırım.bizde birlikte hiç birşey yapmayız yolda yürürken elimi bile tutmaz sorsan ama aşkından ölür nasıl sevgiyse artık içinde yaşıyor herhalde içinde patlasın

:52::52::52::52::52::52::52:ne guzel bır beddua :52::52::52::52:

Back
X